Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ברשותי תקציב של כ-30K ולפי חיפושים רבים שערכתי ביד 2 המכוניות שעיינו אותי הם פיאט פונטו FUN שנת 2003-2004 ויונדאי גטס 2004-2003 שניהם גיר ידני .

אם אפשר לקבל חוות דעת ,אמינות,בטיחות ,מהירות וזריזות על שני הסוגים האלה אני יודה לכם מאוד

(אני נהג חדש שמחפש טיפה יותר מהירות מבן אדם מבוגר ולא רוצה להיתקע עם עגלה שלא זזה)

תודה ויום טוב.

נאור.

פורסם

מבחינת זריזות, יציאה מהמקום, מומנט, ונניח 0 ל100 (אני מניח לאלו אתה מתכוון שאתה אומר "מהירות") הגטס עדיפה, מבחינת אמינות גם כאן יש נצחון בנקודות לגטס אם כי פונטו שטופלה כיאות תהיה אמינה.

אבל, ואבל גדול, אם הגטס המדוברת היא מדגם GLF (שזה גם הדגם המצוי לרוב בליסינג והשכרה), אז הרכב הזה נטול כל איבזור בטיחותי למעט כרית אויר אחת לנהג, מול הפיאט שמצויידת בABS וב4 כריות אויר בשנים הללו. אם הדגם הוא GLI או GLS אז רמת הבטיחות זהה: 4 כריות אויר, ABS כסדנטרט ו4 כוכבי ריסוק במבחן הריסוק הבינלאומי.

בכל אופן גם בפונטו נסה לחפש את הדגם החזק יותר לו 80 כ"ס, אז הבחירה (מבחינתי לפחות), תהייה הרכב עם הנתונים הכי טובים (שנתון, ק"מ ,יד, תחזוקה). שוב אני מדגיש, אל תתקרב לדגם הGLF ה"ערום" מאיבזור בטיחותי אלמנטרי.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

תנסה לחפש את הפונטו דגם הELX שהוא הדגם המאובזר ביותר למנוע ה1250 סמ"ק.

לאבי יש פונטו אוטו מצוין אמין בצורה בלתי רגילה עברה כבר 315 אלף קילומטר שום בעיה בגיר, גיר רציף מעולה וצריכת דלק חסכונית ביותר.

יונדאי גטס לא מגיעה לחצי מהאמינות של הפונטו וצריכת דלק מופרזת ביותר כשלוחצים קצת על הגז.

פורסם
תנסה לחפש את הפונטו דגם הELX שהוא הדגם המאובזר ביותר למנוע ה1250 סמ"ק.

לאבי יש פונטו אוטו מצוין אמין בצורה בלתי רגילה עברה כבר 315 אלף קילומטר שום בעיה בגיר, גיר רציף מעולה וצריכת דלק חסכונית ביותר.

יונדאי גטס לא מגיעה לחצי מהאמינות של הפונטו וצריכת דלק מופרזת ביותר כשלוחצים קצת על הגז.

אתה רציני? כי פונטו ואמינות לא הולך ביחד. ובטח שלא יותר אמינה מהגטס. ואין מצב בעולם שפונטו תעשה 315 אלף קילומטר ללא שיפוץ ראש מנוע וגיר לפחות פעם אחת.

אם היא באמת היתה אמינה כזאת-הייתי קונה אותה בתור רכב שני.

פורסם

למה אתה מתווכח?, מה אתה חושב שאני ישקר אותך הגיר שלה בחיים אבל בחיים לא עבר שיפוץ חוץ מהחלפת שמן גיר.

הגיר הרציף שלה מעולה.

ואם אתה כל כך מזלזל בה אז אל תקנה אותה.

פורסם
למה אתה מתווכח?, מה אתה חושב שאני ישקר אותך הגיר שלה בחיים אבל בחיים לא עבר שיפוץ חוץ מהחלפת שמן גיר.

הגיר הרציף שלה מעולה.

ואם אתה כל כך מזלזל בה אז אל תקנה אותה.

כי אני מכיר אנשים שאכלו הרבה דברים לא טובים איתה.

והיא אכן מכונית חסכונית וקלה לתחזוקה עם מחיר לא גבוה.

החיסרון שלה זה שהיא רגישה. ולא עמידה כמו הגטס.

פורסם

על איזה דגם של הפונטו אתה מדבר 1100,1250,1800

אז ברוך השם אצלי האוטו בסדר גמור.

אוטו אמין בצורה בלתי רגילה האוטו אצלנו 7 שנים קנינו אותה חדשה מהחברה.

פורסם
על איזה דגם של הפונטו אתה מדבר 1100,1250,1800

אז ברוך השם אצלי האוטו בסדר גמור.

אוטו אמין בצורה בלתי רגילה האוטו אצלנו 7 שנים קנינו אותה חדשה מהחברה.

ספייס 1250. ואתם אנשים עם מזל:-) בקיץ היא לא מתחממת לכם? אחת הבעיות שלה זה שבקיץ היא מתחממת מהר ויש לה ראש מנוע מאד רגיש.

פורסם

האוטו שלנו מטופל בהתאם והוא עושה 45000 בשנה אתה מאמין? זה פשוט לא יאומן כמה האוטו נוסע והוא לא מתחמם ואפילו לא מזיע.

אני לא יבוא לפורום הזה סתם ויתחיל לקשקש לאנשים אני קובע פה עובדות שמבוססות על הרכב של אבי.

פורסם
האוטו שלנו מטופל בהתאם והוא עושה 45000 בשנה אתה מאמין? זה פשוט לא יאומן כמה האוטו נוסע והוא לא מתחמם ואפילו לא מזיע.

אני לא יבוא לפורום הזה סתם ויתחיל לקשקש לאנשים אני קובע פה עובדות שמבוססות על הרכב של אבי.

מה אני אגיד לך, נדיר:shock:

תמשיכו להנות ממנה ושלא תראו מוסך.

חג שמח.

:-)

• תוכן חדש...