Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורית emmision malfunction סוזוקי איגניס 02

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי סוזוקי איגניס שנת 2002 אוטומטית 140 אלף קילומטר, מטופלת עד היום במוסך מורשה בלבד, עם ספר טיפולים והיסטוריה מ 0 ק"מ על הכביש. בעת רכישת הרכב לא נמצאו תקלות חריגות בבדיקה בקומפיוטסט ראשל"צ.

היום בשעה שנסעתי בפקק באילון דרום הבנחתי שבעת מעבר בין הילוך ראשון לשני בנסיעה איטית מרגישים מן קפיצה עדינה ומוזרה. אחר כך שמתי לב שנורית חיווי בצד שמאל של לוח השעונים נדלקה.

אחרי עיון קצר אך לא ברור בספר רכב הבנתי רק שמדובר בתקלת emmision malfunction. מאחר ואין לי ידע במכונאות רכב אני פונה לעזרתכם.

מה יכולה להיות התקלה? אני מתאר לעצמי שבמצב כזה לא רצוי, אם בכלל, לנסוע ברכב.

תודה

emmisionmalfunction.jpg

פורסם

המנורה מצביעה על תקלה במערכת להפחתת פליטת מזהמים לסביבה קרי בעיה בממיר הקטליטי/חיישן חמצן או כול רכיב אחר הקשור למערכת.

בהרבה מקרים המנורה יכולה להדלק כתוצאה מדלק מזוהם.

יש להכנס למוסך ולבצע איבחון ממוחשב לרכב.

אתה יכול לנסוע במצב זה עד למוסך.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...