Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני כותב עכשיו ממש מהר לפני שתיכנס השבת,אז תבינו מראש... (טעויות כתיב וכו'..)

הזמנו פינת אוכל ע"ס 5200 +הובלה 250 ש"ח וסיכמנו שיהיה מוכן עד פסח. היום התקשר בעל החנות ב-12:15 אלי ואמר לי שהוא רוצה להגיע היום ותוך שעתיים הוא מגיע.הסכמתי. אני מגיע לבית הורי שלשם הוא אמור להגיע ומחכה לו עד 14:35. כמובן שאין שום צלצול ממנו עד אז. אחותי מתקשרת אליו (במקום שהוא יתקשר ויודיע/יתנצל על האיחור) בשעה הזו ושואלת מה קורה? הוא עונה לה שלא תדאג כי גם המוביל שומר שבת ועד 15:00-15:15 הוא יגיע. מגיעה השעה 15:50 ואין עם מי לדבר. אנחנו מתקשרים למשרד,ואל עונים שם. דרך האתר להם אני רואה מס' סלולרי ומתקשר לשם-לא עונים.ככה זה נמשך עד שהסתיימה לי הסבלנות (וגם שבת מתקרבת) וב16:15 יצאתי משם ואמרתי לאחותי ולהורים שלי שגג יחכו לו עד 16:30 וגם זה ממש מוגזם! אני כבר ברעננה והמוביל מתקשר אלי ב-16:38 ורוצה להיכנס לבית. אמרתי לו שאין שם אף אחד כי חיכינו לו עד עכשיו ואף אחד לא טרח להודיע כלום חוץ מזה שאחותי בעצמה הרימה טלפון לראות מה קורה,כי אף אחד לא התקשר.המוביל טוען שארו לו עד כניסת שבת...

אמרתי לו שלפני שהוא חושב לעשות משהו שיגיד לבעל בית שלו שיתקשר אלי עכשיו.הוא אומר לי שאין לו את המס' שלו..... מפה לשם,אמרתי לו שאני מצטער ושאף אחד לא יגיע לשם עכשיו ולא יתן לו גם את יתרת החשבון שעדיין אנחנו צריכים לשלם לו בעבור הפינת אוכל. אם הוא רוצה-אני מוריד לו 300 שקל פחות בעבור איחור מתקין/טכנאי (החוק החדש,לא?).הוא שמע את זה והתחיל להגיד לי דברים בסגנון של "אם זה כך ואני לא מתקין עכשיו אז אני לא יודע מתי אני אוכל לבוא שוב ולהתקין" עניתי לו שלא אכפת לי כי הבטיחו לי עד פסח שהכל יהיה מוכן. ממש איום מצידו... פחח.

בסופו של דבר הוא נסע משם והסחורה אצלו במשאית.

בקיצור - מה דעתכם? האם אני צודק עם החוק הזה של איחור טכנאי/מתקין? עד כמה שידוע לי זה שאם הוא מאחר בשעה מעבר למסגרת שהוקצתה מראש-הוא חייב לנו פיצוי 300 שקל. אם מעבר לשעתיים-600 שקל פיצוי.

מי צודק? ומה אני יכול לדרוש ממנו בעבור זה?

ומה אומר החוק על דבר שכזה? זה ממש דחוף לי......

תודה רבה לכולם!!!!

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

כן צודק...לא צודק... מי שעלול להשאר בלי פינת אוכל לסדר פסח זה אתה ולא המתקין ולא בעל העסק.

אז אולי לפעמים שווה להיות חכם ולא צודק ולמנוע מראש סדר פסח בסגנון מאהל בדואי (לא שיש בזה משהוא רע, אתה יודע, יציאת מצריים וכל זה) :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לדעתי האישית:

מכיוון שכנראה המוביל הוא פרילנסר ולא עובד של החנות,הסיכוי שתוריד לו 300 ש"ח או יותר מהתקנה שהוא בעצמו כנראה מקבל את אותו הסכום,הוא אפסי.

