Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

365 יום ו- 16,000 ק"מ עם קליאו ספורט דור 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אגב, לגבי קרסו, התקשרתי פעמיים לקבוע נסיעת מבחן על הקליאו והמגאן, פעמיים אמרו לי שסוכן יחזור אליי ועד עכשיו אני מחכה. :)

(פעם אחת התקשרתי למספר ראשי ופעם שנייה ישירות לסניף.)

לא שהשירות של צ'מפיון יותר טוב (רחמנא לצילן), אני אוכל מרורים עד היום בזכות השירות שלהם, שהייבוא המקביל ייכנס כבר וכמה שעות קודם.

נסיעת מבחן הייתה והזמנה נעשתה אך את הרכב לא ניתן לקבל.

אלפא היו הכי בסדר מהבחינה הזאת, אבל בקטע הכי חשוב כאשר שחזרתי מהנסיעת מבחן והיינו צריכים לשבת לדבר/מו"מ, הסוכנת ברחה לה עם זוג מבוגר שהגיע לבדוק את ה159 וביקשה לקבוע איתי עוד פגישה לפעם אחרת כאשר כבר הסברתי שהזמן שלי יקר, חבל.

פורסם
אני חושב שזו ההנעה הקדמית הכי מהנה שנהגתי בה.

נסה את המיני קופר. אני אהבתי אותה יותר בכל מובן (חוץ מהמחיר הלא הגיוני בארץ).

emotion of motion

פורסם

כתור מי שנסע על MK1 ו-MK3 אני יכול להגיד לך שה-MK3 הרבה יותר מתורבתת וצפויה מה-MK1.

אבל ל-MK1 יש יתרון אחד (אדיר מבחינתי) על ה-MK3 והוא בהגה. זה לא שההגה של ה-MK3 גרוע אלא שהוא פשוט לא משתווה להגה של ה-MK1.

עופר, תמסור לאבא שלך ד"ש, אני מקווה שאתה לא לוקח אותו אתך למנחת.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אמסור ד"ש אלעד :) למנחת עוד לא נסענו אבל מדי פעם אני מוצא את האוטו עם 30 ליטר דלק פחות אחרי שהוא נסע עליו לסיבוב.

אגב - בדיעבד היה לי הרבה יותר משתלם לרכוש ממך את הקליאו שלך כי אני בסופו של דבר מה שאני רוצה מהאוטו זה בדיוק מה שהיה שלך. קל, צמיגים איכותיים, סט קוילים, באקט. אני בשמחה הייתי מעיף את המושבים הקדמיים (האחוריים כבר עפו) ושם באקטים (30 קילו חסכון) מחליף לג'נטים יותר קלים (4 קילו הפרש לפינה ל- OZ UL) אבל ברכב חדש אני מרגיש הרבה יותר מוגבל מבחינה תקציבית\רעיונית כי אני לא אחזיק אותו לנצח וככל שהוא יעלה יותר כך יהיה יותר קשה למצוא את החולה הגה שירכוש אותו במצבו המשופר\משונה. אם הייתי יותר חכם הייתי קונה קליאו ספורט יד 2, שם את הכסף בבורסה ואחרי שנה קונה בכסף שחסכתי\הרווחתי בדיוק את מה ששנינו מתכננים עליו (אם אני לא טועה). לא שאני מתחרט כי אני נהנה מהרכב באופן מטורף, אבל בסופו של דבר מ- S2000 אני אהנה כנראה יותר :)

roei - לא יצא לי לסוע על קליאו מדורות קודמים ובטח שלא חזק כך שלצערי אני לא יודע לענות לשאלה שלך. אני כן יודע שיש יותר אחיזה וכמו שאמרו לך התנהגות יותר צפויה ופחות עצבנית שזה תמיד טוב. בתור נוסע כיף לסוע בשתיהן :)

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

לא יודע איך אתה נוהג, מה שבטוח בלכתוב אתה מצויין, היה כיף לקרוא, כל הכבוד.

רכב מדהים, מהחמות האחרונות שנותנות תחושה אמיתית וכיף טהור.

אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם
וכמו שאמרו לך התנהגות יותר צפויה ופחות עצבנית שזה תמיד טוב.

הפוך גוטה, הפוך גוטה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני רק עכשיו רואה את השרשור.

יופי של כתבה, נהניתי לקרוא ושמח לראות שאתה מרוצה ומנצל את הרכב כמו שצריך.

מאוד התרשמתי מהרכב בזמנו (זמן נסיעות המבחן וההתלבטויות לפני קניה שעברתי לפני שנה+), אין ספק שזאת התמורה הכי טובה לנהג שיש באזורנו.

לולא המראה/אבזור הפנימי + העובדה שהייתי אחרי 3.5 שנים עם קליאו mk2 (שהייתה הרבה יותר מאובזרת/מפנקת) כך שרציתי קצת שינוי + העובדה שיש לה אחות גדולה שנותנת תמורה דומה עם תוספת של טורבו ממכר, הייתי קונה אותה :-)

כפי שאפשר להבין משרשור סיכום שפתחתי לפני חצי שנה, התוצאה דומה 8)

אני מאוד מופתע מנתוני צריכת הדלק שציינת.

המנוע הזה חסכוני בטירוף והנתונים שהיו לי ולאחרים ב-mk1 ו-mk2 היו שונים לגמרי.

אפשר לקבל את זה שתוספת של 200 קילו גבתה מחיר אבל המצחיק הוא שהנתונים שהבאת הם בדיוק הנתונים שלי יש עם המגאן שאפילו כבדה יותר ועם טורבו !! (ולא נראה לי שאני יכול להיות עם רגל כבדה יותר על הגז 8))

מוזר (ולמי שלא יודע, מדובר בעקרון באותו מנוע בכל הדגמים המדוברים).

לגבי המוסכים/שירות/מחירים של קרסו, לא יודע כמה אפשר להסיק מהמקום שלנו, של לקוח טרי שזה עתה שם הרבה כסף ומגיע עם רכב חדש שאין באמת הרבה מה לעשות עליו חוץ מלתת חיוך ולחכות שיחזור עם הטיפולים הרציניים יותר.

מבחינתי החוויות היו אך ורק חיוביות עם הפתעות קטנות במחיר (התרגלתי להשחלת צינור בכל ביקור ופתאום אני רואה שאפשר לסגור טיפול במחיר של שעתון בערך (אחרי שמביאים את השמן מהבית :-))) ובאופן כללי רואים שהם מאוד משתדלים לשפר את חווית הביקור במוסך.

דבר אחד לא מסתדר לי, אתה מטפל בת"א ? אני הבנתי שהם לא מטפלים שם בספורט ואני מתכוון ברמת האיסור המפורש מההנהלה, אפילו שמן לא הסכימו להחליף לי כי אסור להם.

כנראה שזה נכון רק למגאן ספורט ובקליאו דווקא אפשר לטפל שם.

תמשיך להנות מהרכב,

ניר

• תוכן חדש...