Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסרת שריטות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אני חדש פה,אחלה פורום יש לכם ואני באמת מקווה להיות פעיל וגם לתרום קצת מהידע שלי.

אז ככה,אתמול שרטו לי את ההונדה החדשה שלי(ראבאק,כולה שבועיים :cry: ),עכשיו השריטות לא מי יודע מה עמוקות ואי אפשר לקרוא להם חריטות,אבל הם מאוד מציקות לי בעין.

השאלה אם אפשר לעשות משהו ולהסיר את זה,באמת יש דבר כזה?

עברתי פה בפורום וראיתי שהמליצו על משחות כמו קארפאלן ו-GS 27 וגם על ווקס.אז מה באמת מומלץ לעשות ובאיזה מוצרים אתם הכי ממליצים להשתמש?האם יש מדריך טוב איך לעשות ווקס באופן פרטי כי אין לי מושג בדברים האלה.מצטער על כל השאלות אבל אני במצב נואש.

אני באמת זקוק לידע שלכם ולעזרה שלכם,זה כל כך ביאס אותי שאני לא יודע מה לעשות.

תודה רבה.

פורסם

שלום אבירם,

קודם כל,לצערי הרב ברוך הבא לסטטיסטיקה המצערת שכל אדם חווה בישראל עקב חוסר פרגון וצרות עין.

ועכשיו,כמה שאלות.

האם צבע רכבך מטאלי?

תאר מה אתה רואה בשריטה-האם אתה רואה חומר לבן מתחת לצבע או פח שחור (וזה אומר שהשריטה הגיעה עד לפח?)

אם תוכל,צרף תמונות שנוכל לראות איפה השריטה ומה חומרתה.

פורסם

נישמע מבאס,זה המינוס של רכב חדש שכל שריטה כזאת שקוראת פשוט הורסת לך חלק אחר בבריאות,מצטער מאוד בשבילך,בגלל שהרכב שלי יד שנייה הפסקתי להתרגש,אם זה באמת חשוב לך ואני מבין אותך תמיד אפשר לסדר אצל פחח בעלות של כמה מאות שקלים ופחח טוב יסדר את זה כאילו זה לא היה שם.

פורסם

שלום אבירם,

אנא קרא את כללי הפורום הטכני בשרשור שבראש הפורום הטכני. לאחר מכן בצע חיפוש סבלני בפורום. נושא השריטוט נדון עשרות, אם לא מאות פעמים. אין טעם להמציא את הגלגל שוב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...