Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא של אבא שלי יונדאי אלנטרה שנת 2001, עבר 158,000 ק"מ והוא יד שניה (נקנה לא מזמן ממבוגר שממש טיפל ברכב עם ניירת של מוסכים מורשים וכ'ו), נסעתי ברכב לא מזמן ופיתאום התחלתי לשמוע מן רעש כזה כאילו שאיזה גלגל מתכת כלשהו משתפשף בגלגל מתכת אחר. אל תצחקו אבל קשה להסביר איך הרעש נשמע, זה נשמע משהו כמו:"וופ וופ וופ" וההפרש בין "וופ" אחד לשני מתקצר כשמהירות הסל"ד עולה וכתוצאה מזה הספידומטר התחיל להשתגע עד שהוא הפסיק לעבוד בכלל.

מה שמעניין הוא ששומעים את הרעש הזה רק כשלוחצים על דוושת הגז ועם הזמן צצה בעיה אחרת, בהתחלת הנסיעה שכמות הסל"ד מגיעה ל-3000 (או שהתיבה מעבירה להילוך שני) יש רעשים כאלה חזקים של "טק!" שאפשר להרגיש אותם ברגליים ממש, כאילו שמישהו נותן מכות לרכב מלמטה.

אבא שלי לקח את הרכב למוסך (לא מורשה אם זה משנה) ושילם 1000-1100 שקלים על החלפת גלגל שיניים כלשהו שהיה ממש שקשור לספידומטר ממה שהבנתי ממנו ועוד כמה גומיות (הרכב שכב שם יומיים עד שסידרו את זה), והראו לאבא שלי את הגלגל השבור (בגודל של אגרוף בערך) ואמרו לו שזה אמור להסתדר, ובמידה ולא אז יש בעיה עם הגיר ששובר את הגלגל הזה ועלות של גיר כולל עבודה בסביבות ה-3800 שקלים :shock: כמובן שהבעיה חזרה ואבא שלי כבר אמר שלאותו מוסך הוא לא ילך כניראה.

מה אתם מציעים לעשות? לקחת אולי את הרכב למוסך מורשה? אולי זו לא באמת בעית גיר ומנסים לתפור פה את אבא שלי?

פורסם

שלום רב

בעיה זו מוכרת . הבעיה היא בגיר ויש לשפצו . לגבי הגלגלת של הספידומטר ראשית החלק עולה כ100 - 200 שח

ואים המוסך היה מכיר את הרכב הוא לא היה מחליף את החלק .

תיגש למוסך שמכיר ומטפל ברכבים האלו או למכון גירים

בברכה זיסו יוסי- מוסך זיסו

פורסם

תודה רבה!

אבא שלי חשב ללכת למוסך המורשה של היבואן בפ"ת כי זה הכי קרוב, אני מתאר לעצמי שהם יקרנים, יש מקום נוסף אולי בפ"ת שמכיר את הרכב הזה שהוא לא יקרן?

אותה שאלה גם לגבי המכון גירים.

תודה מראש.

• תוכן חדש...