Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת אם לדעתכם שווה לרכוש את הרכב הזה במחיר של 29 אלף ש"ח...

היא שנת 95 עם סאן רוף ויחסית מושקעת אבל רואים שהיא עברה תאונה היא שופצה ונראית ממש ממש טוב אבל עדיין לא עשיתי לה בדיקה לשלדה וכאלה...

we talking race cars nigga',this aint no joke...

פורסם

השאלה באמת מתחילה ומסתכמת אם כן בבדיקת שלדה ... 29 הוא מחיר נמוך לרכב ונדגיד שהיא בלי פגיעה בשילדה ואכן מושקעת מכל כיוון היא שווה את המחיר שמבקשים עליה , ברגע שנכנסת מכת שלדה לחישוב השאלה זה איפה וכמה ואז צריך לעשות חושבין גם מבחינתך , כמה אתה הולך להחזיק את האוטו ומה טיבה של המכה עצמה ואז להתיחס אל זה מול המחיר שהמוכר דורש ושאתה מוכן להציע, בקיצור רב ... תבדוק מה עבר על האוטו ותחזור אלינו

ליביו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תודה רבה על העזרה בעקרון הבנאדם שמוכר לי אותה הוא שוחר והוא רוצה 32 אבל הוא עוד גמיש...היא אכן עברה תאונה ניתן לראות זאת בבירור מיכוון שהיא צבועה לגמרי מחדש ורואים עדיין כמה מכות קטנטנות אבל בכל מקרה אני נהג חדש וחשבתי על זה קצת ואני לא בטוח שאני אוכל להחזיק רכב כזה... מבחינת דלק ביטוח וכו'.... וגם שמעתי שלרכב הזה יכולות להיות לא מעט בעיות...בעקרון זה רכב בשבילי ובשביל אחי החייל...

we talking race cars nigga',this aint no joke...

פורסם

תשמע ... זה לא שאלה של פרקטיות.

אתה רוצה פרקטיות וזולות ... תקנה באמת פיאסטה או אונו בזמן הצבא .... אם אתה מוכן להשקיע קצת יותר ( ובאמת שלא כזה הרבה ... לדעתי לפחות ) כדי לפנק את עצמך ואת אחיך ביותר מאוטו שמביא אותך מא. לב. תקנה 306.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אם היא אצל סוחר זה כבר סימן לא טוב. אם אתה יודע שהיא עברה תאונות אז בכלל.

הרכב בהחלט לא מהזולים לאחזקה, דלק זה 1:9 בערך, חלפים לא זולים במיוחד. וחשוב מאוד ההיסטוריה שלו ואיך טופל, ואצל סוחר יהיה לך קשה לברר את הפרטים האלו.

אני הייתי מוותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...