Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת HU HIGH END

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מזה זמן מה אני מחפש ברשת אחר ה- HU האולטימטיבי אך לא מצליח להחליט בנושא.

המועמדים שהגעתי אליהם הם:

Pioneer DEX-P99RS/DEH-P01 - לא ניתן לקנייה בשומקום ברשת

Eclipse CD7200 MKII

Alpine CDA-9887R

האם מישהו יכול לכוון אותי ליתרונות/חסרונות של כל מכשיר וגם (חשוב מאוד) איפה אפשר לקנות אותם?

(את הפיוניר במיוחד אשמח להפנייה כי לא מצאתי אותו בשומקום והיבואן אמר לי כבר שהוא לא מתוכנן להגיע לארץ בצורה רשמית...)

אשמח לכל עזרה/כיוון - האם יש מכשירים נוספים שעליי לקחת בחשבון?

פורסם

עם כל הכבוד לרשימת המכשירים הללו, היי אנד זה לא. אף אחד מהם.

הד יוניט היי אנד זה למשל אקליפס CDT-450X, נקאמיצ'י CD-700II, סדרת הODR של פיוניר, סדרת הF#1 של אלפיין, DCT-Z1 של דנון, MX-406 של מקינטוש ועוד.

מאידך, מדובר במכשירים מצוינים בעלי מפרטים דומים פחות או יותר. הבחירה שלי היא ה9887 המצוין. עד לפני כחודש היה לי אותו במשך שנה וחצי והייתי מאד מרוצה.

אני מציע שתבצע חיפוש לפי מילות המפתח של הדגמים הנ"ל משום שהיו מספר רב של פעמים השוואות בינהם.

ה7200 "נחשב" איכותי יותר בגלל כל מיני גימיקים של שאסי נחושת וכו', בפועל הסאונד שלו פחות טוב מהאלפיין לטעמי, וכשאתה מוסיף את התצוגה הקטנה שלו ואת הממשק המוזר, זה יטה את הכף עוד יותר. מצד שני, יש בו USB מובנה שאם אתה צריך, אתה תשלם הרבה על מתאם USB לאלפיין. יש כאלו שיאהבו דווקא את הממשק של האקליפס על פני האלפיין.

ולכן היה טוב יותר לו יכולת "לשחק" קצת עם המכשירים האלו ולבחון למה אתה מתחבר יותר. יש הרבה מכשירים כאלו לחברים כאן, הן האלפיין והן האקליפס.

את הפיוניר הספציפי הנ"ל אינני מכיר ולכן לא התייחסתי.

בהצלחה.

פורסם

דווקא משיטוטי השונים ברשת ה-P99RS/DEH-P01 מקבל ביקורות מאוד מאוד חיוביות, ב-DIY יש בחור שעשה השוואה מול DCT-Z1 ו-7990 (F#1 הישן) וטען שהפיוניר מתעלה על שניהם, פרט נוסף ולא פחות חשוב הוא שיש לו קרוס 4WAY מה שאין לא באלפיין ולא באקליפס שציינת.

tsrivi,

ממליץ לך לקרוא:

לינק 1

לינק 2

לינק 3

דני.

פורסם

מצטרף, ה P99 נמצא בליגה גבוהה יותר מה 9887 או 7200, אך גם המחיר שלו גבוה משמעותית.

עם זאת (ובעיקר אם אתה לא צריך 4WAY) הייתי הולך על ה 7200. אני לא זהיתי שום נחיתות בסאונד שלו ביחס למתחרים מבית פיוניר ואלפיין, יש לו ממשק נוח לתפעול, הוא מציע כניסת USB ובלוטות' מובנים, מוצע במחיר סביר (בחו"ל) והוא בא מבית מצויין, יהי זכרו ברוך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

פנה אליי בהודעה פרטית ואני יתן לך מספר של יבואן שאולי יש לו את המכשירים,אני לא מפרסם אותו,לא מכיר אותו,ובטח לא יודע עד כמה הוא אמין ומתנער מכל התחייבות כלפיי מי הוא אותו אדם והאם הוא אמין,אני פשוט יודע שאת האקליפס והפיוניר הוא מוכר.

