Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי במטבח שיש קיסר.

יש בו חור למתקן של תמי-4 לסינון מים.

אני לא משתמש בו ואני רוצה לשים במקום דיספנסר לנוזל כלים, שהצוואר שלו רחב מזה של התמי-4.

איך אני יכול להרחיב את החור בשיש, במה להשתמש?

פורסם

מקדח כוס יהלום. לאור העלות של פיצוץ בשיש אם תעשה את זה לא נכון, אני ממליץ בחום שתביא בעל מקצוע.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

קודם תראה את הכתבה הרצ"ב ואחרי זה תחליט אם אתה רוצה לעשותה לבד:

http://www.mako.co.il/tv-ilana_dayan/2010-630c9eef68747210/Article-5adc7bdbb894721006.htm&sCh=07437f8dd8836110&pId=786102762

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני לא יודע אם יש לך ברז לפילטר מיים צר במיוחד או דיספנסר רחב במיוחד, אבל בחור סטנדרטי שניהם צריכים לעבור. מדוד את הקוטר וגש לחפש דיספנסר מתאים (בחנויות לברזים וכלים סניטריים, לא בהום סנטר!) - יהיה זול מקידוח.

:turn-l:
פורסם
קודם תראה את הכתבה הרצ"ב ואחרי זה תחליט אם אתה רוצה לעשותה לבד:

http://www.mako.co.il/tv-ilana_dayan/2010-630c9eef68747210/Article-5adc7bdbb894721006.htm&sCh=07437f8dd8836110&pId=786102762

.

מדובר בעבודה במפעל, עם רמות חשיפה גבוהות וממושכות. כשאתה קודח חור פעם בחיים גם אם תדחף את האף שלך ותשאב את כל מה שעף משם לא יקרה לך כלום. מעבר לזה בקדיחה רגילה של חור כזה החשיפה נמוכה מאד (ובפרט שעובדים על רטוב). אני לא מבין למה להבהיל סתם.

לעניינו של פותח השרשור. בהמשך לעצה העקיפה שנתן לך יובל אם בכ"ז תחליט להרחיב את החור ישנם מקדחים יעודיים לשיש. או מקדחי וידיה (הכוונה ליעודיים לשיש/גרניט ולא למקדחים לבטון או למתכת) או מקדחים עם יהלום (עדיף). תוכל להשיג כאלו בחנויות הספקה טכנית מקצועיות. בעת הקידוח תזרים הרבה מים לאיזור הקדיחה, אל תפעיל לחץ גדול ותשתדל לשמור על יציבות. צריך הרבה סבלנות. אם אתה מאבד אותה תעשה הפסקה ותמשיך לאחר כמה דקות.

קח בחשבון שמקדחי יהלום לשיש הם לרוב חלולים (כמו מסור כוס רק בלי מוביל). אם קוטר החור הדרוש גדול במעט מהחור הקיים מקדח כזה לא יתאים. כדאי לקחת את זה מראש בחשבון.

פורסם

החור יותר גדול, בצורה די משמעותית.

החור לא סטדדרטי, התמי מאוד צר.

חישפתי דיספנסר צר, לא מצאתי שום דבר שיוכל להתאים.

בעל מקצוע זה תמיד אופציה, אבל אם זה לא מסובך מדי, אני מעדיף לבד.

האמת היא שזה נשמע קצת בעייתי, אז אולי אבדוק אם בעלי מקצוע כמה דבר כזה יעלה לי ואם מישהו בכלל מוכן לבוא עד אלי רק בשביל להרחיב לי ת'חור (נשמע רע :lol:).

אולי כדאי לי לנסות, להרחיב אותו מבפנים, כלומר לקחת סוג של מקדח יהלום ולהתחיל ללטש את הפינות ולהרחיב אותו ככה ולא בכוס? ככה אני בטוח לא אגרום לשבר...

פורסם
החור יותר גדול, בצורה די משמעותית.

החור לא סטדדרטי, התמי מאוד צר.

חישפתי דיספנסר צר, לא מצאתי שום דבר שיוכל להתאים.

בעל מקצוע זה תמיד אופציה, אבל אם זה לא מסובך מדי, אני מעדיף לבד.

האמת היא שזה נשמע קצת בעייתי, אז אולי אבדוק אם בעלי מקצוע כמה דבר כזה יעלה לי ואם מישהו בכלל מוכן לבוא עד אלי רק בשביל להרחיב לי ת'חור (נשמע רע :lol:).

אולי כדאי לי לנסות, להרחיב אותו מבפנים, כלומר לקחת סוג של מקדח יהלום ולהתחיל ללטש את הפינות ולהרחיב אותו ככה ולא בכוס? ככה אני בטוח לא אגרום לשבר...

אני מוכן לבוא להרחיב לך את החור חינם אין כ ס ף :shock:

אם הדיספנסר עשוי מפלסטיק, אתה יכול לנסות לעצב את הצורה של הדיספנסר מחדש ולהצר לו את המותנים על-ידי חימום הפלסטיק בעזרת 'פן' של אלקטרונאים (אקדח חום).

איזה כייף לי :)

פורסם

המקדח כוס יהלום שתקנה לעבודה החד פעמית הזו יעלה לך כמעט כמו שיישניק שירחיב לך את החור :shock:

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

השאלה כמה מ"מ אתה צריך לשייף. עדיף להשתמש במשחזת ציר ובראשי ליטוש ("אבן" אלומיניום אוקסיד) ולא מקדחים. תשתמש במסכת אבק טובה.

:turn-l:
פורסם

בהזדמנות חגיגית זו יש למישהו המלצה למסכת אבק טובה ?

מה גודל הסינון הדרוש לעבודה עם אבן? עם עץ?

• תוכן חדש...