Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגבר 4 ערוצים פשוט והיום קניתי רדיו דיסק חדש ושחיברתי אותו המגבר לא עבד אז חיברתי את הרדיו דיסק הישן לצורך בדיקה הוא גם לא עבד .. הנורה הירוקה במגבר אפילו לא נדלקת מה יכולה להיות הבעייה ? המגבר מקבל מתח מהמצבר והפלאגים בסדר ...

פורסם

תראה במגבר בדרך כלל יש שלוש כניסות צמודות לחוטים אחת + שזה החוט האדום העבה אחת GND/- שזה החוט השחור שמתחבר לשילדה ואחת REMOTE שזה חוט כחול דק, חיברת אותו ? כי בלעדיו אין למגבר הוראה להדלק

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם
תראה במגבר בדרך כלל יש שלוש כניסות צמודות לחוטים אחת + שזה החוט האדום העבה אחת GND/- שזה החוט השחור שמתחבר לשילדה ואחת REMOTE שזה חוט כחול דק, חיברת אותו ? כי בלעדיו אין למגבר הוראה להדלק

למגבר הם מחוברים .. לא יודע לאן זה מתחבר בצד השני ... יכול להיות ששם זה התנתק ?

פורסם

תעשה ניסוי קטן תנתק את הרימוט מהמגבר, קח חתיחת חוט קטנה ותקצר בין החיבורים של הפלוס והרימוט במגבר.

אם המגבר נדלק תחזיר הכול בחזרה ותבדוק מאחורי הHU שחוט הרימוט מחובר שם, אם הוא אכן מחובר יש לך קרע בחוט איפושהוא.

אודי A4

דימה.

פורסם

אני מציע שלא ינסה.

שילך למתקין. כי לפי הצורה שהוא כותב אין לו טיפת מושג מה קורה שם.

חבל שיעשה נזקים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הרדיו דיסק הפסיק לעבוד אתמול

והיום החלונות הפסיקו לעבוד ..

כנראה שהבעייה היא בחשמל של האוטו ולא במערכת ...

פורסם

בד"כ "חשמל של אוטו" היא מערכת אמינה למדי. ישבו על זה מהנדסים, חשבו, תכננו והוציאו מערכת חשמל שאמורה להחזיק אי אלו כמה שנים.

התקנות כאלו ואחרות גורמות נזקים, וזה בדיוק מה שקרה במקרה שלך.

חבל שבחרת להתעסק עם הרכב בכוחות עצמך. גרמת לנזק ברכב, אני מקווה בשבילך שהוא יסתכם בכמה פיוזים שרופים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
בד"כ "חשמל של אוטו" היא מערכת אמינה למדי. ישבו על זה מהנדסים, חשבו, תכננו והוציאו מערכת חשמל שאמורה להחזיק אי אלו כמה שנים.

התקנות כאלו ואחרות גורמות נזקים, וזה בדיוק מה שקרה במקרה שלך.

חבל שבחרת להתעסק עם הרכב בכוחות עצמך. גרמת לנזק ברכב, אני מקווה בשבילך שהוא יסתכם בכמה פיוזים שרופים.

איתמר.

אני לא מבין איזה נזק יכול היה להיגרם כתוצאה מהחלפת רדיו דיסק ברכב

כולה חיברתי את הכבל RCA ואת הקולקטור ...

הRCA יכול לגרום לשיבוש במערכת החשמל או לקצר כלשהו ?

פורסם

מה זה חברתי את הקולקטור ? אולי אתה מתכוון לקונקטור (מחבר? ).

החלפת את הצמה של החוטים מהרדיו דיסק הישן בחדש בלי לחליף כבלים ? בדרך כלל שאתה מחליף רדיו דיסק בצמה הישנה כל חוט מסמן משהו (+ - רמוט אנטנה אדמה וכו') ושאתה מחבר את החדש לא כל חוט יושב לאיפה שהוא צריך להיכנס, אז יכול ליהיות שהחוטים לא מחוברים לאן שהם אמורים ליהיות מחוברים, לך למתקין מקצועי שיעשה לך עבודה נורמאלית ועל הדרך שיבדוק איזה פיוזים נשרפו.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

תן לי לנחש החלפת פיוניר בפיוניר, ממה שראיתי הצמות שלהן לא זהות בין הדגמים החדשים לישנים, הקונקטור כן ולכן יש מצב שעשית קצר קטן, לך למתקין שיסדר לך את זה.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

• תוכן חדש...