Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים!

לאחרונה הרמקולים של המחשב מקרטעים, ולאור השיפוץ בחדר הוחלט על קניית רמקולים חדשים, שאולי אפילו ייתלו בפינות החדר.

העניין הוא מגבלה בתקציב, עד אזור ה500 ש"ח.

פה השאלה, האם במחיר כזה יש לי בכלל מה לחפש?

האם יש רמקולים איכותיים במחיר הנ"ל?

להכנס לזאפ ולחפש רמקולים בטווח המחירים הזה הוא לא הבעיה, אני מחפש המלצה.

כנראה שיש כאן אנשים שמבינים בזה יותר ממני, ואולי יש כאלה שקנו רמקולים כאלה ויכולים להמליץ או לפחות להכווין אותי לחברה מסויימת, או פרטים מסויימים שכדאי שיהיו ברמקולים שאקנה.

תודה מראש!

שיהיה לכם סופ"ש מעולה!

פורסם

רמקולים זה משהו שצריך לשמוע, הבעיה עם רמקולים למחשב היא שאין הרבה מקומות שיש בהם יותר מסט או שניים פתוחים וגם זה בד"כ מטווחי מחירים שונים.

סוג המוסיקה גם הוא משפיעה על הרמקולים אותם מומלץ לקנות.

בתקציב ניתן לקנות סט 2\2.1 טוב או 3.1\4.1 די בינוניים.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אם אתה לא מחפש משהו מטורף,כנס לזאפ,תמצא מערכת קולנוע ביתית באיזור המחיר הזה וזהו.

הייתי באותו מצב כמוך לפני שלוש שנים,אמרתי לעצמי נקנה סתם איזה משהו פשוט ב-300 שקל,מקסימום נזרוק יתקלקל עוד שנה,נקנה חדשים.למרבה הפלא עובדים כבר שלוש שנים בלי שום בעיה,כמובן שהאיכות לא מטורפת אבל מספיק לי לגמרי בחדר,גם לראות סרטים,לשמוע מוזיקה מהמחשב,ולשחק פלסטיישן.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

קנה משהו שהוא בדרגה-שתיים מעל למיץ של הזבל

(כל מיני שמות סיניים עם ניחוח גרמני שהמציא איזה יבואן-פח בארץ).

ל-logitech יש מערכות סבירות, וגם ל-altec lansing, אם כי האיכות היא לא כפי שהייתה פעם.

קח סט של 2.1, לא יהיה קל למצוא סט סביר של 5/4.1 במחיר הזה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תחפש על חברה שנקראת microlab

יש לה דברים מעניינים מאוד ובזול דווקא

למשל microlab solo 6c - מערכת 2.0 גדולה, אומרים שזה ממש רמה של רמקולים אולפניים

אבל קצת תצטרך למתוך את התקציב באיזה 250 שקל.

או microlab x-13 - מערכת 2.1 שמקבלת ביקורות טובות http://hwzone.co.il/reviews/sound//s2vsx13

אפשר להשיג בסביבות ה500

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

כחדשים הם 1000 ש"ח (או היו לפני שנתיים) אבל אני מאוד ממליץ על Soundsticks II של Harman Kardon

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

תודה רבה!

בהתחלה באמת חשבתי יותר לכיוון ה4.1/5.1 אבל כנראה שבתקציב הזה האיכות באמת לא תהיה משהו.

אתחשב בכל ההמלצות שלכם.

בנוגע לקניה עצמה, יש מקום שנותן לך את האפשרות לשמוע אותם לפני הקניה?

ד.א. הסאונדסטיקס נראים מגניב ביותר, מעניין איך הם נשמעים!

ושחכתי להוסיף שמה שאני שומע בד"כ זה אלקטרו ופסיי-טראנס (קצת ראפ, רוק ומטאל פה ושם) אם זה משנה.

פורסם

לי יש כבר כמה שנים טובות את ה-creature 2 של JBL. גם נראים מגניב, גם סאונד מפתיע באיכותו. סביב 400 שקלים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

האלטק עם העיגולים האדומים מסביב לרמקולים - וגם רוב האלטקים האחרים - יש להם בעייה מעצבנת מאוד של רעשי רקע ורעשים מכל דבר אלחוטי וגם לא אלחוטי שבאזור, זה מעצבן שכבר בא להקיא עליהם, כמה שהם נשמעים טוב.

נ.ב: יש לי כאלה בחדר :cry::cry: איזה טעות...

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

תקשיב, עשיתי לך סינון לפי מחיר וגם 5.1 ויש אחלה תוצאות של CREATIVE וגם LOGITECH

תעיף מבט :-)

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

תודה רבה!

האמת גם אני עשיתי סינון כזה עוד אתמול, אבל רציתי המלצות של אנשים שאולי יידעו להגיד מה שווה ומה לא, כדי שאוכל לצמצם את המבחר כשאלך לשמוע ולהשוות.

הבאס המזייף ב5.1 מלחיץ אותי קצת, כי אני חורש פסיי, אלקטרו, דאב-סטפ והיפ-הופ, וזה די ידוע שהבאס שם הוא חלק גדול מהעניין.

אני יכול לקנות מגבר נפרד, לחבר אותו למחשב ולחבר סאב של אוטו?

(סאבים של אוטו לא חסר כי לאבא שלי יש חנות).

• תוכן חדש...