Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

התקנתי אתמול במיני 79' אזעקה מסוג Guard LS-635.

הכל עבד בסדר עד היום בצהריים,

פתחתי את הרכב, ניסיתי להניע פעם אחת (הכל היה בסדר) והרכב לא הניע (לא נתתי מספיק צ'וק). האזעקה הקפיצה תמונה של מפתח בשלט (בתוך הרכב) ומאז בכל פעם שאני מנסה להניע הרכב מתחיל להבהב ולא נותן הצתה בכלל.

אני כבר מתחרפן (פיספסתי את המפגש של מועדון ה-5 בגלל זה :cry:).

אני אשמח לעזרה בנושא,

אם אפשר לאפס את המכשיר (ניסיתי ללחוץ על כפתור השמש לחיצה ארוכה, שמעתי 2 ציפצופים ואז עוד 3 [כפי שרשום במדריך]) אבל זה לא פתח את הבעיה.

תודה,

נאור

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

אם ניסית להניע וקפץ אייקון של מפתח, סימן שהאזעקה היתה דרוכה, ביצעה ניתוק הצתה (ככל שחיברת ניתוק) , ולכן לא הניע, ולא בגלל הצ'וק.

ניתן לנסות לאפס,גם בניתוק המחבר החשמלי למוח האזעקה.

וודא שחיבורי הפלוס , המינוס, טובים וחזקים, ללא מפלי מתח, ושחיבור הפלוס אחרי סוויץ', לא נעלם בזמן שנותנים סטרטר (השלב הקפיצי במתג ההצתה) .

ועוד, אם ברכב הצתה מסוג פלטינות וקבל, אסור לחבר ניתוק הצתה, זה עלול לגרום לנזק לממסר, באופן שהרכב לא יניע.

שלב ראשון עדיף, החלף את ממסר ניתוק ההצתה/בטל את ניתוק ההצתה ובדוק שמניע, אם מניע, יש לבצע ניתוק אחר, ולא, אין יותר מידי אפשרויות, ובכל מקרה, קודם כל, להחליף את הממסר לממסר אחר חזק ככל שיש.

אם תשאיר ניתוק הצתה, אדגיש שיש להתקין עם ממסר חזק ביותר, ולדאוג, שמרגע התקנת ניתוק ההצתה, לא יהיה מצב שהסוויץ' פתוח (זרימת זרם לסליל ההצתה) מבלי שהמנוע מונע. כלומר, מרגע הכנסת המפתח, להניע מייד בלבד.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

היי,

הניסיון לא צלח,

הגעתי למצב שהאזעקה צורחת ללא הפסקה. ניתקתי אותה ועכשיו כל פעם שאני מחבר אותה (את המחבר הגדול) היא מתקתקת בלי הפסקה,

מה האופציות העומדות בפני?

תודה רבה!

נאור,

פורסם

באזעקה הזו יש דריכה פסיבית או משהו כזה, שמעל זמן מסויים בדרך כלל 30 שניות מרגע פתיחת הרכב האזעקה נדרכת ולא מאפשרת התנעה, אז מה שעושים זה פותחים סוויץ, לוחצים על הלחצן שפותח ונועל את הרכב פעמיים, ז"א לחיצה אחת הרכב ינעל ולאחר מכן ללחוץ פעם נוספת כדי שהוא יפתח ורק אז האזעקה תאפשר התנעה.

האם לאחר שאתה פותח את הרכב הנורת ביקורת(לד) מהבהבת? אם כן אז האזעקה לא מנוטרלת.

הייתי מציע לך להחליף את הניתוק בניתוק סטרטר או משאבת דלק.

בדוק שהחיבורים בלחצני הדלתות מחוברים היטב, כי אם אחד מהם התנתק אז הוא מקצר לגוף ומדווח לאזעקה שדלת פתוחה.

פורסם

במקרה הז, זוהי לא הדריכה הפסיבית,

המוח מנותק לגמרי וכאשר מחברים את המוח הוא מתחיל לעשות "תיקים" בלי הפסקה, יש כפתור שירות שניסיתי ללחוץ עליו כמה פעמים ללא הועיל.

נאור

פורסם

אוקיי,

מסתבר שהאזעקה גמרה לי את המצבר. אחרי הנעה עם כבלים הרכב מניע.

כרגע האזעקה מנותקת לגמרי.

האם יש פתרון לאזעקה כדי שלא תגמור לי את המצבר כל פעם מחדש? (סה"כ מצבר קטנטן).

תודה,

נאור

פורסם

יש לי רעיון יצירתי. קנה עוד מצבר קטן, שים בבגאץ' (אם יש מקום בכלל) ותחבר את האזעקה לשם.

מיישר קו עם כללי החתימה באתר, כעת החתימה שלי לא עקומה.

פורסם

אם כל החיבורים תקינים, והמצבר ברכב תקין, מצב שהוא יכול להניע, חבר את האזעקה ונסה לנטרלה עם השלט השני, הרגיל.

אם לא מתנטרל, נראה על פניו שיש תקלה בחיבורים, או במח האזעקה.

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ובכלל, משהו מוזר,

אזעקות כאלו מחברים לרוב במצב N/O שאז אם ניתקת את מוח האזעקה, מה שלא יהיה הרכב אמור להתניע

הייתי חוזר למתקין שיעבור על הכל שוב כי נשמע שמשהו שם לא עובד תקין

איפה התקנת אותה ?

יש למתקין ניסיון רב עם אזעקות כאלו ?

האם העובדה בוצעה עם הלחמות ובידוד מתכווץ. ?

פורסם

העבודה בוצעה עם הלחמות, אבל בלי בידוד מתכווץ.

המתקין נחשב מתקין גדול באיזור המרכז והוא עובד עם כל חברות הרכב והביטוח להתקנת אזעקות ברכבים.

אני מניח שברכב כמו שלי אין לו ניסיון..

אני אדווח בהמשך.

תודה לכולם על העזרה!

נאור.

פורסם

עושה רושם שהכל התחיל מזה שהמצבר נגמר מעט,

צריך לבדוק זליגות מתח, יש מצב שהממסר ניתוק חובר בצורה כזאת שהוא צורך זרם כל הזמן.

פורסם

נגמר מעט זה המונח הנכון,

לא תיארתי לעצמי שהוא נגמר כי הפנסים עבדו והמערכת סטריאו עבדה אבל לא היה מספיק מתח כדי לשחרר הצתה כמו שצריך :(

מה שבטוח בשבועות הקרובים אני יעשה עלייה צפונה לדני :)

נאור

פורסם
..מה שבטוח בשבועות הקרובים אני יעשה עלייה צפונה לדני :)

נאור

מזה זמן, דני לא מתעסק בהתקנות.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אולי כדאי שדני יחזור :)

פאנקי - אם תרצה מתקין סופר מקצועי, שמכיר מערכות מיגון כאלו כמו הכף יד תדבר איתי בפרטי,

• תוכן חדש...