Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

pioneer p9 vs audison bit1

vini6
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לחברי הפורום !

המערכת שלי היא כזאת: 2 וופרים בכול דלת של בוסטון אקוסטיק פרו ומידים "4 של מורל דוטק טוייטרים של הבוסטון פרו

מכשיר: clarion

השאלה שלי היא כזאת מה עדיף? לחבר פרוססור BIT1 עם המכשיר שלי(clarion 4v pre out ) או לחבר P9 של פיוניר אמרו לי שה-P9 הוא מאוד מאוד נקי מכיוון שהוא מתחבר עם סיב אופטי הוא לא עושה המרה מאנלוג לדיגיטל ובחזרה יש לציין שהנקיון חשוב לי מאוד אני שומע הרבה אלקטרוני .

תודה

פורסם

אתה יכול בבוא הזמן לשדרג את ה HU שלך לאחד עם יציאה אופטית ואז לחבר את הBIT1 עם כבל אופטי.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

בהתחשב ברמת הרכיבים ותנאים השוררים בכל רכב, סביר להניח שעניין ההמרה לאנלוגי לא יהיה שמיע.

אם הבחירה היא בין השתיים הייתי בוחר ב BIT ONE.

אם אתה פתוח להצעות אחרות - הייתי מנסה את ה JBL MS-8 החדש - הוא אמור להיות הדבר החם הבא.

אם אתה מחפש שידרוג בסאונד אני מציע שתגיע למפגש הקרוב ותלמד כמה דברים.. :)

...CASKA for life

פורסם

במצב הזה יהיה לך הכי טוב לחבר את ה P9 עם כבל אופטי ל BIT1

אתה רק צריך לקנות כבל מתאם מיציאת TOSLINK ליציאת ה 4 פינים שיש בפיוניר

כבל מתאים הוא alpine KWE-610...

Sound Monitor DTA-500X + CDT-450X

Audison THESIS HV VENTI @ High-End Custom X-over

Audison THESIS THX3 @ Audison THESIS Sax & Voce & Violino

Audison THESIS Uno @ 2X Audison THESIS Basso

• תוכן חדש...