Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמובן שאבי לא חסך והשאיר גם טיפ של 150 ש"ח לבחור על הכל הנתינה והאווירה הכייפית שיצר..

והוא לקח את הטיפ? :shock:

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ללא ספק היא נראת מעולה בלבן!

תתחדש!!!

תיסע בזהירות!

איך הרכב מבחינת מנוע סחיבה והתמודדות בעליות (הרכב עצמו לא קל משקל)?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דבר איתי עוד כמה שבועות כשנסיים את ההרצה, ונצא מחוץ ל"הרי" ת"א.

לבינתיים אני יכול להגיד שבנסיעה בתוך העיר הוא נוסע ככל שאר הרכבים, הייתי בטוח שהוא יהיה מאוד חלש ביציאה מהמקום ויציאה לעקיפות אבל אפילו במסגרת ההרצה והנסיעה העדינה, עדיין יותר טוב מהI20 השכור שהיה לי עכשיו לחודש (אולי כי הוא היה שחוט..).

מה שכן הפתיע אותי לטובה לאחר כל הדיבורים על רכב נוקשה עם צמיגים בחתך בעייתי - הרכב לטעמי לפחות, נוח מאוד, הרבה יותר מהקליאו שוברת הגב לפחות.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

לפותח השרדור - יש מצב לקבל תמונות מתוך פנים הרכב? מסקרן אותי מאוד כיצד משתלבות הנגיעות של הגוון הלבן בדשבורד.

Twincharger Stratified Injection

• חברי המעגל הראשון
פורסם

העליתי בעמוד השני, או שאתה מתכוון למשהו אחר?

Renault Megane RS Trophy

פורסם

תתחדש חבר,

אני חייב להגיד שהצבע הכי מחמיא לאיביזה החדשה הוא לבן.

הנגיעות בפנים הרכב בלבן מאוד מוסיפות למרות שקשה לשמור על ריפודי הדלתות לבנות לאורך זמן.

תתחדש וסע בדרכים טובות.

בן.

Got To love It

• חברי המעגל הראשון
פורסם
תתחדש, אחלה רכישה.

עם זאת מפתיע שעברת מרכב ספורטיבי לרכב בגימור "ספורטיבי".

נ.ב. ד"ש לתל ברוך הישנה ליד גני התערוכה, מאוד נהניתי לגור שם :)

הפתיע גם אותי, העציב את המוסכניק שלי, שימח את החברה שלי, אבל בסופו של יום אני עוד אשוב (מתי אתה מוכר :-D)

נ.ב. ד"ש חזרה, אין על האיזור הזה - מעוז אביב זו 'ה'שכונה.

Renault Megane RS Trophy

פורסם
הדיבורית הגיע עם הרכב או שהתקנת אחרי הקניה?

אם אפשר על זה קצת פרטים כמו איזה דיבורית זו כמה עולה כמה התושבת שלה עולה?

תודה מראש

שמתי לאחרונה דיבורית כזו בדיוק בסמארט שלי.

אני מרוצה עד השמיים, מתחבר למערכת של הרכב, מפסיק את המוזיקה כשיש טלפון, מראה לי על הצג את שם המתקשר, באמת שבלוטוס מעולה. בנוסף עשו לי עבודה מדהימה של התקנה, ואני מרוצה עד הגג.

כמה הוא עלה אני לא זוכר כי הוא פורק מהג'טה שהייתה שייכת לאמא שלי ונמכרה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

תתחדש!

נראית מצוין.

אני רק מקווה שבעקבות המבצע האחרון, צ'מפיון ושאר היבואנים יבינו כי כאשר משווקים מכוניות נכון עם תג מחיר אטקרטיבי וזול בסופו של דבר הביקוש והחשיפה ללקוחות פוטנציאלים נוספים יגדלו פי כמה מונים, ובסופו של דבר הם אלה אשר יהיו המרוויחים העקריים מכל הסיפור - win-win situation!

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
והוא לקח את הטיפ? :shock:

הנציג לא כל כך רצה אבל אבא שלי התעקש..

אבא שלי די התרגש מקבלת הרכב החדש, ומהאווירה הנעימה וכו', ולא חשב פעמיים ופשוט שלף את הכסף ונתן לו ..

הנציג בהתחלה התנגד ,אבל אבא שלי.. כשהוא רוצה משהו. יתפוצץ העולם והוא ישיג. ובסופו של דבר נתן לו, הוא לקח היה מבסוט, אבא שלי היה מבסוט יצא עם רכב חדש וחיוך ..

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם
בעקבות הנושא הזה החלטתי להכנס לאתר של סיאט ולהתעניין קצת באיביזה החדשה...

והרי לכם ציטוט מעניין משם:

(עריכה - ניסיתי לצטט,אבל זה יוצא לא טוב כשמעבירים לפורום,פשוט תקראו את הפסקה האחרונה)

ככה זה כשמתרגמים את תוכן האתר מאירופה לישראל דרך המתורגמן של "גוגל".

לוח עריכה02.jpg

• תוכן חדש...