אני אומר שכבר "הענשת" את המתקין,תסגור את העניין מול החנות,תקבל את הסחורה לפני החג,תשלם מה שמגיע להם ושיהיה חג שמח לכולם,אני מאמין שכל התעקשות כזאת או אחרת תגרום עוגמת נפש לכולם,לכם,למתקין ולחנות.

בסך הכל לא נגרמה פה כזאת עוגמת נפש שמצדיקה בלאגן,שוב ,לדעתי.

שבת שלום.

פורסם

יש חוק במדינה.

קוראים לו "חוק הטכנאים".

אוסר לחייב אותך להמתנה של יותר משעתיים.

על כל איחור עד 3 שעות מהמועד שנקבע, מגיע פיצוי ללא הוכחת נזק של 300 ש"ח.

מעל 3 שעות הסכום עולה ל600ש"ח.

כמובן שכל זה מדבר על איחור שלא תואם עם הלקוח, וללא הסכמתו.

כלחומר אם הוא התקשר ואמר שהוא מאחר, אז זה לא תקף בבית משפט, ברגע שהסכמת לאיחור אין עילה.

אם כך היה, ואתה לא רוצה להתלונן בכדי חלילה ולא לקבל את המוצר שלך, אתה יכול לקבלו ואז לתבוע בבית משפט לתביעות קטנות.

under construction..

פורסם

עצה אישית-אני מציע לך לא "להסתבך איתו" אתה תלוי בשרות שהוא יספק לך-אתה ממש לא רוצה שהוא ירכיב לך את השולחן לא טוב או לגלות שהשולחן החדש שלך חטף "בטעות" איזה שריטה מכוערת בעץ ושיגיעו כבר לתקן לך

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

bagira ו- michaelbe6 :

האמת שממש לא אכפת לי אם אקבל את הפינת אוכל לפני הפסח או אחרי. מצידי שישאר שם תקוע אצלו ויתפוס לו מקום במשאית/מחסן. הקטע הוא ששילמתי לו כבר 1000 שקל מזומן כמקדמה והשאר הבטחתי לו במזומן.כנראה שאם הוא ימשיך כך,זה יהפוך לתשלומים ארוכים מאוד בצ'קים... (מבחינתו הוא אמר שזה אותו המחיר אם במזומן ואם בתשלומים)

רועי.א :

אתה צודק אחי,גם אני הייתי בעבר מתקין של איקאה למשל.

אבל זה שהוא משקר (המוביל) ואומר לי שאין לו את הפון של הבעלים? ומנסה למרוח/להלחיץ אותי בזה ש"אולי זה לא יגיע עד פסח"?

חוץ מזה שהתקשרתי למשרד כל עד הם עבדו,אח"כ לקראת כניסת השבת התקשרתי לפלא' שלהם וגם סיננו/לא ענו. נו ככה עובדים?! במיוחד שאתה מספק סחורה עד כניסת שבת אתה צריך להיות אחראי על המוביל.

וכשאני מדבר על התקנות,אני יודע בעצמי מניסיון שכשהלקוח מעצבן/מרגיז אותך מכל מיני סיבות אז ההתקנה לא ממש תצא טוב וההפך.

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

ממש לא נכון, אם הוא יתקין לא טוב, הוא יאלץ לחזור ולתקן, ואם יהיה שריטה, הוא יאלץ להביא שולחן חדש על חשבונו (כי את השרוט אף אחד לא יקנה וזה הפסד).

