Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה שלי נורא פשוטה, מבקש תשובה חדה וברורה, יבשה ככל האפשר, בלי פילוסופיות ובלי שום כלום:

אין לי אזעקה ברכב 2009. האם צריך? האם אזעקה באמת תועיל? האם זה מה שימנע מהגנב לפרוץ לי לרכב/לגנוב אותו?

לא משנה אם אפשר להשיג אזעקה בשקל או במאה אלף שקל. צריך? כן כן לא לא?

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

אזעקה רגילה-מיותר לדעתי. גם ככה כמעט אף אחד לא מתיחס לרכב שהאזעקה שלו מצפצפת.

אזעקת ביפר-זה כבר משהו אחר. אזעקה דו כיוונית, שכל נגיעה באוטו אתה תקבל התראה לשלט בזמן אמת ותוכל לפעול.

ובאינספור מקרים אנשים מנעו פריצה/גניבה לרכב שלהם בזכות האזעקה הזאת.

לדעתי אם מדובר ברכב מיוחד, או לחילופין מותקנת בו מערכת שמע יקרה, אזעקת ביפר זה דבר מתבקש.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

השאלה היא מהי מטרת האזעקה?

אם לטובת הביטוח, אז תגיד תודה שאתה לא צריך, זה סתם יכול ליצור בעיות חשמל בעתיד (התקנה מקומית)

אצלי בגימיני (בעבר) גם לא היתה אזעקה, אבל התקנתי שלט נוחות בעלות נמוכה בשביל הדלתות.

אם זה בשביל להגן על מערכת או ציוד אתה צריך ביפר. וגם זה לא בטוח שיעזור.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...