Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וחג שמח,

לאחרונה החלפתי 4 ג'אנטים רגילים למגנזיום 16" (מבלי לשנות את מידת הצמיג/ הג'אנט או החתך)ברכב מסוג קרייזלר נאון.

לאחר ההרכבה התברר שהג'אנט "נוגע" בבורג של תפוח ההגה כאשר מפנים את ההגה שמאלה או ימינה.

הפנצ'רמאכר הרכיב שני ספייסרים בגלגלים הקדמיים ועושה רושם שהבעיה נפתרה. אולם, האוטו רועד ומרעש מעל 110 קמ"ש.

דיברתי איתו והוא אמר שהצמיגים צריכים להתרגל לג'אנט, ולכן עליי לבוא אליו בעוד שבועיים לאיזון גלגלים אם הבעיה לא נפתרה.

מה דעתכם והאם הספייסרים זה פתרון מומלץ, או שאני צריך לבקש ממנו להחליף את הג'אנט לאחר ?

אשמח לתשובות מהמקצוענים.

* נ.ב- הג'אנטים שהורכבו הם מתוצרת סינית.

תודה מראש

פורסם

הפנצ'רמאכר אמר שהאופסט נכון אבל מה שמפריע זה הבורג של התפוח שקיים רק בקרייזלר והוא נוגע בג'אנט..

זה נשמע אמין בכלל?

מה אתה מציע ועל סמך מה??

תודה רבה

פורסם

אם האופסט נכון אז הג'נט לא צריך לגעת בתפוח .כאשר הוספת את הספייסרים האופסט השתנה והג'נט לט נגע בתפוח .

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם

בדוק האם ניתן לפתור את הבעיה באמצעות איזון דינאמי, למרות שקשה לי להגיד שאני מופתע לקרוא על הרעידות שאתה חווה, לנוכח העובדה שהג'אנט שרכשת מיוצר בארץ שהמציאה את המושג "זבל".

בכלל, גם אף פעם לא שמעתי על מצב שבו הצמיג "מתרגל" לג'אנט - אבל זה רק אני.

כנראה שהצמיגים שאני קונה הם צמיגים סתגלתנים ובעלי מזג נוח :lol:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בכלל, גם אף פעם לא שמעתי על מצב שבו הצמיג "מתרגל" לג'אנט - אבל זה רק אני.

הצמיג צריך להתרגל לג'אנט

הג'אנט צריך להתרגל למרכב

והרכב בכלל צריך להכיר את שניהם

הכי טוב תדברו תכירו ותתרגלו אחד לשני על כוס קפה

• תוכן חדש...