Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי יש לי דיהטסו אפלאוז 92. קניתי לפני שבועים. ראיתי שצריך להוסיף מים לרדיאטור אבל אני לא יודע איזה מים נמצאים שם אכשיו והבנתי שאסור לערבב חומרים שונים. איזה מים מומלצים? כמה ליטר? ואיך אני מרוקן מים ישנם?

תודה ויום טוב.

פורסם

ש לי שרייד 97, עד כמה שהבנתי.

בדייהטסו מומלץ מאוד ++ לשים רק נוזל קירור, משמע שאם שמו מים מזוקקים זה יכול ליצור בעיות. המנוע ממש רגיש בדייהטסו.

בקשר לנוזל קירור אתה צריך לשים את אותו הנוזל שיש לך עכשיו, אם יש לך וורוד, אז להוסיף וורוד.

אם יש לך ירוק אז להוסיף ירוק.

בשביל לרוקן צריך להיות לך פקק(בורג?) מתחת לרדיאטור שהמים יצאו ממנו.

אישית עדיין לא ממש הבנתי מה ההבדל בין ירוק לוורוד אבל אל תערבב בינייהם.

תתקשר למוסך מורשה תשאל אותו לגבי הדגם שלך איזה נוזל קירור מומלץ לדגם שלך או שתחכה לתגובות של המומחים כאן(ולא חסר).

עריכה: לא בטוח שחסר לך מים ברדיאטור, הרדיאור מחובר עם צינורית למיכל הרזרבי.

על המיכל הרזרבי יש קו של MAX, שמעליו אסור למלא יותר(וגם דרך המכיל הזה אתה יכול לראות באיזה צבע הנוזל קירור שיש לך כרגע ברכב). יכול להיות שהסתכלת על המיכל הרזרבי והוא מלא עד לקו של ה MAX וזה בסדר.

בשביל לבדוק אם חסר לך מים ברדיאטור תפתח את הפקק של הרדיאטור(רק כשהאוטו קר, אם הוא חם זה עלול להתפרץ עליך ולגרום לך לכוויות). ותראה שם אם הוא מלא או לא.

במיד ואם יש חלודה בפקק תשקול כבר לעשות ניקוי לרדיאוטר לקראת הקיץ.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

תודה.

יש לי ירוק..אבל ישמצב שעירבבו אותו. האוטו חדש אצלי אז אני לא יודעה מה עשו לפני.

מה זאת אומרת לנקות רדיאטור?

פורסם

מומלץ לבצע טיפול כולל למערכת הקירור . ניקוי רדיאטור + הכנסת נוזל קירור חדש .

בדגמים אלו יש רגישות גבוהה מאוד לרדיאטורים והם נוטים להיסתם ולנזול , מומלץ לבצע ניקוי לרדיאטור ולשים נוזל קירור איכותי חדש .

פורסם

יש שם רדיאטור חדש רק תמליצו לי על מים.איזה חברה וכמה ליטר? ואיך להחליף אותם? או שאולי להוסיף למים הקיימים,הם בצבע ירוק. יש סוגים שונים גם בצבע ירוק או שזה לא משנה של איזה חברה אני שופך?

פורסם

משנה גם החברה, איך אנשים רושמים לא לערבב צבעים ובכלל לא שמים לב ליצרן, כאילו זה איזה קישוט או משהו :roll:

בקיצור-

חשוב מאוד שנוזל קירור יהיה נוזל קירור ולא מים צבועים. שאתה קונה נוזל קירור ב"חצי חינם" אתה מקבל מים צבועים.

מכיוון שאתה לא יודע מה שם הבעלים הקודמים, ההמלצה שלי היא לנקז את הכל ולשים נוזל של חברה איכותית.

מה שמים בדייהטסו אני כבר לא יודע, אבל לפי דעתי כל נוזל קירור שיצרן כלשהו ממליץ עליו- יהיה מצויין, למשל פרפלו של פיאט, או כל נוזל קירור רשמי אחר של יצרן כלשהו. אם אתה רוצה להיות פדנט עד הסוף תברר מה ההמלצה של דייהטסו.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

שלום רב !

פרסטון במיכל בצבע צהוב, ומי קירור בצבע ירוק, הם מי קירור מספקים באיכותם באפלאוז.

מה שחשוב לא פחות, הוא ניקוז אוויר במערכת הקירור באפלאוז, שנחשב לבעייתי.(אין ברזי ניקוז באפלאוז) .

אם מי הקירור נראים בצבע צלול וירוק, הרכב לא מראה סימני התחממות יתר בשבוע הקרוב, שצפוי להיות חם ושרבי.

המנע מלהתעסק עם מי הקירור, שהם פתח לצרות באפלאוז.

המנע מלחפש צרות במקום שלא קיים.

קנה פרסטון, ומלא את המיכל הרזרבי, שכשמו כן הוא מיכל רזרבי, לא יקרה שום נזק רציני אם תערבב כוס מי קירור פרסטון, עם מי הקירור הנמצאים כעת במנוע.

אל תתגייס לצ.ה.ל[צרות הלכתי לחפש], אם לא קיבלת צו גיוס, ואני מקווה שהבנת את הרמז, זהו הטיפ היחיד שתקבל ממני היום.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מסכים עם aviparts בכל הקשור לניקוי הרדיאטור.

מוסך רציני ירוקן את המים הקיימים, כולל פתיחת השסתומים בקיר האש,ניקוז אויר וכו' ויבצע ניקוי למערכת.

נוזל קירור בסיסי וטוב שאני יכול להמליץ עליו הוא פרסטון (ירוק, מגיע בגלון צהוב, מוכן לשימוש),

הוא סיפק את הסחורה נפלא במשך 5 שנים ב-306 שהייתה ברשותי (ששם בלוק המנוע ידוע ברגישותו).

היום אני משתמש ב-ZEREX של וולווליין ועד כה אני מרוצה מאוד אך הוא יקר משמעותית מהפרסטון הפשוט יותר.

p43.png

פורסם
אוקי תודה.

אז איזה חברה מומלצת?

תודה.

אני ממליץ נוזל קירור מקורי כחול / ורוד של פולקסווגן VW גרמניה ( יש חיקוי תורכי פחות מוצלח ).

ניתן לרכישה רק במוסכי הרשת של צמפיון מוטורס.

חומר ברמה מעולה פלוס .

הוראות השימוש ע"ג האריזה.

פורסם
שלום רב !

פרסטון במיכל בצבע צהוב, ומי קירור בצבע ירוק, הם מיקירור מספקים באיכותם באפלאוז.

מה שחשוב לא פחות, הוא ניקוז אוויר במערכת הקירור באפלאוז, שנחשב לבעייתי.

אם מי הקירור נראים בצבע צלול וירוק, הרכב לא מראה סימני התממות יתר בשבוע הקרוב, שצפוי להיות חם ושרבי.

המנע מלהתעסק עם מי הקירור, שהם פתח לצרות באפלאוז.

המנע מלחפש צרות במקום שלא קיים.

בברכה

צביקה

אוקי תודה!

אבל המיכל הרזרבי כמעט ריק! מה לעשות עם זה? איזה נוזל להוסיף?

• תוכן חדש...