Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

בקרוב ניגמר לי המלווה.

רציתי לישאול חוות דעת וקצת לקבל ייעוץ לגבי פיג'ו 306 שנים 00-02, ידני הדגם הקצר, אם אני לא טועה XT.

אני ממש אהבתי את הרכב. הרכב יהיה לנסיעות לעבודה, עם חברים לבית הספר או לעזור לאמא עם הקניות.

אני רוצה שיהיה כוח, נוחות, ואיכות וכמו שנראה הרכב מספק את רוב הבקשות.

אז לנושא - כשאני ילך ליבדוק את הרכב מה ליראות וליבדוק? הרכב אמור ליהיות בין השנים האלה ונפח 1.6-1.8.

ואיזה בעיות יש לרכה תמיד לכל רכב יש בעיות :)

ואם יש לכם משהו אחר להמליץ אז תמליצו בבקשה .

ובכללי תגידו איך האוטו עצמו הדגם המסוים שאני רוצה.

תודה מראש!!!

פורסם

מנועי ה1.6 ליטר טובים יותר ממנועי ה1.8 - מדובר בסדרת מנועים שונה שהיא קלה וזולה יותר לאחזקה ורגישה קצת פחות להזנחה. לדעתי זה רכב טוב כרכב ראשון. התנהגות כביש מעולה, מספיק כוח כדי להנות אבל לא מספיק כדי לעשות יותר מידי שטויות. התיקונים לרוב לא יקרים והחלפים זמינים בשפע.

מה לבדוק ועל מה להסתכל - בדוק את המדריך שלנו שנמצא בשרשור הדביק אשר בראש הפורום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מנועי ה1.6 ליטר טובים יותר ממנועי ה1.8 - מדובר בסדרת מנועים שונה שהיא קלה וזולה יותר לאחזקה ורגישה קצת פחות להזנחה. לדעתי זה רכב טוב כרכב ראשון. התנהגות כביש מעולה, מספיק כוח כדי להנות אבל לא מספיק כדי לעשות יותר מידי שטויות. התיקונים לרוב לא יקרים והחלפים זמינים בשפע.

מה לבדוק ועל מה להסתכל - בדוק את המדריך שלנו שנמצא בשרשור הדביק אשר בראש הפורום.

תודה רבה על התגובה אני יבדוק את המדריך בשרשור.

אני כמובן גם הייתי מצפה מהאוטו לפעמים קצת שטויות

אבל השאלה היא למה אתה מתכוון עד איזה רמה הוא יכול להגיע ועד איזה רמה הוא לא מסוגל כבר

פורסם

אל תחשוב שאני הולך לעשות שטויות מטורפות ברחובות.

גיל לא קשור למה רוב הנערים בגיל 19-21 אלה שגורמים לבעיות בגלל הבטחון שלהם

יש לי ראש על הכתפיים ולכל שטות יש גבול אז זה למה אני שואל למה לצפות מאוטו רק מרוב התעניינות

ודרך עגב אם להסתכל על התמונה שלך SEAT משופרת עם טורבו אז אם אתה אומר על שטויות גם אצלך הם בראש

וגם אצל כולנו לכל אחד יש ראש ואמור לחשוב ליפני שהוא עושה משהו.

• תוכן חדש...