Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3882563,00.html

 

תשעה מבעלי מכוניות הספורט-יוקרה במחיר קרוב למיליון שקל, נקראים למוסכי החברה המורשים. הסיבה: חגורות הבטיחות עלולות להשתחרר ממנגנון העיגון במקרים קיצוניים.

 

מסתבר שגם ל"פורשה" יש בעיות בטיחותיות,מעניין כיצד יהיו התגובות עכשיו.

פורסם

 

מסתבר שגם ל"פורשה" יש בעיות בטיחותיות,מעניין כיצד יהיו התגובות עכשיו.

 

אני מקווה שאתה צוחק.

emotion of motion

פורסם

ממש לא צוחק,לאחר שזעקתי בדיון של הטויוטה שזה יכול לקרות לכל יצרן ומכונית שללו את דעתי.

אמרו שלאירופאית זה לא יקרה,לא רק שזה קרה להם זה קרה לפורשה שעולה מיליון שקל.

וכן זו בעיה בטיחותית לא פחות קטנה מהגז שנתפס שאיתו אפשר להתמודד,ברגע שהחגורה מתנתקת אתה צריך רק להתפלל לאלוהים.

פורסם

תקלה ובעקבותיה ריקול יכול להתרחש לכל יצרן.

 

השאלה היחידה היא איך היצרן מתמודד עם זה.

 

אם ברגע שהתקלה מתגלית הוא מיד מוצא פתרון ובאופן מידי מיידע את כל בעלי הרכבף אז הוא יצא גדול ובעצם אין שום בעיה בעצם הריקול.

 

אם הוא מסתיר את הבעיה, מאשים את בעלי הרכב בתקלה ואח"כ עוד מנסה להעלים את העניין מהציבור ומהתקשורת, אז הוא רשלן ועבריין.

 

וזה ההבדל הגדול בין 2 המקרים!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

קשה להוכיח את זה,

אבל לדעתי אחוז התקלות המולדות ברכבים נותר פחות או יותר זהה לאורך השנים.

ההבדל הוא שבעבר אף אחד לא הודה בזה, ואילו היום היצרנים מתייחסים לעניין באופן שונה,

ומעדיפים לקבל קימוט קל במוניטין בגלל ריקול,

מאשר ריסוק רציני בדמות הכחשה וטיוח שגוררים אחריהם תביעות-ענק.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כמות הריקולים עלתה בצורה משמעותית מאוד לאורך השנים, פשוט כי כלי הרכב הפכו למכונה הרבה יותר מורכבת.

 

גם אם ניקח רכבים ממש פשוטים, אתה לא יכול להשוות את המורכבות המכנית והחשמלית (שלא לדבר על אלקטרונית ) של פיאט 127 מול פיאט אונו מול פונטו ומול גרנדה פונטו.

 

אבל אני מדגיש שוב, לריקול לרכב אין שום בעיה, לא תדמיתית ולא מוניטינית אם מטפלים בעניין כהלכה.

 

לשברולט קרוז הייתה בעיה של כיבוי תוך כדי נסיעה, על פניו, מקור לרעש וצילצולים בתקשורת ופתח להיסטריה המונית.

אבל מיד הגיע צוות טכני מקוריאה, מצא את הבעיה, פתר אותה באופן מיידי וכל הענין בקושי זכה לתהודה תקשורתית ובטח לא פגע בחברה או בתדמית.

אותו כנ"ל עם צמת החשמל של מזדה 3.

אותו דבר במרצדס A שכשלו במבחן החמיקה ממכשול והתהפכו.

אותו כנ"ל באוודי TT שבמהירות גבוהה מזדקרת ומתהפכת.

 

רק כשה BEAN COUNTER מחליטים להעמיד את בטחון הרוכשים מול מוניטין החברה, רק אז יש בלגן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי שום אזכור לעובדה שאאודי TT מזדקרת ומתהפכת במהירות גבוהה, איפה שמעת על כך?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

טוב, ברור לך שלא מדובר במשהוא שנראה כאילו הוא סצנה ממהיר וקטלני, כן?

 

בחצי שנה הראשונה למכירת אוודי בגרמניה היו 24 תאונות רציניות (ואם אני זוכר נכון, 2 קטלניות) שבהן ה TT פשוט איבדו קשר עם הכביש כתוצאה מכח עילוי גדול מידי על הסרן האחורי (זה ההסבר על רגל אחת).

 

בתאור של אוודי מדובר על "במהירות גבוהה ובתימרונים חדים הרכב עלול לאבד אחיזה", הלכה למעשה, אנשים דיווחו על רכבים שממש ניתקו מהכביש! :shock:

 

Early TT models gained press coverage for a series of high-speed accidents in Europe. Reported crashes and related fatalities occurred at speeds in excess of 180 kilometres per hour (110 mph), during abrupt lane changes or sharp turns. Both the Coupé and Roadster models were recalled in late 1999/early 2000, to improve predictability of the car's handling at very high-speeds. Audi's Electronic Stability Programme, and rear spoiler were added, along with suspension modifications. All changes were subsequently incorporated into future series production versions of the car.

 

היה ריקול שבו הוחלפו בולמים, מוט/ות מייצבים (קדמי בהנעה קדמית, קד+אח בהנעה כפולה), עודכנה גרסה בבקרת האחיזה, ולקינוח נוסף הספוילרון הקטן מאחור.

 

זה פתר את הבעיה.

 

אתה גם יכול לקרוא כאן .

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ממש לא צוחק,לאחר שזעקתי בדיון של הטויוטה שזה יכול לקרות לכל יצרן ומכונית שללו את דעתי.

אמרו שלאירופאית זה לא יקרה,לא רק שזה קרה להם זה קרה לפורשה שעולה מיליון שקל.

וכן זו בעיה בטיחותית לא פחות קטנה מהגז שנתפס שאיתו אפשר להתמודד,ברגע שהחגורה מתנתקת אתה צריך רק להתפלל לאלוהים.

 

איפה בדיוק אמרו שלאירופאיות זה לא יקרה?

זה קרה ויקרה לכולם.

פורשה גילו תקלה, הולכים לתקן אותה ובזה נגמר הסיפור. אם לא מקרה טויוטה, כנראה שזה לא היה מתפרסם בכלל.

emotion of motion

×
×
  • תוכן חדש...