Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי להזהיר את כל מי שמתכוון לשכור רכב בנתב"ג או להחזיר רכב שכור לנתב"ג לפני הטיסה.

אני עובד באוויס עוד מעט שנתיים ואתמול שלחו אותי לתגבר את סניף נתב"ג.

מה שקורה זה שרשות שדה התעופה העבירה את כל משרדי השכרות הרכב שהיו צמודות לטרמינל 3,אשר שם אנשים החזירו הרכבים ותוך 20 שניות נכנסו כבר לטרמינל והתחילו את תהליך הצי'ק אין, ליד טרמינל אחד.

מה עושה אדם שרוצה להחזיר את הרכב?

מבזבז זמן עד שהוא מגיע לטרמינל 3 שם מספרים לו כי הוא איננו יכול להחזיר את הרכב שם ועליו לנסוע לכיוון טרמינל אחד מרחק 10 דקות נסיעה {זה כמו עיר שם!} למי שמכיר ו20 דקות למי שלא {כמוני}

הלקוח יחזיר את הרכב ליד טרמינל אחד,יקבל קבלה, ויעלה עם כל התיקים שלו לאוטובוס קטן ומעפן שלא מצליח לעבור את ה20 קמ"ש וזאת אחרי שהוא עוצר כל 2 דקות לאסוף עוד ועוד נוסעים {ממש כמו קו 18 בירושלים למי שמכיר}

כך שהאוטובוס הקטן והמעפן יגיע אחרי 15 דקות {אם אתם ברי מזל} לטרמינל 3.

הצעה שלי, אם עד עכשיו תכננתם את הזמן שלכם להגיע לשדה 3 שעות לפני, קחו עוד חצי שעה ספר בגלל כל הטררם שיעבור עליכם בלהחזיר את הרכב.

דרך אגב, גם לקיחת הרכב היא דבר שמרגיז לא מעט אנשים.

לקוח שטס 12 שעות עם תינוק שבוכה לו באוזן ומגיע על מצב רטט מרוב עצבים, עוד נאמר לו איך שהוא נכנס לארץ, הרכב לא כאן, כך את כל המזוודות שלך לבד, תעלה איתם לאוטובוס וסע רבע שעה לטרמינל 1 שם תוריד שוב בעצמך את המזוודות ולך לשכור את הרכב.

הדבר נכון לכל חברות ההשכרה -> אוויס,באדג'ט,אלדן ושלמה סיקסט.

כולם הועברו מטרמינל 3 שהיה כל כך נוח לכולם לטרמינל 1.

נסיעה טובה לכולם ויידעו את מקורבייכם.

אלעד

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

אני אומר שבמקום לקחת חצי שעה ספייר - פשוט להשכיר בחברה אחרת, כזו שכן נמצאת בקרבת טרמינל 3.

כל הכבוד על הטיפ בכל אופן.

פורסם

ככה זה עבד עד ל 2005 ואנשים הסתדרו יופי וכשהמשרדים עברו לT3 הלקוחות התלוננו ורצו שהכל ישאר בT1, עכשיו זה יהיה אותו הסיפור ואחרי חודשיים כולם ירגעו .

Peugeot 208GTI

פורסם

בהשכרות מנתב"ג או חזרה לנתב"ג יש גם מיסי נמל שזה עוד 80 ש"ח בערך מחיר קבוע בכל החברות.

דרך אגב מאיזה סניף אתה במקור של אוויס ?

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם

אני מסניף המלך דוד.

אדון גולף,אין שום חברה אחרת

כולם הועברו

מאוויס ועד חברות קטנות כמו ת.י.ר

ומס הנמל הוא 117 שקל בחברת אוויס נכון להיום.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

ידיעה מעניינת, תודה.

יש מידע בדבר הסיבה למהלך התמוה הזה?

האם השילוט בהגעה לנמה"ת הוחלף בהתאם?

האם המצב הולך להשתנות בהמשך (התראה בטחונית או משהו)?

אשמח אם תוכל לרחרח קצת אם אתה שם ולשתף אותנו במידע.

פורסם
ידיעה מעניינת, תודה.

