Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש מועדון החמש צפון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דודי, תודה רבה על התמונות!

(כבר התחלתי לדאוג שאף אחד לא צילם אתמול)

למי שייכות השברולט האדומה הלנצ'יה?

ואריה - מי החבר עם האחות הבווארית הלבנה?

ולירוי - תתחדש (או שמא תתיישן) :) מברוק!

עושה רושם שהיה מפגש בהרכב מלא!

לא לשכוח לעלות תמונות מהטיול היום!

בברכה!

יונתן.

פורסם

במפגש הצפון, בליל שבת, המכוניות תמיד נראות כמו שהן נמצאות בתצוגה במוזיאו,ן עם תאורה יחודית.

מי שמצלם - יש לו כישרון נדיר לצלם כך שהמכוניות נראות כמו בובות - יפה מאד

מצא משה

פורסם
במפגש הצפון, בליל שבת, המכוניות תמיד נראות כמו שהן נמצאות בתצוגה במוזיאו,ן עם תאורה יחודית.

מי שמצלם - יש לו כישרון נדיר לצלם כך שהמכוניות נראות כמו בובות - יפה מאד

משה, למען האמת התמהיל של הצבעים במפגשים בנשר הוא נ-ו-ר-א בעייתי,

כי יש שם גם תאורה כתומה של הרחוב,

גם תאורת פלורסנט כחלחלה מהשלטים של החנויות,

וגם מסך ענק של BIG-BOX בצבעי אדום בוהקים - שכולם יחד יוצרים המון השתקפויות וכתמי צבע, שבתמונות שלי אני משתדל להעלים עם עריכה דיי מאומצת בפוטושופ.

טריק נוסף בצילומי לילה לרכבים - הוא לא להשתמש בפלאש כלל (נ.ב. דודי - אני מבין שהצלחת להסתדר עם המצלמה לפי הצילומים האחרונים).

כשמצלמים רכב עם פלאש (בייחוד אם זה הפלאש המובנה החלש) - אז קודם כל אתה מקבל "עיגול" של אור על החלק הקדמי (הקרוב) של האוטו ש"מסנוור" את המצלמה ואז כל שאר האוטו יוצא חשוך. (וגם הצבעים יותר קרירים - בגלל אופי הצבע של הפלאש).

טוב, חפרתי קצת. :roll:

מי שירצה הסבר מפורט יותר, מוזמן לפנות אלי בה"פ.

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...