Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כלל לא מסכים עם כל מי שאמר כאן לוותר לו, להיות חכם וכל מיני כאלה העיקר שתקבל את המוצר.

אנחנו כל החיים רק מתלוננים במדינה הזאת, כמה דופקים אותנו כאן, כמה שם, חברות הסלולר עושקות, הכבלים לא מנתקים\לא מגיעים בזמן.

סוף סוף קבעו לנו חוק שקובע מה חלון הזמן שמותר לקבוע (עד שעתיים) ונתנו לנו פיצוי קבוע וברור בחוק על כל עוול שנגרם לנו כתוצאה מאי-הגעה כפי שנקבע - אז אנחנו לא משתמשים בו?!?!?!

לא פראייר, לא וותרן ולא נעליים, פשוט תראה כמה עצבים, תיאומים, המתנות, תכנונים, ריבים עם המוביל, ריבים עם בעל החנות, כתב תביעה לפיצוי על איחור ושאר דברים מיותרים רצים פה לחינם.

אני הייתי מחכה עוד חצי שעה בפעם הראשונה והיום נהנה משולחן חדש בלי כל הוואג'אערס שהתפתח פה מסביב לפאקינג שולחן.

התקף לב ואולכוס על שולחן מחורבן זה טוב, העיקר לא לצאת פראייר! :silly:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני כלל לא מסכים עם כל מי שאמר כאן לוותר לו, להיות חכם וכל מיני כאלה העיקר שתקבל את המוצר.

אנחנו כל החיים רק מתלוננים במדינה הזאת, כמה דופקים אותנו כאן, כמה שם, חברות הסלולר עושקות, הכבלים לא מנתקים\לא מגיעים בזמן.

הזמן שלך אולי עודף ומיותר אבל שלי מאוד יקר ונדיר ולכן אני עושה את החשבון שלי ולא את של בעל המקצוע. אם לי יעלה יותר לתבוע אותו ועוגמת הנפש שלי תהיה יותר גדולה אז בשביל מה לעשות את זה?

כשאני קונה משהו אני רוצה את מה שקניתי. לא פחות ולא יותר. אם אני צריך לספוג קצת איחור או עלות קטנה נוספת אני אעדיף לספוג אותה מאשר להישאר בלי המוצר ולהוציא סכום יותר גדול ממה שהיה עולה לי להשלים את העיסקה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בגירה בגדול אתה צודק ועל חצי שעה אני לא אומר שצריך ללכת לבתי משפט

ממש לא!

פותח השרשור לא יכל לחכות חצי שעה נוספת בפעם הראשונה בבית הוריו כי נכנסה השבת ועל כך יש לכבדו.

כמו כן לא השתמשתי במילים פרייאר או וותרן. אם אתה מרגיש או חושב כך זה משהו אחר.

כל מה שרצה פותח השרשור (לדעתי בכל אופן) זה לקבל את המוצר שהזמין. לא יותר ולא פחות.

אבל המוכר כנראה פספס כמה שעורים בשירות לקוחות והתייחס אליו בצורה מזלזלת ביותר.

שים לב שכל הדברים שרצים פה נבעו מיחס המוכר ולא מכיוון שפותח השרשור רצה בהם.

שי, קודם כל אני מרגיש נימה של זלזול בדבריך ואני לא חושב שזה ראוי.

הזמן שלי לא פחות חשוב משלך ושל כל אדם אחר, ותתפלא אבל אין לי זמן פנוי.

כמו שכתבת, כשאנחנו קונים משהו אנחנו רוצים את מה שקנינו, לא יותר ולא פחות.

מה שאנחנו קונים זה מוצר, אספקת המוצר בפרק זמן מסוים שנקבע בין הצדדים ושירות בתקופת האחריות.

אם אתה מתמחר מראש במחיר המוצר את היחס המחפיר הזה אז בסדר, אבל בד"כ אנחנו לא עושים את זה.

אני למשל מוכן לשלם לעיתים כמה שקלים יותר עבור אותו מוצר אם יספקו לי אותו בפרק זמן שיותר מתאים לי

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

• תוכן חדש...