Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פיאסטה חדשה. מנוע חלש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

הפורד פיאסטה החדשה מקבלת הרבה מחמאות בכל עיתון ובכל אתר שבדקתי, וגם ישבתי בתוכה באוטומוטור ומאוד אהבתי.

יש דבר שמדגישים במגזין אוטו, שהפיאסטה חלשה ו"לא רוצה לעבוד".

ברור שנסיעת מבחן תפתור את הדילמה אבל אולי מישהו יוכל לתת תשובה מספיק טובה.

אז, האם באמת הפיאסטה כל כך חלשה או שאפשר ליסוע איתה בלי לעבור בכל הילוך את ה 3000 סל"ד?

לשם השוואה אני נוהג במאזדה 3 1.6 הדור הישן, התיבה מעבירה הילוך בכ 2700 סל"ד ואני מאוד מרוצה מההאצה.

(כמובן שהייתי יותר מרוצה עם איזה RX8 אבל זה מה שהתקציב מאפשר :wink:)

עוד נקודה. באתר הבריטי whatcar ממליצים אפילו על המנוע הקטן יותר של הפיאסטה שלא נמכר בארץ - 1.25 ליטר. מה שגרם לי לחשוב שהגזימו במגזין "אוטו" בקשר לעוצמה של ה- 1.4.

תודה.

פורסם

בנסיעת מבחן שערכתי בפיאסטה החדשה בחיפה לא הרגשתי שחסר לי כח.

היא אמנם לא בדיוק חורכת אספלט, אבל לפחות מהסוכנות עד קצה סטלה מאריס (שזו עלייה די תלולה וארוכה), היא סחבה יפה.

לא עקבתי אחרי הסל"ד בדיוק, אבל האוטו שקט מאוד ונעים מאוד לנסיעה, ככה שלא מאוד שינה לי.

צריכת הדלק אמורה להיות טובה למדי, אם כי לא פנומנלית.

מקווה שזה עוזר,

דניאל

פורסם

התשובה שלך בגוף השאלה - הפיאסטה היא הרכב הנמכר מסוגו באירופה, ותת הדגם הכי נמכר הוא עם המנוע 1.25 עם 60/82 כ"ס. מכאן שהגירסה הנמכרת בארץ עם מנוע 1.4 96 כ"ס לא יכולה להיות עד כדי כך חלשה. בכל מקרה הכי טוב להזמין נסיעת מבחן ולהווכח האם הרכב מספיק חזק לטעמך.

פורסם

ל-1.2 ל' יש תיבה ידנית, שעוזרת המון לתחושת הנמרצות. ב"אוטו" הודגש שה-1.4 חלש יחסית למתחרים, אבל לא אבסולוטית. לרכב ביצועים סבירים מינוס ביחס לסגמנט, בדומה לפוקוס 1.6. אין שום בעיה לנסוע מתחת ל-3000 סל"ד והתיבה מספיק זריזה, אבל אם אתה מחפש ביצועים - זה לא המקום. בשאר התחומים, כאמור, היא מצוינת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...