Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכוך כבל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אחרי שהכנסתי את האוטו לגיל קאר שהם לא שמו לי מתאם AUX למרות שהיה רשום שהם צריכים לשים, הם עשו עבודה פשוט נוראית...

המתאם עצמו היה מודבק למאחורה של המזגן וכל פעם שהייתי מדליק את המזגן היו רעשים, פרקתי את זה ושמתי את המתאם במקום אחר והרעשים של המזגן נעלמו, פחות צרה אחת...

צרה שניה, יש לי רעשים ברמקולים, רק כשאני בAUX, של המנוע, כלומר הכבל לא מסוכך, שוב פתחתי ומצאתי את הכבל הרלוונטי, וראיתי שזה שרינק דקיק כזה והבנתי למה יש כ"כ הרבה רעשים, השאלה שלי היא מאיפה אני יכול להביא חומר שיסכך לי את הכבל שלהם ע"מ שאני לא אקבל את הרעשים?

צרה שלישית, שומעים ממש חלש, למרות שהנגן MP3 שלי מוגבר עד הסוף, יש דרך להגביר את זה? או שאין ברירה ולשמוע בעוצמה שיש (כשיש את הרעשים אז הרעשים לפעמים יותר חזקים מהמוזיקה...) (ד"א, גיל קאר אמרו שאין מה לעשות וככה זה, איזה יחס אוהב ומסור...)

אשמח מאד מאד אם תוכלו לעזור לי... =]

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

פורסם

הקפצה...:roll:

פורסם

אם לא בא לך להחליף כבל, אז כח את נייר כסף ותעתוף איתו את החוט. כדאי לחבר צד אחד של הנייר שיגע בשלדה של הHU.

[under construction]

פורסם
איזה חיבורים (סופיות) יש לכבל הזה?

עם איזה מגבר ורמקולים אתה עובד?

מגבר ורמקולים רשומים בחתימה...

וזה חיבור בין ממיר AUX לHU... וזה כאילו צמה שבנו לבד...

פורסם

תעטוף את הכבל בנייר כסף.

תכניס אותו לתוך שרוול שרינק.

תחבר קצה אחד של נייר הכסף למינוס קרוב/שילדה.

זה עובד.

בקשר לעוצמה הנמוכה זה כבר בעייתי יותר, מכיוון שבהעברת מידע בין הנגן ל HU יש הפסדי עוצמה בכל שלב, וזה עוד לפני ההפסדים הרגילים שבהמשך הדרך.

מתחדשת*

פורסם
אם לא בא לך להחליף כבל, אז כח את נייר כסף ותעתוף איתו את החוט. כדאי לחבר צד אחד של הנייר שיגע בשלדה של הHU.

הייתי שמח אם היית טיפה מרחיב על זה כי לא ניתקלתי בדבר כזה .

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

סיכוך זה עתיפה של כבל עם חומר מוליך חשמל. ניתן לראות את הסיכוך מנייר כסף בכבלים של RF - אנתנות למינהם וכבלים של YES\HOT וכו. פשות הסיכוך הזה מכוסה בשכבה של בידוד - ליופי ושלא יקצר.

למעשה מה שהמלצתי זה לעשות אותו דבר עם כבל לא מסוכך - לשים עליו שכבה של נייר כסף.

החיבור מצד אחד לשלדה הוא רצוי כדי שכל רעשים שהסיכוך יספוג יעברו לאדמה\הארקה של מערכת.

עשיתי את זה פעם עם חוט שהכנתי לחיבור בין מחשב לבין מגבר שאכל המון רעשים וזה סידר את הבעייה.

לא ניתקלת בזה מכייון שבדרך כלל במקום להוסיף כזות קומבינה מלחתחילה משתמשים בחוטים מסוכחים.

[under construction]

פורסם

זהו נראה לי שאני אעטוף את בנייר כסף ואני אשים איזולירבנד במקום שרינק...

פורסם

כדי שיהיה נוח לחבר את ה"סיכוך" לשלדה, כח חתיכת חוט שחלק גדול ממנו מכולף ותלפף את החלק המכולף על קצה של סיכוך הקרוב לשלדה, ואז תחבר את החוט לשלדה.

[under construction]

• תוכן חדש...