Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ושני אפשרויות עומדות בפני.או מנוע עים המניפה תחליפי שלPAVILION ב450ש',או מנוע מקורי שעולה 1500ש'.אשמח לישמוע דעתכם,ואשמח מאוד לקישור לקניה בחול.ואולי אפשר להתקין בימקומו(יש מקום)מנוע ומניפה אכותי יותר,(של אוטו אחר),ומה המחיר ,ותודה לעונים.

פורסם

מאורר הרדיאטור המקורי לא מיוצר ע"י פיאט אלא ע"י יצרני משנה, "מגנטי מרלי" אן GATES.

בזמנו, ניתן היה להשיגם בזול יותר מיובאים פרטית מיצרנים אלו.

בדוק האפשרויות כיום.

בברכה - רפי לין

פורסם

במנוע זה יש פחמים,והוא אינו ניתן לפרוק ושיפוץ,לכן אני מיתלבט לגבי מנוע מפרוק ,כי זה חלק שעובד ויש לו אורך חיים .ולך תדע כמה זמן נישאר לו לחיות.

פורסם
ניראה לי שמאורר של SPAL לא מספיק חזק כדי למשוך אויר דרך שני רדיאטורים.תקנו אותי אים אני טועה.

לייצרנית המאווררים VEMO יש מבחר של מאווררים בעל ספיקה שונה וייתכן מאוד שקיים דגם מתאים לרכב שברשותך.

האם ידועים לך פרטים טכניים של המאוורר המותקן ברכב שלך כגון:מידות חיצוניות (קוטר המאוורר), צריכת זרם באמפרים או הספק בוואטים או קילוואטים, וספיקת המאוורר ?

איזה שנה הרכב ונפח המנוע ?

צילום של המאוורר המותקן ברכב שלך יעזור !

איזה כייף לי :)

פורסם

בספר ה service manual למוסכים, של פיאט טמפרה, שנמצא אצלי אין בכלל נתונים של מאורר הרדיאטור.

בכל מאורר בעל כנפיים, יש גם חשיבות לזוית הכנפיים וצורתן וכל דבר משפיע על ספיקת האויר של המאורר.

לא הרבה יודעים (וגם חלק מ"בעלי המקצוע") שגם במאורר SPAL יש הבדל בכנפי המאורר לכוון זרימת האויר

ובמאוררים עם אותו כוון זרימה יש גם דגמים שונים עם ספיקת אויר שונה.

בברכה - רפי לין

פורסם

תודה רבה לעוזרים,ובכן קוטר המאורר 33ס"מ\13".הספק לא רשום עליו.האוטו זה טמפרה סטישן1600 ,מיזוג מקורי,93,מנוע 2מהירויות.מצורפות תמונות של החורבן,ושוב תודה לעוזרים.

PICT0253.JPG

PICT0254.JPG

PICT0257.JPG

פורסם

איזה כף לילמוד ולעבוד עים תותחים כמוכם.זהו בדיוק מה שאני רוצה(מחפס),עכשיו רק תגיד לי בבקשה,מה ליקנות,של איזה אוטו יתאים לי?ובטוח שגרמני יותר עדיף על המנוע החד פעמי והמאכזב של פיאט.

פורסם

לי יש גם פיאט טמפרה כזאת (סדאן דגם SX) בת 19 שנים ועם 206000 ק"מ ומאורר הרדיאטור הנו המקורי, מיומה הראשון של המכונית (שברשותי 17 שנים מ 20000 ק"מ).

אכן זה מאורר חד פעמי, כי עד היום הוא לא הוחלף.

בינתיים לא ברור לי אם יש בכלל לרכוש בישראל את המאורר הזה מתוצרת VEMO ומה מחירו.

בברכה - רפי לין

• תוכן חדש...