Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2011 Volkswagen Phaeton

מצמץ
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיצונית ופנימית הם נראים דיי זהים.

מתחת למעטפת, השלדה של ה-A4 שמקורה בשנת 2000.

כמובן שלא איכפת לי לקרוא על ההבדלים שמצאת מנהיגה בשני הרכבים.

בתיאבון :-)

Audi-A4_2.0T_2005_1024x768_wallpaper_02.jpg

Seat-Exeo_2009_1024x768_wallpaper_09.jpg

Audi-A4_Cabriolet_2006_1024x768_wallpaper_18.jpg

Seat-Exeo_2009_1024x768_wallpaper_5d.jpg

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חזרתי! :wink:

כל איכות ההרכבה אפילו לא מתקרבת לאוודי, איכות החומרים ירודה, הכסאות ממש עלובים.

ברכב חדש לחלוטין היו קירקושים מ 2 מקומות שונים בדש בורד וכל ההרגשה הכללית הייתה של נסיעה במונית סקודה ולא ב"מכונית פאר".

בנוסף, האוודי הקודמת הרגישה מאוד מוצקה ומסיבית עם אחיזת כביש טובה שהתבטאה בתת היגוי קל בגבולות האחיזה.

היה לי אותה לשבוע באיטליה ועוד באחלה אזור לנסיעות כיף, טוסקנה.

אני לא יודע מה הספרדים שינו במערך המיתלים או שאולי שינו משהוא בסוג ו/ או איכות הבולמים אבל האקסאו הייתה עם תת היגוי וזוית גלגול, אפילו במהירויות לא דמיוניות ולא מנהיגת התחראות אלא בסתם נהיגת כיף בכבישי הרים מפותלים ומהירים (מהירים בתאוריה). לא שום דבר שאפילו קרוב לאוודי או שאיפשר נהיגה שבאוודי אפילו לא הרגשת ש"יש לה בעיה עם זה".

אין לי מושג איפה מרכיבים את האקסאו, אבל מנהיגה בשתי המכוניות, גם התחושה מאיכות ההרכבה וגם מהנהיגה עצמה, היא לחלוטין לא מרגישה כמו "אוודי A4 עם סמל של סיאט".

לאור כל האמור ולאור העובדה שמדובר ברכב מהשכרה, חשוב לי לציין שאני הייתי השוכר הראשון של הרכב והוא היה עם 85 ק"מ על השעון ככה שלא מדובר באקזמפלר שחוט.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

טוב לדעת.

חבל לשמוע ש-VAG ממשיכים למכור את הפלטפורמה של ה-A4 הקודמת עם סמל של סיאט במתכונת "חסכון".

זה ידוע שיש הבדלי כיול מסוימים בין מותג ומותג אבל לא לזה ציפיתי.

לפחות האוכל היה טעים? :wink:

פורסם

חבל על הזמן, הקפצתי שרימפסים עם עגבניות שרי, שום, כוסברה וערק! :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני לא מבין על מה כל הרעש.

סה"כ מלבד הפרונט שמיישר קו עם העיצוב הקיים של החברה , הרכב ניראה בידיוק כמו הפייטון שנמכרה בישראל.

אני מבין את הראש של vw , הם נכנסים לשווקים חדשים , ויכולים לייצר להם תדמית יוקרתית ביחס לתדמית שיש להם בשאר העולם , ולכן הם בוחרים לדחוף לפרונט את הפייטון , שללא ספק יכולה לעשות את העבודה (הכל יחסי)

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

• תוכן חדש...