Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבחנתי במחיר המצחיק של הפונטיאק ביבוא אישי שהוא עומד על בסביבות 170 אלף שקל ביבוא אישי של רכב זה שנתון 2009 עם כ5000,6000 ק"מ.

היתי מעוניין לדעת מה לגבי אחריות,האם ניתנת אחריות על הרכב למשך תקופה מסוימת או קילומטראז מסוים,סביר להניח שהשאלה נשמעת שאלה מצחיקה אבל אני לא מבין כל כך בכל מה שקשור ליבוא אישי וחיפשתי באינטרנט תשובות אך לא מצאתי.

תודה לעוזרים!

פורסם

לא קיימת אחריות ביבוא אישי של מותגים שאין להם אחריות בינלאומית. במקרה שלך, אין. יש חברות כמו קאדילק ופורשה שמציעות אחריות בינלאומית. גם מרצדס הציעו והיה איתם סיפור שלם - כלמוביל ניסו לחסום את האחריות הזאת, ואני חושב שהם גם הצליחו. אני זוכר עסק דומה עם ב.מ.וו.

בקיצור, אין אחריות במקרה שלך.

פורסם

פונטיאק הוא בכלל מותג בעייתי מהסיבה הפשוטה שהוא מותג שיצורו ושיווקו הופסקו.

אגב, 170 אלף שקל זה לא מחיר מציאה. אתה יכול להוסיף 20 אלף שקל ולקבל מיאטה מהניילונים עם אחריות מלאה.

פורסם

אין בעייתיות מיוחדת עם פונטיאק. אחרי הכל, המותג היה שייך ל-GM וכבר המון זמן שאין להם דגם יחודי לגמרי משלהם. הסולסטיס חולקת מכלולים עם אופל GT. אמנם יצורה הופסק, אבל כמו עם כל רכב - ג'נרל מוטורס ימשיכו לייצר עבורה חלקי חילוף.

בעיה אחרת היא ספציפית עם זמינות חלקי החילוף בארץ - כלומר, אפסית. כל חלק מקורי צריך להזמין מחו"ל.

פורסם

סיפור,אני מחפש אוטו קבריולה (עדיפות ל4 מקומות) כרגע התקציב הוא כ220,230 אלף הקטע שאני חייב לפחות אחריות יצרן,חשבתי על הפונטיאק אבל ברגע שהבנתי שאין אחריות יצרן לפחות לשנתיים שלוש ירדתי ממנה לגמרי.

לפי מה שראיתי את האופל גי טי אפילו לא מייבאים לארץ,אוודי במוו ומרצדס לא באים בחשבון אז אני נותר עם אפשרויות מעטות כאשר המיאטה נראית כאפשרות הטובה ביותר.

אם למישהו יש רעיון יותר טוב אני אשמח לשמוע.

פורסם

הסולסטיס והאופל GT הן דו מושביות.

אם אתה רוצה אתה יכול לנסות לייבא אופל GT.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

נראה ככה,המכוניות ממש דומות.

קלאץ,יש לך במקרה איזה רכב שאתה ממליץ עליו בתור אוטו מושלם מבחינת חיצוניות וביצועים כאשר הדגש הוא על המראה החיצוני שיהיה מיוחד.

אני מחפש בעיקר קבריולה/קופה אם יש לך איזה רעיון אחי אני ישמח לשמוע התקציב הוא עד 250 אלף.

פורסם

אף אחד לא מושלם. גם לא ב-250 אלף שקל :)

אתה צריך להחליט מה אתה רוצה - קופה או קבריולה. שתי מכוניות שונות. בתקציב שלך קיימות מעט מכוניות קבריולה (אם כי ה-MX-5 היא מכונית משובחת בהחלט). בכל מה שקשור למכוניות קופה, יש יותר אופציות בתקציב הזה.

פורסם

ford mustang?!

ובתקציב של 250 אלף ש"ח יכול גם להיכנס gt.

אני לא בטוח אבל אני חושב שלפורד יש אחריות בינלאומית.

פורסם

חבר ייבא לארץ פורד מוסטנג בכ-160K ש"ח.

הגרסה הפתוחה תעלה מעט יותר אבל עדיין תשאר במסגרת התקציב.

עריכה: עכשיו אני רואה לפי הקישור של מתן שהרכב הנ"ל נפסל לייבוא, מוזר בהתחשב בעובדה שביד 2 מציעים לא מעט יבואנים את הרכב למכירה.

פורסם

אם אני לא טועה, ראיתי בפורום שישנם פנסים עם תקינה אירופאית ולכן ניתן עכשיו להכניס את הרכב לארץ. בכל מקרה, יש גם את הדגם החדש לאחר מתיחת הפנים בארץ ולכן ניראה לי שזה כן אפשרי. אבל אולי אני טועה.

פורסם

זה נכון, אבל קיים מפעל בישראל שמייצר פנסים אירופאיים חוקיים למוסטנג. ממקורות פנימיים אני יכול לספר לך שהעיניין נמצא כרגע בבדיקה של סוכני היבוא האישי, ואין שום סיבה שבעוד כמה שבועות הן יחזרו לאתרי הסוכנים.

ford mustang?!

ובתקציב של 250 אלף ש"ח יכול גם להיכנס gt.

אני לא בטוח אבל אני חושב שלפורד יש אחריות בינלאומית.

לפורד אין אחריות בינלאומיות.

אם אני לא טועה, ראיתי בפורום שישנם פנסים עם תקינה אירופאית ולכן ניתן עכשיו להכניס את הרכב לארץ. בכל מקרה, יש גם את הדגם החדש לאחר מתיחת הפנים בארץ ולכן ניראה לי שזה כן אפשרי. אבל אולי אני טועה.

יש דגמים ספורים בארץ של אחרי מתיחת הפנים - עד כמה שידוע לי, הם הגיעו לפני האיסור או בסמוך מאוד אליו כך שמשרד התחבורה "ויתר" להם. ראיתי כמה כאלה בפורום.

אם כבר מדברים על המוסטנג, הדגם עם מנוע ה-V6 החדש הוא רכישה מעולה. אם רק לא מתלי העלים האלה מאחור... :evil:

• תוכן חדש...