Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2011 Volkswagen Phaeton

מצמץ
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רכב סתמי ולא מובן.

כמה אנשים בעלי ממון יעדיפו לרכוש אותה על פני: 7, S-CLASS, XJ, A8, LS ?

מילא היא הייתה מציעה משהו "אחר" בקטגוריית הפאר, כמו שה-C6 מציעה בקטגוריית הסלון, אז היה משמעות לקיום שלה.

אבל היא פשוט נראית כמו A8 עם סמל של פולקסווגן. ולמה ללכת על חיקוי כשאפשר ללכת על המקור?

הכישלון מובטח.

לי , באופן אישי , יותר לא מובן מהו המשהו ה"אחר" שה-C6 מציעה שיעדיף אותה על פני הסידרה 5 , A6 והמרצדס E קלאס ? לדעתי רק מטורף ישלם 500 אלף שקל + על הסיטרואן הזאת , וזה מתבטא גם בכביש , מחזה נדיר לראות את ה-C6 לעומת כמות המרצדסים , BMW וכו'..

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רגע, אז אתה אומר שהיא מציעה משהו זהה לגרמניות? כי אני לא רואה את זה.

ה-C6 בעלת עיצוב חיצוני מאוד מיוחד. היא בין המכוניות הבודדות בעולם שאפשר להגיד עליהם שהיא נראית כמו מכונית קונספט בייצור המוני.

לא אומר לרגע אחד שהיא עדיפה על הגרמניות, היא פשוט מציעה משהו אחר, משהו ייחודי- ובגלל זה יש לה זכות קיום.

אם היא הייתה מנסה לחקות את הגרמניות אז היא פשוט הייתה מיותרת.

citroen-c6-1_460x0w.jpg

פורסם

את האמת ? אני ממש לא אוהב את העיצוב של הסירטואן הזאת , בעיניי היא פשוט לא יפה.

אבל כל אחד והטעם שלו , היופי בעיני המתבונן.

פורסם

הפייטון הזאת נראית כמו מתיחת פנים קלה לפייטון הנוכחית.

בקשר לC6 - לא רואה שום סיבה לרכוש סיטרואן במקום BMW, מרצדס או האודי. רק משוגעים על המותג יעשו דבר כזה.

פורסם
חן, מה כוונתך "יצר פלח שוק משל עצמו" במשפט:

הטוארג נאלץ הלתמודד עם ה-X5 ,ה-ML ושות' שהקדימו אותו והובילו את השוק במשך השנים בפלח הכבישטח היוקרתי היקר.

הפייטון באמת לא הצליחה בגלל אותם סיבות שצויינו למעלה, בעיקר לאור העובדה שהיא פשוט לא הייתה שוות ערך במירב ההביטים מול המתחרות.

:-D

כדאי לזכור שהב.מ.וו X5 אינה אלא ב.מ.וו סדרה 5 סטיישן מוגבהת והמרצדס ML הרבה יותר "ג'יפ" מכבישטח יוקרתי, ואת שניהם הקדים בהרבה מאד הריינג' רובר הבריטי, שבעצם המציא את פלח השוק הזה.

איכשהוא, הצליח הטוארג לבנות לעצמו פלח שוק לא גדול, אבל ריווחי להפליא, כך שפולקסווגן לא ממש ניזקקת להצלחת הפייטון, ומבחינתה היא מהווה בעצם הוכחה שפולקסווגן מסוגלת לייצר ולפתח מכונית ברמתן של מתחרותיה, וזה הישג לא מבוטל.

הסיטרואן C6 יועדה בעיקר לשמש כמכונית שרד לפקידות הצרפתית הגבוהה ביותר, כמו הרנו 25 והסיטרואן XM בשעתן.

סיטרואן יודעים מצויין שסיכויי הצלחתה אפסיים בעליל, והפיג'ו 607 ומכירותיה האיזוטוריות הינם דוגמא מצויינת, אבל בדיעבד היא מרוויחה תדמית, וזה כנראה היה השיקול העיקרי בפיתוחה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
כדאי לזכור שהב.מ.וו X5 אינה אלא ב.מ.וו סדרה 5 סטיישן מוגבהת והמרצדס ML הרבה יותר "ג'יפ" מכבישטח יוקרתי, ואת שניהם הקדים בהרבה מאד הריינג' רובר הבריטי, שבעצם המציא את פלח השוק הזה.

איכשהוא, הצליח הטוארג לבנות לעצמו פלח שוק לא גדול, אבל ריווחי להפליא, כך שפולקסווגן לא ממש ניזקקת להצלחת הפייטון, ומבחינתה היא מהווה בעצם הוכחה שפולקסווגן מסוגלת לייצר ולפתח מכונית ברמתן של מתחרותיה, וזה הישג לא מבוטל.

אמת.

הטוארג התברג נפלא לקבוצה הזאת שכבר הוקמה ע"י הריינג' (מסכים איתך שהריינג' המציא את השוק).

אגב, אני לא באמת חושב שיש הבדל מהותי בין ה-X5 ל-ML. שניהם פחות או יותר נועדו לכביש ולנסיעה על שביל סלול במקרה הטוב.

קצת קשה לי לקרוא ל-ML "ג'יפ", בטח לא שהריינג' והדיסקברי 3 , כבר נתנו את ההגדרה שלהם לכבישטח יקר שגם יורד לשטח

:-)

לגבי הפייטון, אם הדגם המוצג עכשיו הוא מתיחת פנים בלבד, אני מאמין שזה עניין של זמן עד ש-VW ינסו לתקוף שוב את הקבוצה הזאת בפייטון כל חדשה (מבוססת A8 אולי)

פורסם

לדעתי הכשלון מובטח ולו מהסיבה שזה לא הצליח עד עכשיו, אז למה הם חושבים שרכב מחודש אבל כמעט זהה כן יצליח?

כנראה שלפעמים העץ גבוה מדי...

פורסם

ובאותו נושא, יש אנשים שמשלמים על הונדה לג'נד משהו כמו חצי מיליון שקל, שאפשר לקנות סדרה 5, E קלאס ועוד...

יש אנשים שמכורים למותג, ולא הולכים לפי אפקט העדר (גם מטעמי צניעות)

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

פורסם

איזה סמל?

זה?

VW-Logo.png

נא לא להתבלבל,כשמו כן הוא, מדובר ברכב עממי(ולא משנה איזה נופך צ'מפיון מנסים לתת לו).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני לא מבין איך אתם משווים את ה ML ל X5.

ה ML נבנה בהודו ומרגיש כך אני מכיר לפחות בנאדם אחד שאמר לי שאת הטעות לקנות ML הוא עשה פעם אחת ולא יחזור עליה שוב.

היום למרבה אירוניה הוא נוהג על טוארג.

כששאלתי אותו למה לא X5 הוא אמר שהוא מחפש תדמית רגועה יותר מה X5.

[אני אישית מכל השלושה אהבתי דווקא את ה X5 תחושת הכח וההרגשה הכללית שהרכב נותן במהירויות גבוהות וסיבובים כאילו הוא הרבהיותר קטן וזריז.]

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...