Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבדלים בין PHILIPS DIAMOND VISION ל- CRYSTAL VISION

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לכולם.

אני מתלבט איזה נורות לקנות, נתקלתי בשני סוגים שנראים לי מעניינים.

מישהו יודע מה ההבדל ביניהם. את הדיאמונד ויזן אני מכיר, גם ידוע לי ששוטרים לפעמים עושים איתם בעיות.

מה בקשר לקריסטל ויזן?

פורסם

אייל ראיתי את השרשורים הדומים בתחתית, לא מוזכר שום הבדל בין שני הדגמים ששאלתי, מה שכן ראיתי שגם לך הייתה אותה התלבטות.

מה אתה אומר על מה כדאי ללכת? אני מפחד ללכת על הקריסטל כי לא כתוב שזה לא פוגע בפנס (שלי מפלסטיק) והדיאמונד לא פוגע לפי האתר..

פורסם

היתכן שהפסיקו לייצר דיימונד ויז'ן ומעתה הן גרסת העל של סדרת הקריסטל ויז'ן? :shock:

עד כה רק הדיימונד ויז'ן היו 5000K. קריסטל ויז'ן היו 4300K.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

למעשה יצא לי לבדוק את כולם גם הBlue Vision וגם הCrystal ואצלי באוטו מותקן Diamond

הBlue כמעט ואין הבדל בינו להלוגן רגילה הצבע צהוב רק צריך לשים אחד ליד השני לראות את ההבדל.

הCrystal לעומת זאת אור לבן עם טיפה צהוב והDiamond לבן ועם נגיעה של כחול.

הכי טוב שתראה לפי הטבלה.

Diamond - 5000K

Crystal - 4300K

Blue - 4000K

colortemp.jpg

S2000

פורסם
היתכן שהפסיקו לייצר דיימונד ויז'ן ומעתה הן גרסת העל של סדרת הקריסטל ויז'ן? :shock:

עד כה רק הדיימונד ויז'ן היו 5000K. קריסטל ויז'ן היו 4300K.

לא הפסיקו לייצר פשוט זה משווק למדינות שונות וצריך להכנס לאתרים של פיליפס האחרים בעולם כדי לראות את המוצר DiamondVision

S2000

פורסם

אכן התאורה שלהם חלשה יותר,ויותר חשוב מזה אין להם תקינה בארץ,והם לא חוקיות בגלל שהן מצופות בחומר כחול שנותן להן את הגוון,אם אתה רוצה תאורה טובה יותר,אקסטרים וויז'ן,גם יותר זולות וגם יותר חזקות,היו לי את שני הסוגים של הנורות ואני ממליץ על האקסטרים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הפינוקים ממשיכים להגיע, היום סוף סוף הגיעו הדיאמונד

אומנם כתוב בסינית על האריזה אבל על המנורה כתוב מיוצר בגרמניה ואגב כתוב עליה לא לשימוש באירופה וארה"ב :)

תמונה של החבילה

כמובן שהוחלפו גם הנורות W5W לבלו ויזן.

והכל כבר על הרכב, תאורה יפה יש להם , אהבתי

IMG_0084.JPG

• תוכן חדש...