Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CelestraFA475X VS LRX4.5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הLRX יקר יותר ב200 שקל ממחיר הסלסטרה המגבר יגיבר סט קומפונט של DLS UP6I אקטיבית או פסיבית עדין לא הוחלט

מה עדיף להגברה של הסט הזה אין באפשרותי לישמוע את הסט על שני המגברים

הרכב הוא מאזדה 323 שאר הרכיבים שכבר נימצאים ברשותי הם

סאב:אבוק15

מונו:סאנדאון1000D

ר"ד:אלפין 9887

הכול ירכיב יוסי

נ.ב יש לי חבר שניתקע עם כמה מכשירים של אלפין 9887 חדשים בקופסא מכיול לתדרים של הארץ הוא שואל בכמה שווה למכור אותם אמרתי לו שאני ישאל אותכם כמה שווה לימכור המחיר בזאפ הוא בין3K -3.5K רק להזכיר לא עבדו שניה אחת ולגבי אחריות אני לא יודע אם יש אחריות של חנות אבל מה שהוא אומר שברגע שתייההי בעיה לבוא אילו והוא יחליף כמה שווה לצרכן להשקיע על ר"ד שכזה תודה רבה לכם

פורסם

אם ההפרש שלך הוא רק 200 ש"ח, לך על האודיסון , הוא מגבר טוב יותר.

מה שכן, אולי תנסה לחפש 4.1K, שכן הערוצים החזקים יותר, יתנו תוצאה מצויינת עם הוופרים.

under construction..

פורסם

נ.ב יש לי חבר שניתקע עם כמה מכשירים של אלפין 9887 חדשים בקופסא מכיול לתדרים של הארץ הוא שואל בכמה שווה למכור אותם אמרתי לו שאני ישאל אותכם כמה שווה לימכור המחיר בזאפ הוא בין3K -3.5K רק להזכיר לא עבדו שניה אחת ולגבי אחריות אני לא יודע אם יש אחריות של חנות אבל מה שהוא אומר שברגע שתייההי בעיה לבוא אילו והוא יחליף כמה שווה לצרכן להשקיע על ר"ד שכזה תודה רבה לכם

איך הוא בדיוק נתקע ועוד עם יותר מאחד?

מחיר חדש הוא כ2300-2400 שח בחנויות מסוימות ובזאפ קצת יותר בכ2600 שח.

במידה והמכשירים אותנטיים (ז"א לא נפלו מטנדר) ללא אחריות וחדשים 1700-2000 שח ריאלי.

לגביי המגבר האודיסון מעולה שמעתי אותו (אמנם על סט לא כמו שלך).הסלסטרה לא שמעתי לכן לא מגיב.

פורסם
אם ההפרש שלך הוא רק 200 ש"ח, לך על האודיסון , הוא מגבר טוב יותר.

מה שכן, אולי תנסה לחפש 4.1K, שכן הערוצים החזקים יותר, יתנו תוצאה מצויינת עם הוופרים.

ניר שמת לב ששני המגברים עם 75 ואט? הסלסטרה 475X נבדק במתח נמוך יותר והוא יותר חזק מהאודיסון 4.5K, תקן אותי אם אני טועה, אבל זכור לי שאלו הנתונים.

-

פורסם

פלוייד שים לב שפותח השרשור מדבר על דגם ה R שהוא יקר יותר מאשר הדגם האמריקאי.

דרך אגב מכרתי היום את הדגם האמריקאי חדש באריזה ב 1500 ש"ח. אתה יכול אני מאמין לדרוש 1800 שח אם אתה שואל את דעתי.

