Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי סאב וופר של רוקפורד דגם P2D212 ובנו לי תיבה מרובעת קטנה ואטומה לפי הספר ואני לא מבסוט מהאיכות של הסאב כי הבאסים נבלעים לי השאלה האם תיבה אחרת גדולה שאני יקנה מחנות ישפר לי את הדיוק?

יש לציין שיש לי מגבר של רוקפורד P4004 ועליו הסאב וקומפוננט של רוקפורד

פורסם

בוקר טוב אושריי

מוסיקה צלילים ובעיקרון כל מה שקשור בסאונד זה לא מדע מדוייק ואין תשובות כגון 1+1 תמיד יהיה שווה 2

וזאת מכיוון ישינו גורם האדם ואוזן האדם שהוא גורם משתנה מאדם לאדם

כעיקרון עם בנית תיבה לפי הוראות יצרן (כולל סוג עץ ועובי נדרש) והשתמשת במגבר נכון לסאב הספציפי, במקרה הזה אתה אמור לשמוע הכי מדויק שאפשר

אבל אין כל רע בזה שאתה לא שומע כמו שאתה רוצה לשמוע

אני ממליץ לך לגשת למרכז התקנות ולנסות שם מספר תיבות בגדלים שונים ולהחליט מה נשמע לך טוב יותר באותו טראק של מוסיקה

כמו כן באותה הזדמנות תבקש מהמתקין שיעבור על הכיוונים של המגבר

יום טוב

דרור

• תוכן חדש...