Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

נפל לידי אימובילייזר של רב בריח (כמדומני) , תקין ועובד ואני מעוניין לחברו אצלי ברכב.

ללוח המקשים יש 5 חוטים: שחור אדום ירוק כתום וכחול , כאשר נאמר לי שאחד מהם (הכחול) לא מחובר לכלום.

במוח ישנם 7 חיבורים, כאשר רק 6 חיבורים מחוברים עם חוט, ואחד לא מחובר לכלום.

צירפתי תמונות המחשה.

אני רוצה לדעת:

1. כיצד לחברו ברכב (נניח שאני רוצה לנתק את משאבת הדלק, את הניתוק עצמו אני אשאיר לעצמי לבחור בחשאי :-D )

2. כיצד משנים את הקוד הקיים, לקוד אותו אני אבחר.

תודה.

im1.jpg

im2.jpg

im3.jpg

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אם איני טועה החוט הכחול מתחבר ללחצנים בדלות(פיקוד מינוס) כדי שבפתיחת הדלת לאחר מספר שניות האור בקודנית ידלק.

לשינוי הקוד אתה מקיש את הקוד הקיים ובסוף כוכבית, פתח סוויץ לאחר מכן אתה מקיש את הקוד החדש ולסיום כוכבית(הנורה תהבהב פעם אחת),הקש את הקוד החדש שוב ולסיום כוכבית(הנורה תהבהב פעמיים), סוגר את מתג ההצתה ותחכה 30 שניות כדי שהקודנית תהיה במצב דרוך וכעט הקוד שונה.

פורסם

אז זהו, שמה שאתה אומר באמת נשמע לי הגיוני (שמעתיו לא פעם), אבל בחיבורים המקוריים לא היה שום חיבור הקשור לסוויצ' , וזה מוזר לי.

על חיבור החוט הכחול לדלתות אני אוותר מראש.

חבר'ה , אם יש איזו בעיית חשאיות, ניתן לשלוח את הסבר החיבור באופן פרטי , אני לא אגלה :-)

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אין אף אחד שיודע כיצד לחבר את המכשיר הנ"ל?

:shock:

פורסם
אין אף אחד שיודע כיצד לחבר את המכשיר הנ"ל?

:shock:

ארז המוח נורא דומה למוח של קודנית נץ1

אני אנסה למצוא לך תסכמה ולשלוח לך אותה בפרטית !

והחברה צודקים אכן ההחוט הכחול אמור להתחבר ללחצן הדלתות בשביל התאורה של המקשים

עם זכרוני לא מטעה אותי הקודנית הנ"ל היא ניתוק אחד

פורסם

תודה רבה!

אכן היא ניתוק אחד, אבל הדילמה סה"כ מצטמטמת לכך שאיני יודע איזה חוט לחבר אחרי הסוויץ', ואמור להיות אחד כזה שבעזרתו (דרך הסוויץ כמובן') אפשר לשנות את הקוד, וזה אלמנט חשוב.

מצאתי גם שיש חוט אחד שמאפשר חיבור ל-0 (אדמה) בעת הקשת הקוד הנכון, הוא כנראה מהווה את הניתוק.

פורסם

תשכח מלמצוא הגיון בחוטים הם כולם שחורים הסכמה של החיבור הולכת לפי מספרים על הקופסא 1234567 לא זוכר בדיוק במדיוק זה העקרון

ואחרי זה זה מתחבר לפי צבעים למקלדת ..

פורסם

טיפו כל מה שאתה אומר נכון ומדויק (חוטים שחורים, ממוספרים 1 עד 7) , אבל פתרון עדיין אין.

סה"כ אני יודע לאן חובר כל חוט (רשמתי לפני לפני הפירוק) , הצרה היא שאף חוט לא היה מחובר "אחרי הסוויץ'" , ולכן אין באפשרותי לשנות את הקוד של המכשיר, דבר שהוא הכרחי בעיני.

פורסם

החוט אחרי סוויץ בא מהמקלדת, עכשיו נזכרתי.

אם תחבר נכון אז בפתיחת סוויץ התאורה במקשים מיד תתכבה.

תזכיר לי את הצבעים שבאים מהמקלדת ואולי אזכר בצבע.

פורסם

החוטים של המקלדת הם: שחור כתום ירוק כחול ואדום.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

באמת קצת באיחור :lol:

היא מותקנת מזמן, בינתיים עובדת בלי בעיה. לכשיתחילו הבעיות (אם בכלל) , היא תעזוב אחר כבוד את הרכב.

תודה בכ"א (ושאלה יהיו הבעיות שלי כרגע :roll: )

פורסם

ברור שלא.

שאני אסגיר איזה ניתוק עשיתי? מה הרעיון במערכת אבטחה אם אתעד כיצד פרק אותה? :lol:

פורסם

מי שירצה לפרוץ את האוטו הוא בטוח ידע גם לנטרל את המערכת אבטחה, לא ככה?

בכל מקרה רציתי לראות איך הרכבת בשביל הידע, שאם בעתיד אני ארצה להתקין לעצמי :)

• תוכן חדש...