Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצע ללא בדיקה - האם כדאי ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנו מעוניינם בקנית רכב מליסינג ובאופרייט-ליס יש עכשיו מבצע שבו אפשר לקנות את הרכב ב6,000 ש"ח פחות ממחירו המקורי,

אך ללא אחריות וללא תיקונים שלהם לבעיות שיתגלו בבדיקה.

האם לדעתכם זה כדאי?

פורסם

תלוי בממצאים של הבדיקה, בכל אופן אני לא ממליץ בכלל להתעסק עם כאלה רכבים כי כנראה שאותה חברה ממש מתאמצת למכור את הרכבים הספציפיים האלה שבטח היא יודעת בעצמה מה הנזקים שלהם. אם כבר ליסינג תחפשו דגם שמור אצל חברה שמתחייבת לתקן ליקויים ולא בתנאים כאלה, התיקונים אח''כ שווים יותר מאותם 6000 ש''ח ש"חסכתם".

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

אף אחד לא יתן לך מתנות חינם , אם מורידים 6000 שקל , סימן שמשהו מסריח מעבר לכך שאין את האחריות שלהם .

פורסם

תודה על האזהרות, אך לא מדובר על רכב ספציפי אלא על כלל הרכבים שלהם מקילומטרז מסוים,

כאשר אפשר לקחת את הרכב לבדיקה ואח"כ להחליט אם רוצים עם מבצע או בלי (ואז זה עם התיקונים + האחריות)

וראינו פה דווקא המלצות טובות על אופרייט-ליס.

פורסם

תשמע, אני חיפשתי מאזדה 3 כמה שבועות עד שראיתי בעיתון

שקל אוטו עושים מבצע ומוכרים מזדה 3 2008 ב - 76,000 שקל שזה 20,000 שקל מתחת למחירון!!!

כמובן שרצתי לראות וגיליתי שכל המכוניות שהם מוכרים בהנחה כזו הן מהשכרה, עם 120,000+ קילומטר, חוץ האוטו עם די הרבה דפיקות ושאני לא ידבר על הפנים...

אז לפי דעתי האישית תמצא אוטו שבאמת מוצא חן בעינייך ונראה טוב מכל הבחינות ואל תחסוך בבדיקה!

בסופו של יום קניתי מאזדה מאיזה בחור בהרצליה, האוטו פצצה!

אם אתה מעוניין קוראים להם אוטו קרדיט, תגיד שיוני המליץ לך עליהם ;)

פורסם

אין להם בעיה שתעשה בדיקה, הם רק לא מתחייבים לטפל בבעיות שיתגלו בבדיקה.

זה לא חתול בשק לדעתי, אבל בכל מקרה כנראה שהם יודעים את מצב הרכב ולכן עובדים בשיטה הזאת.

פורסם

זו לא קנייה ללא בדיקה אלא קנייה ללא אחריות.

קחו את הרכב לבדיקה ואז תחליטו אם שווה לכם לשלם יותר בשביל הביטוח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מילה אחת לגבי חברת אופרייט ליס:

לפני כחודשיים נכנסתי לחוזה נוסף עם אופרייט ליס (לאחר כ-3 שנים על קיה ריו גם כן מאופרייט). יאמר לזכותם שמדובר בחברה מקצועית שאינה מנסה לחסוך בטיפולי מכוניותיה כהוא זה! בכל פעם שדיווחתי אודות איזושהיא בעיה/תקלה מיד לקחו את המכונית למוסך המורשה והחליפו/תיקנו את הדרוש על המד הטוב ביותר.

פורסם

אני קניתי כבר כמה רכבים מהם ללא בדיקה. בישבילי מספיק היסטוריה של טיפולים וכל אינפורמציה נוספת שאני מקבל מהחברה(מספיק גם לראות את הרכב כדי להבין).רק מה שהאחריות שלהם גם לא משהו

לכן הייתי ממליץ להוריד עוד כמה בשביל לבטל אחריות

פורסם

זה לא ממש רלוונטי לקנייה מאופרייט ליס, אבל הנסיון שלי הפוך. נהגתי כחצי שנה ברכב שלהם. בעקבות תקלה (זליגה שהיתה מרוקנת את המצבר לאורך לילה אחד) נתקעתי איתו בוקר אחרי בוקר, 9 פעמים ברציפות. בכל פעם המתנה של שעה + לטכנאי שלהם. בכל פעם נעשה טיפול מיותר אחר (החלפת מצבר, החלפת אלטרנטור, שוב החלפת אלטרנטור, עד שהפסיקו לספר לי מה הם עושים, כי אני מתעצבן ומסביר להם שלהחליף אלטרנטור לא יעזור). רק אחרי שצרחתי עליהם שאני לא מוכן להתקע יותר, הם לקחו אותו וסיפקו רכב חלופי. לקח להם מעל לשבוע לתקן אותו (צריכת זרם מוגזמת עקב קצר ברדיוטייפ).

:turn-l:
פורסם
לא קונים חתול בשק, גם אם יש עליו הנחה.

+1

מה שרוכשים בזול, בסופו של דבר יעלה ביוקר.

כשרוכשים רכב הוא נכס, 6000 ש"ח היא הצעה מפתה ביותר, אך במקרה של רכישה כזו לא היתי לוקחת את הסיכון של תקלות שיתגלו בהמשך ולא תהיה עליהן אחריות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זאת לא הנחה כזו רצינית.

במסגרת מו"מ על קאיה סיד מול חברת שלמה סיקסט, המוכר בסניף הסכים לרדת ממחירון של 75 אלף ש"ח למחיר של 70 אלף ש"ח עם התחייבות שלהם לסדר כל ליקוי.

אז תסביר לי - מה השוס בהפחתה של 6000 ש"ח?

• תוכן חדש...