יש מידע בדבר הסיבה למהלך התמוה הזה?

מכרז חדש שהוציאו רשות שדות התעופה.

מעניין מה יקום במקום תחנות ההשכרה אילו חנויות...

האם השילוט בהגעה לנמה"ת הוחלף בהתאם?

כן,יש שילוט המראה על החזרת רכב שכור ומכוון אותך לכיוון טרמינל אחד,אבל מי שרגיל להחזיר בטרמינל 3 ינסה להגיע ולהחזיר שם.

האם המצב הולך להשתנות בהמשך (התראה בטחונית או משהו)?

ממש לא.

כל משרדי השכרת הרכבים בטרמינל 3 נהרסו כליל.

לא נראה שיחזור לשם משהו..

אשמח אם תוכל לרחרח קצת אם אתה שם ולשתף אותנו במידע.

רוחרח

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

מעבר לעצה של תוספת הזמן לתכנון אני לא רואה מה לא בסדר כאן. מאד נפוץ בכל העולם שהמגרש של חברת ההשכרה לא יושב צמוד לטרמינל וכך גם אנשים שטסו 20 שעות עולים על מיניבוס שלוקח אותם למגרש של החברה. אני לא חושב שזה ממש סיפור גדול או איזשהיא עוולה צרכנית.

פורסם
מעבר לעצה של תוספת הזמן לתכנון אני לא רואה מה לא בסדר כאן. מאד נפוץ בכל העולם שהמגרש של חברת ההשכרה לא יושב צמוד לטרמינל וכך גם אנשים שטסו 20 שעות עולים על מיניבוס שלוקח אותם למגרש של החברה. אני לא חושב שזה ממש סיפור גדול או איזשהיא עוולה צרכנית.

השכרתי רכב לפני שנתיים באיטליה ובספרד דרך שלמה סיקסט והרכב חונה במרחק 2 דקות הליכה אחרי שביצעתי את הצ'ק אין מהמטוס וביקורת הדרכונים

אנחנו יכולים לחלום על כך מעכשיו.

דרך אגב, עד עכשיו הכל עבד מצויין. חבל שגם הכל עובד טוב צריך להרוס.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

שימו לב, הייתי שם אתמול!

אחותי והוריי הגיעו ארצה. נסעתי לקבל את פניהם ואחותי הזמינה רכב שכור כבר מחו"ל. העמסנו אותם ברכב שלי ופנינו לטרמינל 1 כדי לקבל את הרכב השכור. כל הדרך ליוו אותנו שלטים המורים היכן ניתן להחזיר רכב שכור, אך לא היכן ניתן לקבל.

הגענו לטרמינל, פנינו אנה ואנה ולא מצאנו דבר. שאלנו שלושה אנשים שמצאנו (איש בטחון, נהג מונית ושוטר) היכן השכרות הרכב נמצאות, אולם איש מהם לא ידע לומר לנו. בסוף החלטנו לנסוע למגרש ההחזרות כדי לנסות למצוא משם את דרכנו. הגענו לשם וגילינו שבמקום ניתן גם לקבל רכב, וכי רשות שדות התעופה היא האחראית לכך שמצוין רק היכן ניתן להחזיר ולא היכן ניתן לקבל.

בכל אופן, רשמו לפניכם שהמגרש ממוקם בקרית המטענים שנמצאת לא רחוק מטרמינל 1, וכי כדי להגיע לשם, צריך לעקוב אחר השלטים של החזרת רכב שכור.

לתפארת מדינת ישראל :?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

עד לא מזמן הכל היה בטרמינל 3, היית יורד לקומה למטה, לוקח את הרכב ומתחפף. היה מאוד נחמד, היום באמת טירוף.

ביון למשל שהגעתי, ממש ליד הכניסה יש את ה"בוטקה" של ההשכרה, אתה מקבל במקום מפתח, ובערך 50 מטר ממך חונה הרכב. בלי בלאגן בלי כלום, כנ"ל החזרה - מחנה את הרכב מול הכניסה לשדה, ומוסר את המפתח.

• תוכן חדש...