אם המתקין קשור לחנות או לא, אני לא חושב שזה צריך לעניין אותך, בחנות אחראיים לספק לך את השרות, אם המתקין שלהם לא הגיע בשעה שנקבעה, שהם יתחשבנו איתו ולא אתה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
bagira ו- michaelbe6 :

האמת שממש לא אכפת לי אם אקבל את הפינת אוכל לפני הפסח או אחרי. מצידי שישאר שם תקוע אצלו ויתפוס לו מקום במשאית/מחסן. הקטע הוא ששילמתי לו כבר 1000 שקל מזומן כמקדמה והשאר הבטחתי לו במזומן.כנראה שאם הוא ימשיך כך,זה יהפוך לתשלומים ארוכים מאוד בצ'קים... (מבחינתו הוא אמר שזה אותו המחיר אם במזומן ואם בתשלומים)

רועי.א :

אתה צודק אחי,גם אני הייתי בעבר מתקין של איקאה למשל.

אבל זה שהוא משקר (המוביל) ואומר לי שאין לו את הפון של הבעלים? ומנסה למרוח/להלחיץ אותי בזה ש"אולי זה לא יגיע עד פסח"?

חוץ מזה שהתקשרתי למשרד כל עד הם עבדו,אח"כ לקראת כניסת השבת התקשרתי לפלא' שלהם וגם סיננו/לא ענו. נו ככה עובדים?! במיוחד שאתה מספק סחורה עד כניסת שבת אתה צריך להיות אחראי על המוביל.

וכשאני מדבר על התקנות,אני יודע בעצמי מניסיון שכשהלקוח מעצבן/מרגיז אותך מכל מיני סיבות אז ההתקנה לא ממש תצא טוב וההפך.

ידידי,שבוע טוב.

אני לא יודע בן כמה אתה אבל אם אתה צעיר,אתה עוד תגלה שישנם דברים שלא שווה להילחם עבורם וכדאי לפעמים להבליג,מה שווה במקרה הנ"ל,תעשה את הבחירה לבד.

בכל אופן,אם אתה בונה על להוריד במחיר או לשלם פחות על פי חוק זה או אחר,אני לא הייתי בונה על זה,בכל אופן על פי מה שאני מבין מפתיחת השרשור,בכל מקרה הוא הקדים עם ההתקנה המקורית אז יצא שהוא ניסה לצאת בסדר ובסוף הוא יצא חומוס(המתקין).

אני חושב שנגמר סוף השבוע,נרגע הכעס,כולם אמורים להיות נינוחים,תתקשר מחר לתאם אספקה שוב פעם ותגמור עם הכאב ראש הזה,יעשה לכם שוב קטע דומה,זה כבר סיפור אחר,תפתח שרשור חדש:wink:.

שבוע טוב לכולם.

פורסם
ידידי,שבוע טוב.

אני לא יודע בן כמה אתה אבל אם אתה צעיר,אתה עוד תגלה שישנם דברים שלא שווה להילחם עבורם וכדאי לפעמים להבליג,.

:mm_yeah:

מסכים לחלוטין, להכנס למלחמה על איחור של שעה וחצי- שעתיים וללכת לבית משפט נשמע לי באופן אישי תינוקי וקטנוני.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא תאמינו עד כמה החוצפה של האנשים כל כך גדולה!

עדכון חדש מהיום (22.3.10) :

היום בבוקר בשעה 10:10 המוביל התקשר אלי שוב לתאם הובלה והתקנה וקבענו שאחכה לו והוא יגיע בין השעות 18:00 ל- 21:00 בערב והוא יתן לי התראה של חצי שעה לפני שהוא יגיע. בסביבות השעה 19:00

בערב בעל החנות התקשר ואמר שהמוביל יגיע תוך שעתיים. אני ואשתי,שהגענו במיוחד לבית הורי בפעם השניה כבר,חיכינו לו עד השעה 21:00. כשראינו ששוב פעם אותו הסיפור ואף אחד לא מעדכן אותנו,החלטנו ללכת

משם סופית. חבל לנו על הדלק,הזמן והעבודה שיכולנו לעשות באותו הזמן. רק ב-21:10 המוביל הואיל בטובו להתקשר אלינו ולהודיע שהוא "קצת יאחר" (אחרי הזמן מודיעים? לא ידעתי...).

