Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החיסול בדובאי, בזבוז משווע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו טוענים הדובאיסטים (איך אומרים דובאיסטים, דוביסטים או דובונים?) "שהחולייה" מנתה 26 חברים.

"חולייה" עאלק.כשאני הייתי בצבא חולייה היתה 3 אנשים. אחר כך, באיזו הסבה ללוחם שעברתי במילואים (קטעים, אבל לא משנה) גיליתי שהצבא התקדם וחולייה זה ארבעה אנשים.

עכשיו פתאום "חולייה" זה 26 בני אדם? או שזה חולייה "במוסד". אם זה הגודל של החוליות המוטסות, פלא שאין תקציב לתשתית הכבישים?! נראה לי שכמה חברה שם, במוסד, רכבו על העניין כדי להרוויח נסיעה לחו"ל. כאילו, כמה אנשים כבר צריך בשביל לחנוק איזה מבחוח בן יבחוש אחד עם כרית? אני מכיר לפחות חמשה-שה אנשים שביום טוב יכולים להוריד לפחות שני מבחוחים, לבדם!

באמא שלי, כבר יותר פשוט היה להוריד שם גדוד של גולני. גם כ"א יותר זול, גם פחות אנשים וגם היו חוזרים עם ברזים מהמלון להתקנה במקלחות של הפלוגה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נטייה ים-תיכונית להגזמה, כנראה.

נראה אותך עושה סרט (והסרט עוד יגיע) עם 26 כוכבים ראשיים, שאף אחד מהם לא מת...:wink:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תראה, ת'כלס היו בחוליה 6 אנשים, אבל לכל אחד היה נהג,יועץ משפטי,ויועץ תקשורת.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

שששש... ביטחון שדה....

אבל אם כבר התחלנו לדבר על זה, מה הקטע של מדינת ישראל? למה לא מודים בזה וזהו?

ממילא כולם שונאים אותנו וממילא אנחנו מוכיחים פעם אחר פעם את ידה הארוכה של מדינת ישראל, וממילא גם חצי מהדרכונים הגנובים הם בכלל אזרחי ישראל גם...

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

למה אנחנו צריכים תמיד להודות בהכל?

מה אנחנו קשורים לזה בכלל?

זה שהמחסלים גנבו זהויות של ישראלים בעלי אזרחות כפולה, לא מוכיח כלום.

גם אם אנחנו מאוד רוצים להאמין ולהתגאות שזה אנחנו חיסלנו אותו.

אין הוכחות?! למה שנודה?! שיחשבו מה שבא להם!

פורסם

יש לי רק הערה אחת קטנה לעניין הסוגיה הנ"ל והיא שיש הבדל גדול בין הכחשה ובין לומר ש"אין הוכחה שעשינו דבר X" וחבל שהפוליטיקאים שלנו והציבור בכללותו אינם מביעים את דעתם לעניין הסוגייה כראוי.

פורסם

חכו, זה לא הסוף.

בסוף הם יגלו שחוץ ממבחוח עצמו, כל שאר האורחים במלון הם סוכנים של המוסד. גם מפקד משטרת דובאי.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

כל הסיפור מסביב לחיסול הזה הזוי לחלוטין, הרי ברור לכולנו שמתכנני החיסול ידע שזהות המחסלים (זהות בדויה אבל עדיין, זהות) תיחשף (הם הרי עברו במעברי הגבול כמוני וכמוכם ולא התגנבו לדובאי) אז מה, במודע ובמכוון המוסד הישראלי בחר לסכן אזרחים ישראלים שומרי חוק ועוד על הדרך להכניס אותנו מתחת לזכוכית המגדלת של החקירה?

למרות כל הרצון לטפוח על השכם, אני מהמר שלא ישראל ביצעה את העניין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
באמא שלי, כבר יותר פשוט היה להוריד שם גדוד של גולני. גם כ"א יותר זול, גם פחות אנשים וגם היו חוזרים עם ברזים מהמלון להתקנה במקלחות של הפלוגה.

:lol::lol:

פורסם
לי המחסלים בכלל נראים אתיופים.... :roll:

לא, אם המחסלים היו אתיופים הם היו משתמשים ב-DEW...

הוא גם לא משאיר עקבות ככה שאף אחד בכלל לא היה יכול לדעת מה גרם למותו. :-)

• תוכן חדש...