Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב חברים

היום בבוקר התקשרו אליי מחברה בשם "העיסקה של המדינה" אני בטוח שרבים מכם שמעו בחברה הזאת ,הפקידה אמרה שאני זכיתי בהטבה בגלל שאני בעל כרטיס ויזה (לא יודע אך ידעו שיש לי כרטיס ויזה?), ההטבה כוללת הנחות לביתי מלון בכל רחבי הארץ ומסעדות ואירוח כפרי והכל רק תמורת 400 שקל, היא רק ביקשה מספר תעודת זהות ומספר כרטיס האשראי,בהתחלה נתתי לה את מספר תעודת הזהות , אבל פחדתי לתת לה את מספר כרטיס האשראי כי שמעתי שיש הרבה אנשים שנעקצו בדרך הזאת וסרבתי להמשיך ונגמר הסיפור. עכשיו האם יכול לקרות לי נזק כלשהו ממסירת מספר תעודת זהות? והאם מישהו נתקל פעם בחברה הזאת ורכש ערכת הנופש שלהם?

פורסם

קשה לי להאמין שרק עם מספר הזהות שלך הם באמת יצליחו לעשות משהו. אם מספר כרטיס האשראי היה בידיהם, זה כבר היה סיפור שונה לגמרי.

טוב עשית שהתעשתת ולא מסרת את מספר הכרטיס. מדובר כאן במלכודת קלאסית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני ככלל לכל המוקדים הטלפוניים למיניהם לא מוסר כלום בטלפון. אם הם רוצים שישלחו פקס ואמלא את הפרטים כולל הסכומים כשאני גם יודע לאן זה נשלח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

סביר להניח שאם זה היה אמיתי הם היו כבר יודעים את מספר האשראי שלך או לפחות את 4 הספרות האחרונות לצורך אימות מולך.

תרמית קלאסית! טוב שהבנת את זה לפני מסירת פרטים.

פורסם

הם מתקשרים אלי אחת לחצי שנה כבר כשנתיים, את כרטיס האשראי הראשון שלי קיבלתי לפני חודשים ספורים ככה שאתה יכול להיות רגוע, זה לא קשור לויזה שלך.

בפעם האחרונה הם הודיעו לי שזה בזכות היותי חייל, היה משעשע לשמוע את התגובה כשאמרתי שבפעמיים הקודמות זכיתי בהגרלה בין כל תושבי המדינה.

כנראה שהשארת את המספר פלאפון שלך(או שלחלופין מישהו עשה את השירות הזה בשבילך) במקום הלא נכון ברשת, אם אלה כל ההטרדות שאתה מקבל מצבך מצויין.

• תוכן חדש...