Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

אני חושב שהכותרת די מסבירה את העניין.

המקלדת מיועדת לקרובת משפחה עדינת ידיים שעוסקת בעבודה משרדית (QA) במשך 8 שעות ביום.

היות ומדובר על מחשב שולחני במשרד, אין צורך שתהיה אלחוטית או שיהיו עליה כפתורי מולטימדיה.

התקציב לא ממש מוגבל, אך רצוי שיהיה בגבול הטעם הטוב, 300-400 ש"ח נגיד.

ראיתי תגובות חיוביות על סדרת Wave של לוג'יטק, אשמח אם מישהו יוכל לחוות דעה ממקור ראשון.

כל הצעה או המלצה נוספת תתקבל בברכה.

בתודה מראש.

פורסם

אני יכול להגיד רק דברים טובים על הוויב, אני עובד איתה כבר בערך חצי שנה עבודה ממושכת (כ9-10 שעות ביום) ומדובר בהחלט באחת המקלדות המוצלחות שניסיתי... דורשת התרגלות קלה של כמה ימים אבל אח"כ הכל נופל למקום...

ואני אומר את זה בתור מישהו שניסה מקלדות רבות ושונא ארגונומיות בצורה מחרידה, אני חושב שמדובר במוצר משתלם בהחלט... בנוגע למחיר אם אין צורך לאלחוטי ואין צורך לקיט אני חושב שהמקלדת נכנסת בתקציב, שתנסה כמו"כ לבדוק לגבי אפשרות לקנות מוצר מחודש, עשיתי את זה לפני כשנתיים עם העכבר ללפטופ גם כן של לוג'יטק, הוזמן מאיביי וחסכתי בזמנו מעל 50 אחוז מהעלות של המוצר... אם אתה תוהה, הוא עובד עד היום בדיוק כמו ביום הראשון - מושלם.ֿ

אבי.

פורסם

אני דווקא לא חסיד גדול של הWAVE והארגונומיות.

עד לאחרונה השתמשתי בMX3200 של לוגיטק שהיתה חביבה.

היום עברתי למקלדת שלטעמי הרבה יותר איכותית (המקשים שלה שקועים כמעה מה שדורש טיפה היתרגלות אבל המנגנון והמקלדת איכותיים מאוד ונוחים - לי - מאוד) - RAZER ARCTOSA

http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/pd/productID.169415000/categoryId.35156900

רק לשים לב שאין גירסא עם עברית , וכמו כן - בגירסא של השחור על שחור - אם אתה לא מכיר את המקשים בעל פה אולי תתקשה קצת גם לראות מה כתוב.

(אני די מקליד עיוור אז מבחינתי אין הבדל , להפך , מקלדות שכתוב עליהן גורמות לי להסתכל ולהאט את הקצב).

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מצטרף להמלצה החמה מאוד מאוד על ה- wave של לוג'יטק.

פשוט מעולה!

הדגם החוטי עולה 300 ש"ח והסט האלחוטי הכולל גם עכבר טוב עולה 600 ש"ח.

מבחינת המקלדת שני הסטים זהים בנוחות העבודה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לא אוהב להמליץ על לקנות שם , אבל באג פשוט נוראיים בתמחורים בנושא הזה (300 ש"ח רק למקלדת החוטית - אלוהים ישמור)

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=8436

בKSP יש את הסט האלחוטי קומפלט ב360 ש"ח.

והעכבר בסט הזה מצוין.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

ממליץ על הWAVE - כבר יותר משנה וחצי של שימוש, ביום הראשון כבר מרגישים איך הכל נופל לידיים, פשוט כיף.

אחרי זה קשה לעבור למקלדת אחרת.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

באמת שמקלדת OVERRATED לגמרי.

כשהיא יצאה אולי בגירסא הראשונה היא היתה בין האיכותיות שהיו (עם ה"הרג" השיטתי של הגירסאות הישנות של המקלדות של IBM הקלאסיות) , אבל מאז שהיא יצאה וכמה גירסאות ANTI GHOSTING אח"כ - היא לא ממש בטופ - מצריכה הרבה יותר מדי לחיצה, וכמות הרעש שהיא עושה פשוט מגוכחת.

מה גם שלא ראיתי אותה מיובאת לארץ בצורה סבירה.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

תודה חברים, המלצותיכם הועברו הלאה. כנראה שה-Wave החוטי הוא הדגם הנבחר.

לגבי האופציות האחרות שהוצעו כאן - לא בטוח עד כמה הן מתאימות למשתמשת המיועדת (בעיקר עקב היעדר עברית), אבל אני בהחלט אקח אותן בחשבון אם הנושא יעלה אי פעם אצלי.

פורסם

המנגנון.

אם יצא לך להקליד במקלדות יותר איכותיות , במיוחד לאורך זמן , או על לפטופים יקרים - אז אולי יצא לך לשים לב לאיכות המקשים ולדיוק.

אם לא - לא נורא - רווח שלך.

ליביו

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...