עשינו פרסה וחזרנו שוב לבית הורי,לא לפני שתיאמנו שניפגש ליד הבית. אחרי כ-10 דקות אני התקשרתי שוב למוביל והסתבר שהוא בכלל לא היה בכיוון. טען שכשהוא התקשר,הוא היה ממש "כמה מטרים מהבית" ועכשיו

הוא כבר נסע מהאיזור. ממש לא התייחס ברצינו לדברים.

אני חושב שזו ממש חוצפה כך לטרטר פעמיים ברציפות אנשים שמחכים בחוסר מעש ובידיים כבולות 3 שעות למוביל ולסחורה שאין שום בעיה כספית לגביה ו/או לגבי התשלום.

* יש לציין שכבר שולמה מקדמה ע"ס 1000 שקל ובמקרה של ביטול עסקה (כך נכתב בחשבונית),אני אצטרך לשלם להם 25% מערך העסקה.

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

במקרה הזה אין עילה להוריד לך 25% כי הכשל הוא שלהם והם לא עמדו בתנאים הבסיסיים.

דבר עם בעל החנות, בטל את העסקה וקנה במקום אחר.

אישית הייתי מבטל גם אם זה היה עולה לי 250 ש"ח כי העצבים שלך שווים יותר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מצטרף. בטל את העסקה.

אני מוכן להתערב על כך שהמוצר נראה עכשיו כמו שנראה השירות, ואתה ממש לא רוצה אותו.

על המקדמה תתחשבן אחר כך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
ממש לא נכון, אם הוא יתקין לא טוב, הוא יאלץ לחזור ולתקן, ואם יהיה שריטה, הוא יאלץ להביא שולחן חדש על חשבונו (כי את השרוט אף אחד לא יקנה וזה הפסד).

אם המתקין קשור לחנות או לא, אני לא חושב שזה צריך לעניין אותך, בחנות אחראיים לספק לך את השרות, אם המתקין שלהם לא הגיע בשעה שנקבעה, שהם יתחשבנו איתו ולא אתה.

צודק!

כל ההתעסקות שלך היא מול החנות ולא מול המוביל.

תן לו להתקין לך את המוצר ותוריד את הפיצוי שמגיע לך מהתשלום שלו (כמובן לאחר שאמרת לו ותיאמת איתו)

אני כלל לא מסכים עם כל מי שאמר כאן לוותר לו, להיות חכם וכל מיני כאלה העיקר שתקבל את המוצר.

אנחנו כל החיים רק מתלוננים במדינה הזאת, כמה דופקים אותנו כאן, כמה שם, חברות הסלולר עושקות, הכבלים לא מנתקים\לא מגיעים בזמן.

סוף סוף קבעו לנו חוק שקובע מה חלון הזמן שמותר לקבוע (עד שעתיים) ונתנו לנו פיצוי קבוע וברור בחוק על כל עוול שנגרם לנו כתוצאה מאי-הגעה כפי שנקבע - אז אנחנו לא משתמשים בו?!?!?!

אם לא נשתתמש בו - בשביל מה חוקקו אותו?

אם לא נשתמש בו מה ימנע מספקים כאלו להתייחס אלינו הלקוחות כזבל ובזלזול בוטה?

אני מצרף לך לינק לשרשור לא קצר בעניין טכנאי שלא הגיע בזמן.

http://www.hometheater.co.il/vt106133

לדעתי אתה לא צריך לוותר כלל

ואין לך מה לדאוג מבחינת שירות, זה פינת אוכל לא מוצר אלקטרוני ומי ייתן שעם שירות כזה לא תצטרך אותו בכלל כי זה יהיה לא פחות מייגע

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

בעניין החוק, זה או שעתיים, או 4 שעות עםה תראה של חצי שעה לפני (תלוי מה אתה בוחר בתור לקוח)?

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...