Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, שמי אביעד, בן 19, גר בדרום הארץ.

מזה מספר חודשים שאני ללא רכב (משמע ניידות מוגבלת), חשבתי שאשרוד אך אני כבר לא יכול.

לאחרונה גייסתי תקציב מוגבל לרכישת רכב, ישנן 2 מתחרות שעולות על הפרק מבחינתי.

הרכב ישמש אותי (ברוב הזמן) ויחד עם זאת משפחה קטנה (בעלת 4 נפשות) בשאר הזמן.

התקציב שאני מוכן להקדיש לרכב (לא כולל ביטוחים, טיפולים, הוצאות חודשיות) הוא כ-22,000 ש"ח ולא יותר.

לאחר שבחנתי המון רכבים, הגעתי להשוואה בין 2 אקזמפלרים שעניינו אותי, אמנם שניהם רחוקים בתכונותיהם אחת מהשניה,

האחת משפחותומטית והאחת סופר מיני אך שניהן מעניינות אותי ולשניהן יש יתרונות רבים אל מול השניה.

חשוב לי - אמינות, נוחות הנסיעה, יכולת לעקוף כשארצה, גם צריכת הדלק אך לא בראש סדר העדיפויות.

אקזמפלר #1:

פיג'ו 206 XT 1.4 ידנית שנת 2000, יד 2, ספר טיפולים, עברה כ- 200,000 ק"מ, שמורה ומטופלת.

אקזמפלר #2:

הונדה סיויק 1.6 SR אוטומט שנת 97, יד 3, ספר טיפולים, עברה כ- 200,000 ק"מ, שמורה ומטופלת.

יתרונות אל מול חסרונות עבורי:

חסרון: פיג'ו- מנוע 1.4 המפיק 75 כוחות סוס. יתרון: הונדה- מנוע 1.6 המפיק 125 כוחות סוס.

חסרון: פיג'ו- גיר ידני. יתרון: הונדה- גיר אוטומט.

חסרון: הונדה- צריכת דלק גדולה יותר. יתרון: פיג'ו- צריכה נמוכה יותר.

חסרון: הונדה- שנת 97. יתרון: פיג'ו- שנת 2000.

חסרון: הונדה- יד 3. יתרון: פיג'ו- יד 2.

חסרון: פיג'ו- 200,000 ק"מ. יתרון: הונדה- 200,000 ק"מ.

אני יודע ש- 2 הרכבים מיועדים לשרת צרכים שונים אך בכל זאת אני מתעניין בשניהן.

אשמח לדעות מחברי הפורום בכדי להיות סגור על עצמי.

תודה רבה והמשך יום נעים,

אביעד.

Aviad Vaizman

Fujitsu TEN Eclipse 7100 color

Hertz Hi-Energy HSK165 + ML 28 @ JL Audio 300/4

Ascendant Audio Havoc 12 @ Sundown Audio SAZ-1500D

פורסם

לדעתי לך על הפג'ו, שאגב: 75 כ'ס זה דיי ויותר לה, מניסיון יש לי חבר קרוב עם אחת כזאת והיא נוסעת ממש טוב! לא צריך יותר מזה באמת.

ואם אתה רואה בידני חיסרון (שאגב, בלי להכנס לכיס הפרטי שלך או משהו אבל אם אתה מתאר שיש לך קושי כלכלי אז הרבה הרבה יותר משתלם לך הידני) אז תוכל ללכת על הגרסא האוטומטית.

במקומך הייתי הולך על הפג'ו, אפילו בלי לחשוב פעמיים.

אבל זאת רק דעתי, חכה לתגובות נוספות של חכמים ומבינים ממני.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תוכן חדש...