Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2011 Volkswagen Phaeton

מצמץ
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
vw התחילו עם רכב עממי - החיפושית (שנת 1939),

אבל היום רוב הרכבים שלהם אינם עממיים.

כמובן שהם נשארים עם השם המקורי,

כי זה מותג חזק מאד.

באיזה מקום בעולם, מישהוא נוהג באיזה דגם של פולקסוואגן שתבחר והאנשים מסביב מסתכלים ואומרים "וואוו, הבן אדם הצליח בחיים!"?

אני זוכר מבחנים של פסאט מול אקורד,מונדאו, B4,407 וכו', לא ממש זכורים לי מבחני דרכים שבהם הפסאט מתמודדת מול ב.מ.וו, מרצדס, לקסוס או אפילו אוודי וזה תקף לגבי כל קשת הדגמים (חוץ מאולי הטוארג שהוא באמת יוצא דופן).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

d1a1n0 - אני בטוח שאם אתה היית לקוח של מרצדס , שמשקיע מאות אלפי שקלים מכספך היית מצפה לקבל רכב שנבנה בגרמניה עצמה ולא בהודו , זה חלק מהתדמית של מותג יוקרתי שכזה .

פורסם

מצחיק איך כולנו מעלים ספוקלציות כאלו ואחרות...

VW הוא אחד היצרנים הגדולים בעולם, והוא גם רווחי.

אני מאמין שיש להם סיבה להשאיר את הפייתון בייצור.

וזה יכול להיות מכל מיני סיבות - בין אם אלו מכירות בשווקים שאנחנו לא מכירים, אך מהווים כוח קנייה חזק (סין).

בין אם זה לצורך תדמית או הצגת יכולות.

תסתכלו על כל הארסנל של VW, וגם של חברות הבת שלה, שקודה, אודי, למבורגיני וכו' - חוץ מסיאט אין שמה בדיוק נפילות.

וסיאט גם במצב הרבה יותר טוב בשנים האחרונות.

בקיצור, אני מאמין שהחברה שמה יודעים מה הם עושים.

הרבה יצרניות ניסו להכנס לליגה של מרצדס ושות' - על כולן כמעט צחקו.

חלקן צוחקות היום בחזרה (כמו טויוטה עם לקסוס) וחלקן לא באמת הצליחו (נגיד הדוגמא של סיטרואן שפרשה מתחום עד לכניסה המחודשת עכשיו עם ה-C6).

הרי זה לא שVW לא מסוגלים, ביננו ה-A8 היא בסופו של דבר שלהם, ואין לה שום רגשי נחיתות לעומת אף גרמניה אחרת.

ובקשר לסמל - לפעמים, בעצם לא לפעמים, אלא הרבה פעמים, יש אנשים שמעדיפים להצניע קצת.

במרבית מדינות העולם כלי רכב הוא לא סמל סטטוס, אלא כלי רכב, ומחירי המכוניות הן לא כשל בית.

לכן אם יש לי ולא בא לי להוציא לאנשים את העיניים אלא להתפנק לי בשקט שלי, אז למה לא פייתון?

בואו נגיד שאם היה לי כסף וזה היה רלוונטי הייתי שוקל.

פורסם
חוץ מסיאט אין שמה בדיוק נפילות.

הייתי שבוע בפרנקפורט עם שיקוץ משוקץ שנקרא סיאט אקסאו (AXEO), תאמין לי, אחלה נפילה!

נפילה כפולה ומכופלת במיחד לאור העובדה ששילמתי על קבוצה של ב.מ.וו ובמעמד קבלת הרכב אמרו לי, "אין ב.מ.וו, אין אוודי אבל אתה מקבל את האקסאו החדשה שמבוססת על A4 החדשה".:evil:

איזה מבוססת ואיזה נעליים, הרגשתי כאילו אני נוהג בסיאט מלאגה :lol:

1 143.jpg

פורסם

האקסאו מבוססת על ה-A4 הקודמת. דווקא התלהבתי כשהיו תוכניות לייבא אותה, מאוד חיבבתי את ה-A4 הקודמת וכשאמרו שזאת תתחרה במאזדה 6 אז קיויתי לרכוש לעצמי אחת כזו, אבל עד היום הייבוא לא התחיל...:roll:

פורסם

תחזיק אצבעות שגם לא יתחיל! :twisted:

פורסם

אין איתה שום בעיה, חוץ מזה שהיא קצת מכוערת.

והיא רק מוכיחה, ולמי שהיה את הספק ולו הקל ביותר שסמל כן מוכרים בכסף.

רכב זהה לחלוטין ל-A4 היוצאת במחיר שצפוי להיות נמוך בעשרות אחוזים.

אני הבנתי שהיא תעלה 160K (כמובן שנחיה ונראה) עם מנוע 1.8TSI וגיר DSG. כמה שילוב כזה עולה אצל אודי כיום? יותר מ-290K.

פורסם

לדעתי הפייתון החדשה יותר מדי סולידית, היא נראית קצת כמו סופרב XL - מתיחת הפנים.

בנוגע לסיאט אקסאו, מובן שהם זקוקים למכונית משפחתית גדולה ויוקרתית.

אך לא ברור לי מדוע הם לקחו את הA4 הקודמת ואפילו השאירו את העיצוב הכללי אותו דבר.

הם היו צריכים לפחות לעצב את הרכב בצורה מקורית יותר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
רכב זהה לחלוטין ל-A4 היוצאת במחיר שצפוי להיות נמוך בעשרות אחוזים.

אני בדיוק אוכל ארוחת ערב, רוצה לתקן את מה שכתבת או שתחכה שאסיים לאכול ואגיב עד כמה הם לא זהים?

• תוכן חדש...