Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הביתן המוצלח ביותר, לטעמי, היה של רנו-ניסן. סמל"ת הצליחה עם פיאט ואבארת' אך נכשלה לחלוטין עם אלפא רומיאו, כאשר הג'ולייטה הכהה(בצבע סגול חציל כהה במיוחד) הוצבה בעמדה מוצלת ופשוט הלכה לאיבוד.

אפרופו הג'ולייטה, יפהפיה שכמותה, בדוכן אלפא דובר על מחיר פתיחה של 170K ש"ח לדגם הבסיסי, עם 120 כ"ס. נשמע לי כמו כרוניקה של כשלון ידוע מראש...

גם לטעמי לרנו-ניסאן היה הכי הרבה מה להציע וגם אני מסכים בנוגע לג'ולייטה - זה היה הדבר הראשון שהפריע לי בכניסה למתחם שלהם - כל מיני אלפות אחרות מסביב, והג'ולייטה ניצבת חסומה באמצע, בקושי ניתן לראות אותה כמו שצריך, והיא עוד בצבע כמעט שחור! (מה יש ליבואנים עם רכבי הדגמה כהים? הם חושבים שזה יפה?)

ואגב - נראה לי שהם הטעו אותך בנוגע לדגם ב-170K, או לפחות אני מקווה שאכן כך. להבנתי, הדגם הזה יהיה ה-1.4 עם 170 כ"ס.

חשבתי על משהו, אבל אני צריך את כולכם איתי.

בואו נתאגד ונתלונן על הזוועה הזאת שגבתה מאיתנו 285 כוכבים ו49 שקל ואולי נקבל החזר.

ממש בושה של תערוכה, בזבוז של זמן, דלק, כסף וכוכבים.

צודק מאה אחוז! באותה נימה, אתמול קניתי את המגנום החדש עם הציפוי זהב, והציפוי הזה נכנס לי בין השיניים ולא יצא! שלא לדבר על זה שזה בכלל לא זהב אמיתי ומה זה עובדים עלינו בעיניים. והמחיר מופקע לגמרי - 10 שקלים על פאקינג ארטיק? חוצפנים. בואו נעתור לבית המשפט העליון! נחזיר את הכסף לצרכנים! מי איתי!!?!??!?!? יאללה ברעל!!!!!!!11אחדאחדשתיים

(ובמילים אחרות - אף אחד לא מכריח אותך ללכת. תיכף תבקש לקבל את הכסף בחזרה בקולנוע כי הסרט היה גרוע. באמת, קצת לחשוב לפני שכותבים...)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
^

אין מופע של סובארו כמו שהיה ב08'.

יש רק מופע של אלוף שקר כלשהו באופנועי TRAIL -

DSC01494.JPG

איך "האלוף" הזה שמתעסק בתחום הזה כול חייו, הצליח ליפול בערך שלוש פעמים ולהחליק פי שתיים יותר, כאשר הוא מבצע את אותם תרגילם שלוש פעמים ביום (כאשר אני היתי זאות היתה הפעם התשעית)?

אנחנו לא שילמנו מספיק בשביל להביא מישהו שהוא באמת מקצוען?

פורסם

דניאל,

אולי בגלל שהוא עושה את זה כל יום בתערוכה וכל היום?

אולי בגלל שבאותו יום היה לו יום לא טוב? (זה קורה לספורטאים - אפילו לואב הופך מידי פעם רכב).

אולי בגלל שבתחום הזה זה חלק מהעניין וזה קורה הרבה?

לא יודע. באמת שלא. פשוט לא נראה לי שבן אדם יקרא לעצמו סתם בתואר "אלוף" ועוד יפורסם בפני עשרות אלפי אנשים - אם אין אמת או לפחות שמץ אמת בדבר. אבל, אולי אני באמת תמים.

אלון

פורסם

אותי דווקה אחד הדברים שהרשימו בתערוכה היה אותו הצרפתי שעשה דברים מופלאים,

יחסית לתערוכה הבינונית המופע שלו עוד עשה קצת עניין,

ורואים שהוא מקצוען אמיתי,במופע שאני ראיתי לפחות לא היתה לו שום פאלטה,

הוא פשוט עשה דברים מטורפים בלי הרבה מאמץ,ובגלל זה התרשמתי,יאמר לזכותו,יצא תותח לגמריי....

פורסם

דניאל, אז הוא נפל כמה פעמים, אפשר לחשוב. אני מעדיף את השואו שלו על הדריפטים של ה-STI שכבר יצאו מכל החורים מהתערוכות הקודמות.

פורסם

זה דווקא די נחמד,הוא עושה דברים שדורשים הרבה ריכוז וקורדינאציה ולא הרבה מרווח טעיה.

אבל אני אישית עדיין מעדיף לראות מישהו עם רכבים,אחרי הכל באנו לראות תערוכת רכבים ולא אופנועים.

פורסם

מי שממש רוצה לראות את התצוגה של דייהטסו, מוזמן אליי לרחוב.

חונות פה גם סריון וגם טריוס. אני יכול גם לבקש מהשכן הנחמד שייתן לכם לשבת בפנים :-D

פורסם

הייתי שם שבוע שעבר, חייב לאמר שממש לא מרשים, ובזבוז כסף מוחלט. לצערי הרב שילמתי מחיר מלא, והצטערתי על זה כל התצוגה.

פורסם

מבחינתי החלק המרגש ביותר בתערוכה היה אתמול החל מהשעה 21:00, כלומר שעת הסגירה.

שיירות של מכוניות מעניינות מחוץ לאולמות התצוגה והתאורה בנסיעה אל עבר המוביליות עצמן, לרגע זה נראה כמו מונקו :wink:

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

חבר'ה הייתי שם אתמול

ואני לא יודע על מה אתם מדברים

ראיתי שם דברים מדהימים!!!

(במיוחד אלו שדוברות רוסית...:wink:)

פורסם

סתם להשוואה: תערוכת רכב נוכחית בניו יורק. רואים הבדל? סה''כ צריכים לקחת חברת הפקות מקצועית כדי לעשות תערוכה ברמה טובה. ולא חובבית מינוס כמו בארץ.

post-3-12702768644577.jpg

post-3-12702768779979.jpg

post-3-12702769483036.jpg

post-3-12702769829524.jpg

post-3-12702768016306.jpg

A-TEAM

post-3-12702769384888.jpg

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
חשבתי על משהו, אבל אני צריך את כולכם איתי.

בואו נתאגד ונתלונן על הזוועה הזאת שגבתה מאיתנו 285 כוכבים ו49 שקל ואולי נקבל החזר.

ממש בושה של תערוכה, בזבוז של זמן, דלק, כסף וכוכבים.

חזק ואמץ!

:-)

ממני גבו "רק" 60 שקלים ואני עדיין דורש החזר כספי...

:roll:

• תוכן חדש...