פורסם

פלויד הוא ניתקע עם כמה חתיכות כי בן אדם ביקש להזמין 8ר"ד (ליפני קצת יותר מחצי שנה)והוא הזמין ובתור התחלה שילם על 3 שהר"ד הגיעו הוא בא ולקח 3 חבר שלי אמר עד שאתה לא מביא את השאר הכסף אתה לא לוקח את כול ה8 ומאז הבן אדם לא בא לא התקשר הוא מחר 2 בהפבסד כסף לטענתו(לא שאלית אותו כמה ) ועכשו הוא רוצה למכור את השלוש שנישארו לו כיון שעבר למעלה מחצי שנה שאל אותי אם אני מכיר מישהו שרוצה לקנות במחיר שהוא קנה הוא רוצה למכור אחד ב2500 אני מאמין שגם ב2400-2300 הוא ימכור מה שכן לפי בדיקה בזאפ : http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=t-mp3&db356563=356566&db57562=130064 הר"ד עולה בין 3190-3890 זה דגם ישראלי דגם הR הכמשירים חדשים בקופסא אני לא יודע מאיפה הבאתה את המחרי הזה של 1700-2000 ואיזה חנות מוכרת במחיר ב2400

אסי ופלויד-1800 המחירים שרשמתם לא ניראים לי רלוונטים ביכלל כיון שיד שניה משומש דגם ישראלי או לא מוכרים ב1800 ומעלה אסי מה שאתה מכרתה ב1500 זה מציא זה ממש מחיר ריצפה למכישר באיכות כזאת

אשמח לקבל עוד תגובות מוותקי הפורום לגביר המגברים

תודה

פורסם
פלוייד שים לב שפותח השרשור מדבר על דגם ה R שהוא יקר יותר מאשר הדגם האמריקאי.

דרך אגב מכרתי היום את הדגם האמריקאי חדש באריזה ב 1500 ש"ח. אתה יכול אני מאמין לדרוש 1800 שח אם אתה שואל את דעתי.

קודם כל פותח השרשור לא ציין את הR אבל ההבדל בין המכשירים למיטב הבנתי הוא בRDS ובשביל זה לשלם 500 שח?

לגביי מחירים של המכשיר הזה בארהב נמכרים בכ1000 שח ובאנגליה נמכר בכ1200 שח עם הR .

http://cgi.ebay.co.uk/Alpine-CDA-9887R-Car-CD%2FMP3%2FiPod-IMPRINT-Headunit-9887_W0QQitemZ130374306437QQcmdZViewItemQQimsxq20100315?IMSfp=TL100315142001r5583

רק כאן שוחטים אבל מקפידים שיהיה כשר.

אסור להסתמך על זאפ אלה כהערכה בלבד בחנויות אצל חלק מהמתקינים נמכר גם (ללא הRׂ) ב2400 שח .

בכל מקרה שיהיה לחבר שלך בהצלחה וד"א מה חבר שלך חנות ?

פורסם

אני ישמח אם תראה לי איפה מוכרים ב2400 הוא לא חנות הוא DJ במקצוע שלו והוא חשב שזה אותו דבר ושאפשר לעסוק בתחום ובאה אילו הבן אדם אז הוא חשב שאשפר לעשות כמה שקלים מהצד ובסוף אכל אותה

ופלויד אתה עיתה חשבון כמה עולם מעמ ומכס וכול הדברים האלו לי אין באמת מושג איך מחשבים את זה אני בטוח שאתה תגיד ל2000 שקל בשקט ולפי מה שהבנתי לא בטוח שהם עושים הזמנות לארץ ולפיעמים יש בעיות עם המכס או משהו כזה לפי מה שהבנתי מוותקי הפורום שאמרו שבישביל עוד 200 שקל עעדיף לקנות בארץ בראש שקט

בעלי האודיסנים והסלסטרה הגיע הזמן שתגיבו פה ותגידו למה הגמבר אחד יותר טוב מהשני הפורום קיים בי/שבילי שתחלקו את המידע הרבה שיש לכם ותשתפו אותי אם כאלו שיש לה יטלבטויות או לא מבנים כול כך כמוני

אל תיתבישו להגיב פה:lol::wink:

פורסם

כן אבל מה שאני צריך זה מגבר חזק כיון שאני אם אבוק15 מה שאורמ שהוא הולך לפרק את הרכב ולגנוב לא מעט את הצליל של הקומפונט מה שאומר שאולי עדיף להשקיע במגבר פחות איכותי מהאודיסון אבל חזק יותר ??

• תוכן חדש...