Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 2001 האם כדאי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני עומד לרכוש פולקסווגן גולף 2001, ידנית, 140K קילומטרז', יד שלישית (אני יהיה רביעית), נפח מנוע 1400, המחיר המבוקש הוא 28K.

כמו כן נאמר לי ע"י המוכר שלרכב הוחלף מנוע לפני כמה שנים.

כמו כן יש לו בעיה במזגן, בגלל זה הוא מוריד מהמחירון. הוא לא יודע בדיוק מה הבעיה, כי הוא לא רוצה להשקיע כסף.

האוטו נראה שמור מאד פלוס סאן רוף וגלגלי מגנזיום.

מה דעתכם סה"כ ולמה אני צריך לשים לב בבדיקה?

תודה מראש

פורסם

קח את הרכב למוסך רון לבדיקה, וקבל על הדרך הצעת מחיר לתיקון המזגן.

בקש לבצע בדיקת קומפרסיה למנוע.

בדוק שהמנוע החדש רשום ברישיון.

אם אפשר שיעשה סיבוב על הרכב לבדוק מה מצב הסינכרונים בגיר, ואם המצמד לא דורש החלפה.

ועוד כל מיני דברים קטנים שעולים הרבה, בזמן שהרכב על הליפט (משולשים / תפוחים / חופשים בהגה / נזילות וכו)

והכי חשוב, בדיקת שילדה, גם מתחת לרכב וגם מתוך הבגאז' לראות שהפח ישר, אין כיפופים / הלחמות / ריתוחים .

לא חשוב כמה הוא ייקח, זה ישתלם לך.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

מנוע 1400 לא הייתי לוקח כי הוא חלש וכדי לגרום לאוטו לעמוד בקצב תצתרך ללחוץ חזק על גז ולשרוף הרבה דלק.

חוץ מזה אוטו בן 9 וכבר גמרו לו מנוע אחד , מזגן לא עובד ולבעלים לא אכפת בכלל. כנראה שגם טיפול אחרון נעשה לפני הרבה זמן. בקיצור לא נשמע לי מציעה גדולה. רכבים כמו גולף שלא טופלו טוב ירוקנו לך חשבון בנק מהר מאוד ותקלל את אותו היום שקנית את הרכב.

פורסם

^ +1

אם אתה יכול להרשות לעצמך לקנות רכב במצב שמור, תחסוך את הכאב ראש ותקנה אחד כזה (בכל מקרה, שיפור הרכב למצב טוב יעלה לך כסף).

אם לא, יש חלופות שעולות פחות ויהיו יותר מתאימות לך.

1.4 (מלבד העובדה שחשבתי שאין כזה נפח בדגמים מ 2000 ואילך) הוא מנוע קטן מדי לגולף. קנה 1.6 ידנית.

פורסם

האוטו לא שמור. הוא מוזנח, למרות כל התוספות הבולטות לעין.

בדר"כ אומרים כאן בפורום, שגם לגולף 1600 - יש בעיות סחיבה (הביצועים של מנוע 1.6 הם בינוניים). לכן - על אחת כמה וכמה

שמנוע 1.4 קטן על הרכב הזה.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...