Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרדיו המקורי לא קורא MP3 ולגבי השאלה השנייה הרמקולים הם נחמדים מאוד והייתי ממליץ לשמוע אותם קודם לפני שננעלים על החלטה להחליף, בכל אופן אני הייתי מחליף.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

אני לא חושב שכדאי לסמוך על רמקולים שמקבלים כסטנדרט באותו....

אני עוד לא ראיתי אוטו ( לא מדבר על מכוניות כמו מרצדס וכאלה ) שמגיע בו רמקולים טובים אבל אולי אני טועה....

פורסם

קבלו קטע בנוגע למערכות סטנדטרט-

הבוס של חבר שלי שנה יגואר xj8 יד שניה מודל 2002 ב400 אלף שקל(חדש עובר את ה600) זאת לפי מה שאני יודע הדגם הכי יקר שיש ליגואר בארץ

והוא הדגם ספורט של איזו סדרה.

קיצר האוטו מבפנים נראה כמו חלום והמערכת היא 8 רמקולים של מותג בשם

הרמן קרדן או משהו כזה שלפי מה שהבנתי מאבא שלי זאת חברת היי אנד("לכאורה")

קיצר אני וחבר שלי לקחנו את האוטו לסיבוב והכנסנו גם דיסק לצ'יינג'ר שיושב מקדימה...והמערכת פשוט נשמעת כמו בדיחה!ממש צחוק מעבודה

קבלו עוד קטע-חבר של אבא שלי קנה ב2002 אאודי איי 4 2.4 עם כככללל התוספות שבין הייתר כללו גם את מערכת ה"סימפוני" שמתפלצפת גם היא ב8 רמקולים.

השמיעה לא משהו בכלל! אני נשבע לכם שבמערכת עם רדיו דיסק פיוניר 4 על 50

עם שני 9\6 מאחורה שומעים יותר טוב!

אז חבר'ה לא משנה איפה אתם בודקים המערכות האלו לא שוות המון

פורסם

אנלא יודע מה לגביך אבל כל מערכת ששמעתי בניו יורק של הרמן קארדון הייתה חוויה!

במכוניות קאדילק (כמו של דוד שלי...) יש מערכת שכוללת 9 רמקולים ורדיו-טייפ-דיסק של חברת בוס המקורית bose

זו מערכת ליגתית לדעתי!

בקיצור יש אנשים שזה מספיק להם! יש אנשים שרוצים לשמוע את הפול-ווליום של המערכת ולראות מה האיכות בווליום הזה.... הכל תלוי בים דברים, אבל הכי הרבה קובע לפי האוזן של כל אדם לחוד!

קובי.

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

הבוס של חבר שלי שנה יגואר xj8 יד שניה מודל 2002 ב400 אלף שקל(חדש עובר את ה600) זאת לפי מה שאני יודע הדגם הכי יקר שיש ליגואר בארץ

קיצר אני וחבר שלי לקחנו את האוטו לסיבוב והכנסנו גם דיסק לצ'יינג'ר שיושב מקדימה...והמערכת פשוט נשמעת כמו בדיחה!ממש צחוק מעבודה

קבלו עוד קטע-חבר של אבא שלי קנה ב2002 אאודי איי 4 2.4 עם כככללל התוספות שבין הייתר כללו גם את מערכת ה"סימפוני" שמתפלצפת גם היא ב8 רמקולים.

לא ממש מסכים איתך.

לקרוב שלי A6 2.4 עם כל התוספות ויש לו 10 רמקולים! המערכת נשמעת טוב אפילו טוב מאוד בשביל מקורי.

ב-3 מערכת עם צליל טוב למקורית.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ככל שהמערכת תהיה עם יותר רמקולים - האיכות שלהם תרד על חשבון הצליל ההיקפי ומספר הרמקולים הגדול.

מישהו יודע איזה מערכת יש במאייבך ?

פורסם

יש בה גם הרבה רמקולים אבל מצד שני יש בה דולבי דיגיטל.

הרמון קרדון לא ידועה בשוק הפרטי כיצרנית רמקולים. אבל היא מייצרת מערכות במיוחד עבור כל מיני חברות (לי למשל יש רמקולים שלהם בנייד :lol: )

פורסם

כל ההתקנות OEM האלה של רמקולים לא שוות הרבה, זה שרשום שרמקולים של BOSE מותקנים שם, זה לא אומר שהם משתווים ברמתם לBOSE שיש בתחום האודיו הבייתי..

מדובר במותג ידוע ויוקרתי שהוכנס למכוניות יוקרה כדי ששניהם יצרו רושם טוב ללקוח וגם אחד על השני (וואו יש במרצדס BOSE אז זאת חברה טובה והפוך..)

הכל שאלה של האם זה מספק את הקונה..

פורסם

BOSE לבית לא נחשבת למותג יוקרתי למי שבאמת מתעניין באודיו ביתי. ניתן לעשות חיפוש ברשת על BOSE FAQ ולמצוא הרבה דברים שליליים נגד איכות המוצרים והמחירים. החברה ידועה כבעלת שיווק מצויין שעוזר להם להחשב ע"י העמך למותג יוקרתי.

לגבי הנייד, הוא של HP אבל יש גם בניידים של שארפ, COMPAQ ובטח עוד. ניתן למצוא גם JBL בניידים אחרים.

פורסם

בA4 יש 10 רמקולים,ומערכת הSYMPHONY היא הפשוטה ביותר שלהם.

פורסם

ברכב של בן דוד שלי (SUBARU DL 88 )יש מערכת מקורית עם רמקול 1 6X4 בדש בורד ואין אפילו FM ברדיו או אפילו מקום להכניס קלטת!!!!!!!

מה הקשר בין מייבאך\אודי\יגואר למאזדה 3?????

האם יש שם אותם רמקולים? אותה אקוסטיקה? אותו ההד יוניט?

אני לא אומר שהיא מצויינת אבל בהחלט מספיקה לרוב האנשים.

פורסם

לא יודע מה עובר על אנשים, אבל לא מזמן נהגתי לשכן שלי באס 80 טי 6 שלו, אוטו חיה אני חייב לציין, זה הדבר הכי כבד שנהגתי עליו עד היום...

יש שם מערכת מובנית מקורית של הרכב, עם 6 רמקולים + 2 טוויטרים, אין לי מושג אם זה מקורי מה שבא עם האוטו או שהחליפו רמקולים, אבל בכל אופן שמעו שם ממש יפה לדעתי, ואני אחד שאוהב סאונד חד, והמערכת שם סיפקה אותי, סיפקה בהחלט, ככה שזה באמת תלוי באיזה אוטו זה בא, ובדר"כ הרמקולים במאזדות הם של פיוניר, ככה אני יודע מהרבה מאוד אנשים פה בשכונה שקנו מאזדות בכל השנים האפשריות...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

דיון מעניין התפתח פה ...

בינתיים המאזדה 3 הפכה ללנטיס 2004 ולא קנינו אותה (בפורום אחר ... nevermind)

כנראה שנלך על הפוקוס (לשמחתי הרבה ...) - מה שלום הרמקולים שם ? התכנון הוא לשים pioneer 560MP. האם לא חבל על ה-HU כתלות ברמקולים ?

• תוכן חדש...