Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיסות מוזלות לז'נבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעוד המקלדות יורקות אש וגיצים בעניין אוטומוטור, תערוכה אמיתית נפתחת ביום שלישי הקרוב(חמישי לקהל הרכב) בז'נבה, עם מגוון חידושים שישמור אותנו שבעים עד לפאריז(אוקטובר). התערוכה פתוחה עד 14 למרץ.

האם מישהו נתקל בטיסות/חבילות זולות במיוחד לז'נבה?

האם ישנה דרך לרכוש טיסות יום(יציאה עם שחר וחזרה בלילה) מוזלות? (אופציה מאד אטרקטיבית מאחר ודי ביום מלא לכסות את ז'נבה והפאלקספו צמוד לשדה התעופה).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

האמת שגם אני חיפשתי אתמול על טיסות, כי פתאום התחשק לי להיות ספונטני ולטוס לסופ"ש (2 לילות) ולקפוץ לתערוכה. יותר זול מ-500$ לכרטיס לא מצאתי, וגם מדובר על רשימת המתנה. מעניין אם אפשר למצוא איזה דיל במחיר טוב כי נשארו לי עוד כמה דפים ריקים בדרכון :)

פורסם

גם לי התחשק להיות ספונטני ולטוס לשם, במיוחד שחברה שלי במקור משם ואבא שלה שם והוא גר כמה דק' מהתערוכה, זה די מעצבן שחברה שלך שקטנה ממך הייתה בתערוכה הכי נחשקת בעולם ואתה היית באוטומוטור :twisted:

מה שעוד יותר מעצבן שלאבא שלה שם יש פרארי מודנה 360 ואני נוסע על דייהו נובירה :roll:

כנראה שגם השנה נבקר בגן חיות (אוטומוטור)

פורסם

סיכוי אפסי למצוא טיסות הלוך ושוב מוזלות באותו היום. חברות התעופה לוקחות את המחיר היקר ביותר כאשר מבקשים לצאת ולחזור באותו היום או יום למחרת. הניסיון למצוא טיסות מוזלות שכאלה משול לנסיון למצוא את יום האתמול.

המחירים הזולים יותר מתחילים כאשר בין היציאה לחזרה מפריד סופ"ש.

ברוב המקרים בטיסות לאירופה, המטוס שמביא אותך גם מתארגן לטיסת החזור בהפרש של כשעתיים מהנחיתה.

יש מקרים בודדים בהן חברות תעופה מייצרות טיסות הלוך בוקר וחזור לילה וגם טיסות אלה אינן זולות, בעיקר כי הן נועדו לאנשי עסקים שבשבילם עוד 100 דולר לא ישחקו תפקיד תמורת הזכות לחזור לישון בבית בתום יום פגישות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
פורסם

תמתינו בסבלנות לתערוכה הבאה.

לאחרונה פורסם שחברת easyJet תחנוך קו מוזל בין ת"א לג'נבה החל מ-30 לאוגוסט 2010. ניתן כבר להזמין כרטיסים במחיר החל מ 35 אירו לכיוון (לפני המסים ותוספות למניהם).

פורסם

יותר דומה ל70 יורו לכל כיוון (למרות שמספר פעמים בודדות בחודש יש כרטיסים בכמה עשרות יורו, 50-70), ואף אחד לא מבטיח שהקו ישרוד עד שנה הבאה, למרות שהמחיר כן מאוד אטרקטיבי.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

מבדיקה רנדומלית מצאתי טיסה הלוך לג'נבה ב-78 יורו וחזור לת"א ב-35 יורו. כמובן שלצורך תעריף שכזה צריך להתגמש בתאריכים ולהזמין הרבה זמן מראש.

פורסם
בעוד המקלדות יורקות אש וגיצים בעניין אוטומוטור, תערוכה אמיתית נפתחת ביום שלישי הקרוב(חמישי לקהל הרכב) בז'נבה, עם מגוון חידושים שישמור אותנו שבעים עד לפאריז(אוקטובר). התערוכה פתוחה עד 14 למרץ.

האם מישהו נתקל בטיסות/חבילות זולות במיוחד לז'נבה?

האם ישנה דרך לרכוש טיסות יום(יציאה עם שחר וחזרה בלילה) מוזלות? (אופציה מאד אטרקטיבית מאחר ודי ביום מלא לכסות את ז'נבה והפאלקספו צמוד לשדה התעופה).

מנסיון מלפני 5 שנים - קשה מאוד לכסות את כל התערוכה ביום שלם. עדיף למרוח על יומיים - ככה תהנה הרבה יותר!

במקרה שלי הגעתי ב10 בבוקר ביום הראשון, אחרי חניה במלון, הגעתי לתערוכה ב12, הסתובבתי עד 19:00 (שעת סגירה), ויום למחרת גם מ10 - עד 17 בערך (ומשם ישר עליתי לטיסה חזרה).

במקרה שלי - טסתי עם אותו צוות האוויר (היה דווקא די נחמד שכל הדיילות הכירו אותי מיום שלפני :) ).

אני זוכר שניסיתי למצוא בתי מלון זולים באותו זמן - ולא היה כ-ל-ו-ם! נשארנו באיזה מלון בינוני אבל יחסית דיי יקר.

בברכה!

יונתן.

פורסם
יותר דומה ל70 יורו לכל כיוון (למרות שמספר פעמים בודדות בחודש יש כרטיסים בכמה עשרות יורו, 50-70), ואף אחד לא מבטיח שהקו ישרוד עד שנה הבאה, למרות שהמחיר כן מאוד אטרקטיבי.

במחיר כזה אני אזמין כרטיסים לקראת התערוכה הבאה כבר בספטמבר :)

פורסם
מנסיון מלפני 5 שנים - קשה מאוד לכסות את כל התערוכה ביום שלם. עדיף למרוח על יומיים - ככה תהנה הרבה יותר!

במקרה שלי הגעתי ב10 בבוקר ביום הראשון, אחרי חניה במלון, הגעתי לתערוכה ב12, הסתובבתי עד 19:00 (שעת סגירה), ויום למחרת גם מ10 - עד 17 בערך (ומשם ישר עליתי לטיסה חזרה).

ביקרתי 3 פעמים בתערוכת ז'נבה(הפעם האחרונה היתה ב-2007). כמו בנירבורגרינג, עם ההיכרות הזמנים מתקצרים :wink:

לטעמי, אם מגיעים ביום חול ולא בסופ"ש, יום מלא בהחלט מספק. התערוכה קומפקטית יחסית, על אף שאינה נותנת תחושה "דחוסה".

מה שלא ניתן לאמר על פריז/פרנקפורט, הדורשות מינימום יומיים אם אתה מעוניין גם לבצע מספר נסיעות מבחן.

ולעניין המלונות היקרים, אכן נושא כאוב. סיבה נוספת לקוות לטיסה הלוך ושוב מוזלת באותו יום.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

משום מה גם המחירים לארץ בטירוף, הם רוצים פה כרטיס טיסה הלוך ושוב (ציריך ת"א ציריך) 1000 דולר :shock:

טוב השנה נשאר בשוויץ לראות את הרכבים (מי שמגיע ומעוניין להיפגש יש שרשור באוף טופיק על זה).

• תוכן חדש...