Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשמוע מכם מה סוג התפוח המועדף עליכם, ואיזה סוג אתם מכירים שהוא הכי מתוק לדעתכם ?

אני אישית אכלתי עד היום יהונתן. היום טעמתי תפוח שכתוב עליו במדבקה קטנה וורודה בצורת לב "Pink Lady"

התפוח הוא אדמדם על סף ורוד, יפייפה, מעט פריך. הוא התפוח הכי מתוק שטעמתי בחיי, וככל הנראה הוא ייבוא מארה"ב.

את התפוח אני קונה בשופרסל בעיר.

שרשור הזוי, אבל טעים :-)

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

יש לי איזה תפוחים אדומים בבית.

בטח נקנו אצל הבחור ממריו לזניק, או מ"קשת" באזור תעשיה ב'.

אני אוהב אותם קשים.

האדומים יותר מתוקים, ולרוב אני מעדיף אותם.

עכשיו בדקתי (אפילו אוכל אותו), כתוב עליו Product of USA ומתחת בגדול EMPIRE 4124.

פורסם

יש עכשיו מבול של זנים מארה"ב, חלקם טעימים במיוחד.

בין המועדפים עלי הוא CRIPS PINK, טעים מאוד ולא קמחי דוחה כמו שאר האדומים.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

אני לא חסיד גדול של תפוחים טריים אבל מת על תפוחים אפויים (מי אמר טארט טאטין?) ואז אך ורק ירוקים, קשים וחמוצים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באגירה גנב לי את ההודעה...

בכלל לא משתגע מתפוחים, אבל כשהם אפויים - בכיף

(עם קינמון, סוכר, שקדים, מוסקט, ציפורן, חמוציות ואולי איזה ליקר).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
ואולי איזה ליקר.

שנסגור על קאלוודוס?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
היום טעמתי תפוח שכתוב עליו במדבקה קטנה וורודה בצורת לב "Pink Lady"

התפוח הוא אדמדם על סף ורוד, יפייפה, מעט פריך. הוא התפוח הכי מתוק שטעמתי בחיי, וככל הנראה הוא ייבוא מארה"ב.

את התפוח אני קונה בשופרסל בעיר.

:-)

אני לא יודי לגבי התפוח הספציפי אותו אכלת, אבל תפוחים מזן "פינק ליידי" גדלים גם בקיבוץ ברעם, עבדתי שם בקטיף לפני כמה שנים טובות ונפגשתי עם זן התפוחים הזה כל בוקר ב 05:30 בבוקר...

פורסם

אני מחבב את יונתן!

בתור חקלאי ישראלי גאה (!) אני לא מבין איך אפשר לאכול פירות תוצרת חוץ שבארץ יש לנו כל כך הרבה :?

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם
שנסגור על קאלוודוס?

אילו הייתי יודע מה הטעם של קלוודוס, אולי (יש עוד פערים להשלים).

יונתן זה תפוח חביב, אבל צריך ליפול על ספק טוב, היו לי לא מעט פספוסים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יונתן מצויינים אבל מה שנמכר בארץ זה בד"כ הפחות טובים שהם קמחיים לפעמים.

פינק ליידי אכן זן מצויין וטעים מאוד, וגם עם ריח טוב.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...