Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לדעת איזה רכב יותר טוב

ג'טה שנת 2007 מנוע 1.6 בנזין

או

מאזדה 3 שנת 2008 גם מנוע 1.6 בנזין

אני מבקש חוות דעת על הרכבים איך ההתנהגות כביש שלהם, איך הם מבחינת כוח וסחיבות ומבחינת בטיחות ומבחינת תצרוכת דלק איך התיבה ואם יש לכם להוסיף עליהם ומה אתם הייתם לוקחים בסוספו של דבר.

האוטו הוא בשביל משפחה, אבל הרבה פעמים אני לוקח את האוטו ( אני נהג חדש שהספיק לצבור הרבה ניסיון מהביואיק להקרוס, אחח כמה שאני מתגעגע אלייה. )

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם

שמע ,

הג'טה זאת אחותה הקטנה של הפסאט היא מיוצרת כמעט מאותם רכיבים ובחומרים היא יציבה וחזקה מאוד על הכביש ,לגבי המנוע והתיבת הילוכים הם אמינים מאוד המנוע מפיק עוצמה חזקה יחסית גם בעליות ,רכב אמין מאוד טיפולים סטנדרטים יחסית אין משהו חריג ומבחינת אבזור המפנים סטנדרטי רכב משפחתי עשוי טוב לא חללית אבל נעים לעין .

לגבי המאזדה 3 זה רכב נפוץ מאוד תחזוקה שלו בקצת יותר זולה חלפים יש יותר , מבחנית אבזור פנים וחוץ קצת יותר מודרנית["יפה"] מהג'טה אבל פלסטיקה וחומרים פשוטים יותר .

המנוע אמין תיבת ההילוכים קצת פחות אין לה מספיק כח יחסית לגודל שלה .

אני הייתי מעדיף את הג'טה בלי לחשוב פעמים טכנולוגיה יותר מתקדמת יותר אמינה ויותר יפה לטעמי .מה שהגרמנים שכחו היפנים עוד לא חשבו .

פורסם

בתור בעלים של מאזדה 3, אין לי משהו רע לומר על האוטו, אני אישית מאוד נהנה ממנו.

צריכת דלק עירונית 1:9, מחוץ לעיר 1:12.

אם יש לך שאלות ספציפיות, אשמח לענות לך.

פורסם

כבעל ג'טה בהווה, וכנהג מזדמן על מאזדה 3 -

הג'טה מרגישה יותר "מכובדת" מבחינת איבזור הפנים והפלסטיקה, שהינם גם באיכות יותר גבוהה מהפלסטיקה של המאזדה

(צר לי אך לוח השעונים של המאזדה מזכיר לי את זה של האלפא-סוד משנות ה80' המוקדמות...שני כוכים כאילו...).

גם איכות ההרכבה יותר גבוהה בג'טה.

מבחינת תנוחת ונוחות הישיבה של הנהג - הג'טה לטעמי יותר נוחה. יש פתח מיזוג ליושבים מאחור (לא בטוח שקיים במאזדה).

מבחינת שיכוך רעשי הדרך - לדעתי הג'טה נופלת מהמאזדה במעט.

מנוע 1.6 של הג'טה, הוא מנוע מיושן יחסית של הקונצרן, אולם עושה את עבודתו נאמנה. מה שכן - המנוע של המאזדה יותר

"זריז", מגיב יותר טוב לגאז, והביצועים שלו בהאצות יותר טובים.

בג'טה שברשותי, תיבת הילוכים אוטומטית בעלת 6 הילוכים, "אוהבת" להחליף הילוכים (מכוונת לחיסכון בדלק). אפשר להעביר למצב 'ספורט', ולסחוט ממנה ומהמנוע קצת יותר.

בטיחות - בג'טה 6 כריות אוויר (אינני יודע כמה במאזדה, אך הבטיחות של שתיהן אמורה להיות יותר מטובה).

אם אתה מחפש רכב סולידי - ג'טה. אם הנטייה שלך לכוון של קצת יותר ביצועים והנאה מנהיגה - מאזדה.

עשה נסיעת מבחן על שני הרכבים ותחליט. בהצלחה.

alfa 156 2.5.

פורסם
שמע ,

הג'טה זאת אחותה הקטנה של הפסאט היא מיוצרת כמעט מאותם רכיבים (טעות) ובחומרים (יותר בכיוון של הגולף דור 5) היא יציבה וחזקה מאוד על הכביש ,(חזקה ביחס למה? ויציבה ביחס למי?) לגבי המנוע והתיבת הילוכים הם אמינים מאוד המנוע מפיק עוצמה חזקה יחסית (מנוע 1.6 סטנדרטי לחלוטין )גם בעליות ,רכב אמין מאוד טיפולים סטנדרטים יחסית אין משהו חריג ומבחינת אבזור המפנים סטנדרטי רכב משפחתי עשוי טוב לא חללית אבל נעים לעין .

לגבי המאזדה 3 זה רכב נפוץ מאוד תחזוקה שלו בקצת יותר זולה חלפים יש יותר , מבחנית אבזור פנים וחוץ קצת יותר מודרנית["יפה"] מהג'טה אבל פלסטיקה וחומרים פשוטים יותר .

המנוע אמין תיבת ההילוכים קצת פחות(על פי מה קבעת זאת? מדובר בתיבה אמינה שמגיבה מצויין) אין לה מספיק כח יחסית לגודל שלה (יש לה כוח בדיוק כמו לשאר החברות בסגמנט)

אני הייתי מעדיף את הג'טה בלי לחשוב פעמים טכנולוגיה יותר מתקדמת יותר אמינה ויותר יפה (שלוש שורות למעלה כתבת שהמאזדה יותר ["יפה"] לטעמי .מה שהגרמנים שכחו היפנים עוד לא חשבו (שטויות) .

הערות באדום, אם אין לך מושג- אל תייעץ.

פורסם

מצטער שלקח לי זמן להגיב המחשב עשה לי בעיות ולכן אני מגיב עכשיו:

בסופו של דבר הלכנו על המאזדה 3 שנת 2008.

אוטו ממש נחמד התקנו לו היום את החיישני רוורס מרים חלונות דיבורית ואת המערכת אודיו, הוא נוסע נחמד ( אני מורגל לאמריקאיות ובמיוחד לנסוע על הלהקרוס בגלל זה רק נחמד )

הוא מצויין מבחינת חיסכון בדלק, הביטוחים שלו במחירים שפויים ולגבי מחירי מוסכים אני לא יודע ומקווה שגם לא אדע.

תמיד זלזלתי במאזדות אבל מתברר לי שהאוטו נחמד מאוד.

תודה לכם אפשרי לנעול.

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם
מצטער שלקח לי זמן להגיב המחשב עשה לי בעיות ולכן אני מגיב עכשיו:

בסופו של דבר הלכנו על המאזדה 3 שנת 2008.

אוטו ממש נחמד התקנו לו היום את החיישני רוורס מרים חלונות דיבורית ואת המערכת אודיו, הוא נוסע נחמד ( אני מורגל לאמריקאיות ובמיוחד לנסוע על הלהקרוס בגלל זה רק נחמד )

הוא מצויין מבחינת חיסכון בדלק, הביטוחים שלו במחירים שפויים ולגבי מחירי מוסכים אני לא יודע ומקווה שגם לא אדע.

תמיד זלזלתי במאזדות אבל מתברר לי שהאוטו נחמד מאוד.

תודה לכם אפשרי לנעול.

תתחדש ותהנה :-D

• תוכן חדש...