Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת איזה רמקולים אחוריים 6X9 לקנות לאוטו...

יש לי מיצובישי לנסר והרמקולים יושבים לי על המגש מאחורי הכיסאות והם על הגברה גם.

שאלתי כמה חנויות של מערכות לרכב על רמקולים והמליצו לי על שלוש חברות: Infinity, Hertz, JBL.

אם אתם ממליצים לי על רמקולים מסוימים (כל רמקול שנראה לכם..לא בהכרח מהחברות שהמליצו לי) תרשמו לי בדיוק את הדגם.

תודה =]

פורסם

אם אין לך תיכנון להביא בעתיד מגבר וסאב וחסר לך קצת צליל הקפי/עוצמה ברכב,מומלץ שתיקח רמקולים אחוריים נצילים של JBL/INFINITY שהם דומים מאוד,אם יש לך קומפוננט מקדימה שאתה מרוצה ממנו כדאי לקחת את אותה החברה גם מאחורה כדי שלא יהיה עירבוב,JBL ו INFINITY שני חברות זהות,זה בערך אותו רמקול עם שם אחר (זה לא מדוייק להגיד זאת,אבל רק בשביל שתבין שאם תיקח אחד מהם זה יהיה בסדר).

איזה דגמים הציעו לך ובאיזה מחיר?

פורסם

וואלה יש לי סאב באוטו גם של JBL האמת שהוא מעולה לדעתי אני שומע בו מצוין.

ויש לי מגבר באוטו של פולס אודיו שהוא עושה לי אחלה של עבודה על הרמקולים.

הציעו לי לקחת את:

Hertz אני לא בדיוק יודע את הדגם אבל של 100 RMS

JBL GTO 938 גם בעוצמה של 100 RMS

Infinity REF9623I שהוא גם בעצמה של 100 RMS (אם אני לא טועה)...

פורסם

באיזה מחירים?

אתה בטוח שאתה צריך רמקולים אחוריים? אם יש לך סאב לרוב זה יהיה מיותר וימשוך מהבמה הקדמית שלך לצד האחורי של הרכב וחבל.

פורסם

כן אבל חשוב לי מאוד סאונד היקפי...אני אוהב ששומעים קדימה ואחורה בעצמה ככה אני מקבל צליל מכל הכיוונים ולא יותר חזק מהקדימה. ובנוסף לזה יש לי גם מצב של סראונד באוטו. (WOW)

ה JBL וה Infinity עולים 500 שקל. ה hertz לא יודע את המחיר.

אני מחפש רמקול שיוציא צליל נקי ובאס טוב ויפה.

• תוכן חדש...