Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דייטסו אפלאוז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי לא מעט שרשורים ומחשבות, אני עומד כרגע בין בחירה בין אופל קורסה קומבו מודל 95' (שעליה יש לי רק לשלם 3 טסטים והיא שלי) לבין דייטסו אפלאוז (אין לי מושג לגביי מודל, ק"מ, ומצב מכני) שחבר אמר לי שהוא ראה ב2500 ש"ח (בלבד!) שזה דיי מחשיד כי הרכב שווה קצת יותר...

את האופל אני מכיר מהתקופה שהיא הייתה נוסעת אומנם עשתה 300K אבל כשהיא הפסיקה לנסוע (עקב רכישת רכב חדש ובעל רכב שרצה מחיר מופקע (12K) הרכב לא נמכר והיא עומדת כבר שנתיים, האופל במצב מצויין מכנית.

כמה נזק יכול להגרם לרכב שעמד שנתיים?!

הדייטסו שמוצעת למכירה ב2500, מה הסבירות שהיא במצב טוב - טוב מאוד? המחיר לא קצת נמוך לרכב הנ"ל?

תודה לכל העונים

פורסם

אני לא אציין סיבות אם תיהיה מעוניין תפנה אליי בפרטי

שכח לגמריי מהאפלאוז-מנסיון.

אופל רכב נחמד אבל אם הוא עבר כל כך הרבה ק"מ לא כדאי להתקרב אליו.

פורסם

דווקא אני ממליץ בחום על האפלואז.

עם ניסיון של 3 שנים, אם מטופלת בזמן ועם מים מיוחדים לרדיאטור, מדובר ברכב אמין ביותר.מה שכן, חסכונית היא לא!

אבל, כל מכונית זה עולם אחר, ואתה באמת מצפהל קבל רכב מושלם ב-2500 שקל? כדי שיהיה במצב טוב, רוב הסיכויים שתצטרך להשקיע לפחות את מחיר הרכב, כבר בהתחלה...

אגב, אני מתקשה להבין איך אופל קורסה נמצאת יחד עם דייהטסו אפלאוז בלבטים שלך. ממש שתי מכוניות שונות בתכלית.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

שתי מכוניות שונות,אבל פחות או יותר במחיר דומה.

לדעתי בשני הרכבים תצטרך להשקיע עוד כסף לצורך ישור קו.

לגבי האפלאוז,לפי המחיר (אם האוטו עם טסט ובמצב נסיעה)מדובר כנראה על רכב שנת 90,91.

רצוי שיהיו לך עוד פרטים על הרכב כדי לקבל תשובה יותר ספציפית.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

לדעתי רד משני המכוניות, השוק מוצף ברכבים משנות התישעים ויוצא לי לא פעם אחת לראות רכבים שמורים עם ק"מ נמוך.

את שני הרכבים תקנה בזול ויחכה לך בקנה אלפי שקלים הוצאות.

אל תינעל - תהיה פתוח לראות עוד רכבים - ממליץ על יפניות.

• תוכן חדש...