Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ההיתי רוצה טיפים ועזרה לגבי ריכבי.

יש לי אאודי 1.8T ידנית 150 כ"ס ההיתי רוצה להכניס לה למכסה עוד איזה 50 כ"ס.

אני מבקש טיפים לשיפור הרכב ואם אפשר להצמיד לכל טיפ מס טלפון והפניה לאנשים הנכונים.

אני דיי בתול בנושא המון תודות מראש.

פורסם

ברוכים הבאים.

צ'יפ טוב ייתן לך כ40 כ"ס נוספים ומחירו סביב ה2200 ש"ח +-.

ניתן להתקין צ'יפ בסדנאות כגון: פיטסטופ, E&A ועוד.

טלפונים תמצא באופצית החיפוש.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ממליץ בחום [אש] על אלי ואביחי מE@A,ציפ של אפסולוט ישדרג אותך לאיזור ה195 כ"ס+- ויוסיף לך מומנט מכובד,אמין מאד ,חסכוני בשיוט,ובועט בצורה אגרסיבית בלחיצה.

כמו כן תקבל ניסיון של כ6 שעות למוצר לפני התשלום.

ההמלצה מבוססת על ניסיון אישי שלי ושל חברים עם הציפ והסדנה לשביעות רצוננו.

כמובם שציפ זהו הדבר הבסיסי,שאליו מבחינתי זה בגדר חובה לשדרג לפילטר פתוח שיתמודד עם עוצמת היניקה החדשה בעיקבות גדישה גבוהה יותר.

כמובן שיש שרשרת מסודרת של שיפורים אבל ביגלל שאתה די בתול וחדש ,ציפ+פילטר היהיה נקודת פתיחה הכי יעילה [תמורה מול מחיר] עבורך.

אם בהמשך תרצה עוד,בעזרת תקציב נישמח לעזור ולהדריך.

בהצלחה!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

שדרוג תוכנה ברכב שלך יעשה שינוי משמעותי ומורגש ויחד עם פילטר פתוח יתן לך גם רעש פריקה נחמד.

כמו שאמרו יש את:

Top-RPM - Revo, Custom

E&A - Upsolute, Custom

Pit-Stop - APR

המספרי טלפון כתובים בבאנרים למעלה.

אני אישית ממליץ במקרה זה על E&A בעיקר בגלל הניסיון העצום שלהם עם המנוע הזה והרכבים הללו בפרט אבל בסך הכל שלושת הסדנאות הללו מצוינות.

לא בשביל לבאס אותך ואם הרכב שמור אין סיבה אבל קח בחשבון שאם הרכב לא חדש יתכן ותצטרך להחליף פורק לחץ, פלאגים, משאבת דלק, צינורות גדישה ועוד חלקים מתבלים אחרים.

***Skodillac***

פורסם

מאחר וכל אחת מהסדנאות הנ"ל יכולה להתקין לך גירסת ניסוי שתקפה לכ 6 שעות בחינם, הייתי ממליץ לעבור בכולן ולראות איזה צ'יפ הכי מתאים לדרישות שלך מהרכב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מאחר וכל אחת מהסדנאות הנ"ל יכולה להתקין לך גירסת ניסוי שתקפה לכ 6 שעות בחינם, הייתי ממליץ לעבור בכולן ולראות איזה צ'יפ הכי מתאים לדרישות שלך מהרכב.

+1

:mm_yeah:

פורסם

אני חושב שהשיטה הכי טובה לבדוק צ'יפים זה באינדקציה עם רכב אחר אותו מכירים הצ'יפ הכי חזק לוקח נקודה!

בגלל זה צריך קצת הרבה יותר מ6 שעות לבדוק אותם כי חלק מהצ'יפים רק אחרי 100 ק''מ המחשב לומד את התוכנה החדשה.

פורסם

בקילומטרז' הזה ישנם כבר הרבה מכלולים "עייפים" ברכב כמו משאבת דלק סלילי הצתה למדות מד כמות אויר וכדומה ...

(הכל נרשם במידה ולא הוחלף בעבר ) ממליץ לך לבצע בדיקת דאגנוסטיקה כללית ומשם כבר להתקדם לאיזה סוג צי'פ שתרצה

פורסם

יניב,איציק גם עשה בe&a ,ניראה לי הכי טוב לבדוק איתם,עם top rpm יש לנו נסיון לא טוב בכלל,לגביי מכלולים עייפים,תרכיב,סע ככה,מה שיתפרק תשים חדש ומחוזק,

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

• תוכן חדש...