Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עד היום היו לי בעיות במחשב לכן לא יכולתי להודות כמו שצריך אז קדימה.

ראשית אני רוצה להודות לכל המארגנים, שלי, אסף, גיא, דורון ובמיוחד לאבי נוף שבלעדיך לא היה יוצא הטיול הזה, אני גם רוצה להודות לך על האירוח הנפלא שהלנתה אותנו אצלך בבית.תודה לך מכל הלב אוהבים אתך מאוד. אנחנו נהננו מכל רגע בטיול היה כיף אחד גדול.

כל קבוצת האנשים שהשתתפו בטיול אנשים מקסימים. שוב היה מדהים. ממש כיף להכיר אנשים חדשים מקרוב.

שלי תודה על התמונות הסרטון הנחמד, כן גם תודה על הבוק שעשית לנו.

והמון תודה ליונתן הצלם, שנסע איתנו לאורך כל הדרך לאילת וצילם מכל חלון ומכל פינה שאפשר מתוך הרכב ומחוצה לו. אין הרבה כמוך,

אתה בחור מקסים.

שוב תודה לכולם, מכל הלב. מחכים כבר לטיול הבא.

בברכת חג שמח ופסח כשר.

יהודית ואריה.

• תגובות 152
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני רוצה להודות בשמי ובשם בעלי לכל אלה שעסקו בהכנות לטיול לאילת ולכל אלה שעזרו בכל דרך שהיא להצלחת הטיול-מסע לאילת, לכל הצלמים שצילמו תמונות מקסימות . מצטערת אך רק היום התפנתי לראות את כל התמונות שהעלו החברים וגם בשעות הקטנות של הלילה וזאת עקב הניקיונות המדוקדקות לפסח . עשיתם עבודת קודש . שירבו כמותכם במדינתנו . שימותו הקנאים ושנמשיך לטייל ולעשות חיים.מאחלת לכולם חג פסח שמח ,בריאות ואריכות ימים והמשיכו

בכל הקשור לחוויה המוטורית ברכבי אספנות.

ליאורה ואלי לב.

(דרך אגב יש לי במצלמה המון סרטוני ם ותמונות מהטיול לאילת . לא העלתי כי אני לא יודעת איך לעשות זאת. אני מתמצאת מעט מאוד בכל מה שקשור למחשבים,אשמח לקבל עזרה. תודה מראש.:lol:

• שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...