Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה שנת 2000 לא מניעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם שניה כבר קורה לי שאני מסיים את הנסיעה רוצה לנעול את הרכב עם אזעקה ופתאום כל החשמל מתנתק ושוב דבר לא עובד באוטו. כשאני פותח סויטצ', בלוח שעונים מופיע רק הסימן שהדלת פתוחה וזהו. האזעקה ופנסים לא עובדים ואי אפשר להניע. מישהו נתקל בבעיה כזאת בעבר או למישהו יש הצעות לפתרון? אני חושב שזה בעיה באזעקה, האם זה יתכן?

תודה רבה, לב. חג שמח לכולם

Toyota Corolla 2000 GLI

פורסם

ראשית כדאי לבדוק אם אין מגע חופשי של נעל כבל על המצבר ותזהה זאת בקלות לאחר כמה נסינות הנעה, ע"י מגע כף יד

על נעלי הכבל במצבר ואם אחד מהם חם זהוא שמגעו אינו טוב בגלל היותו חופשי או עם התפחמות ביו נעל הכבל וקוטב המצבר.

כמובן שיתכן שהמצבר עצמו פגום, או כבל הארקה חופשי או נתק רגעי חשמלי כלשהוא.

בברכה - רפי לין

• תוכן חדש...