Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, לאחר שהתקנתי את המערכת הראשונה שלי באוטו (קומפוננט,מגבר ורדיו דיסק) החלטתי שאני כנראה צריך גם סאב...

לא מצאתי כל כך חומר בקשר לסאב, אז החלטתי לשאול פה.ויש לי כמה שאלות:

1) מזה תיבה פתוחה או סגורה, מה ההבדל?

2)איזה גודל אני צריך ( אני שומע רוק,מטאל וקצת טראנס) , ואני לא רוצה לתפוס יותר מדי מקום בבגאז' (אימפרזה 2005)

3)איזה סאב מומלץ בטווח מחירים של 300-400 שקל ככה, אני מתכנן לקנות סאב יד שנייה...

תודה למי שעוזר.

פורסם

המגבר שלך מוציא 160 RMS בגישור, כך שהוא יוכל להגביר סאבים חלשים יחסית.

ב- 300 ש"ח תוכל לקנות הקיקר C12 ( סופג עד 150 RMS ) חדש ללא תיבה.

תיבה תעלה עוד כ- 200 ש"ח- סה"כ 500 ש"ח לסאב ותיבה חדשים.

היות ואתה שומע רוק, מטאל וטראנס- הסאב הזה יוכל לעשות את העבודה וינגן טוב בסגנונות המוזיקה האלה, מה גם שהוא ינוצל עד הסוף ע"י המגבר שברשותך.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

אוקיי... כבר קיבלתי מזמן הצעה לקחת את הC12, השאלה היא האם יש אנשים שבאמת מוכרים אותו עם תיבה...

ושאלה בקשר לתיבה, הבנתי שההבדלים בין תיבה פתוחה וסגורה זה בעיקר בקשר לסוג המוזיקה שאני שומע...אז איזו תיבה אני צריך?

פורסם

הקיקר נחמד אבל גם יכול להיות נחמד לך הp1 של רוקפורד 150RMS

מה שגם הוא מתאים לך מבחינת התנגדות למגבר 4 אום

ולגבי תיבה - בהתאם לסאב בדרך כלל האטומה היא פשוט מדוייקת יותר

ומנצלת פחות עוצמה . מה שאומר יותר דיוק

pioneer.p99

genesis dual mono/genesis four Channel

dynaudio esotar 2 - 3way

genesis miniblock/genesis audiophile

פורסם

הקיקר C12 דורש תיבה של 28 ליטרים, עדיף תיבה אטומה.

לרוב בסדנאות סאונד לרכב תוכל למצוא תיבות מותאמות לסאבים / בעלי אותו הנפח שדורש הקיקר.

גם הרוקפורד P1 הוא סאב נחמד שיתאים למגבר שלך, אבל אני אישית אוהב יותר את הקיקר.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תוכן חדש...