פורסם

הפיוניר P99RS מתפשט כמו מגפה במערכות קצה בכל רחבי העולם , הביקוש אליו מטורף וכניראה שיש סיבה טובה לכך.

סתם לצורך ההמחשה אנשים החליפו מכשירים כמו P9 ,DRZ9255 בשביל הP99RS

אם תהיה מעוניין לגביו צור איתי קשר.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם
עם כל הכבוד לרשימת המכשירים הללו, היי אנד זה לא. אף אחד מהם.

הד יוניט היי אנד זה למשל אקליפס CDT-450X, נקאמיצ'י CD-700II, סדרת הODR של פיוניר, סדרת הF#1 של אלפיין, DCT-Z1 של דנון, MX-406 של מקינטוש ועוד.

מאידך, מדובר במכשירים מצוינים בעלי מפרטים דומים פחות או יותר. הבחירה שלי היא ה9887 המצוין. עד לפני כחודש היה לי אותו במשך שנה וחצי והייתי מאד מרוצה.

אני מציע שתבצע חיפוש לפי מילות המפתח של הדגמים הנ"ל משום שהיו מספר רב של פעמים השוואות בינהם.

ה7200 "נחשב" איכותי יותר בגלל כל מיני גימיקים של שאסי נחושת וכו', בפועל הסאונד שלו פחות טוב מהאלפיין לטעמי, וכשאתה מוסיף את התצוגה הקטנה שלו ואת הממשק המוזר, זה יטה את הכף עוד יותר. מצד שני, יש בו USB מובנה שאם אתה צריך, אתה תשלם הרבה על מתאם USB לאלפיין. יש כאלו שיאהבו דווקא את הממשק של האקליפס על פני האלפיין.

ולכן היה טוב יותר לו יכולת "לשחק" קצת עם המכשירים האלו ולבחון למה אתה מתחבר יותר. יש הרבה מכשירים כאלו לחברים כאן, הן האלפיין והן האקליפס.

את הפיוניר הספציפי הנ"ל אינני מכיר ולכן לא התייחסתי.

בהצלחה.

האם יש יתרון למכשירים שציינת על פני המכשירים שדיברתי עליהם?

כמדומני, כל המכשירים האלה יצאו לפני מספר שנים וחסרים דברים בסיסיים כמו חיבור USB למשל (תקן אותי אם אני טועה) - האם תוכל למקד אותי יותר מבין המכשירים שציינת?

בנוסף, האם אין מכשירי HIGH END "מודל" 2009/10?

תודה על העזרה.

פורסם

יש שתי אסכולות.

אחת, ריבוי אלקטרוניקה והטמעת פיצ'רים רבים ביחידה אחת. שניה, מינימליזם טהור וצרוף. :-D

המכשירים האולדסקול הנ"ל מתמקדים ברובם בסאונד איכותי ברמה הגבוהה ביותר. זה מה שהם יודעים לעשות ולעשות טוב.

אז נכון, אין להם USB, אין להם MP3, אין להם קרוס מובנה וכן הלאה, אך הם משמשים כסורס בלבד והכי טוב.

בכל מקרה, אני לא יודע אם זה רלוונטי עבורך מאחר ומחירם פי כמה וכמה מהמכשירים שציינת בהודעתך הראשונה.

עושה רושם לפי הלינקים שדני צירף שהP99 הוא מכשיר מוצלח..

מה התקציב שלך לענין?

פורסם

או שאתה יכול ללכת לכוון קצת אחר - CARPC

מה דעתך על זה?

http://japan-auto-sound.com/index.php?main_page=product_info&cPath=6&products_id=33

רק תבדוק שהאתר הזה באמת פעיל - אבל זה עוד כוון למחשבה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אכן מכשיר ברמה גבוהה אך לא לא כמו של ה ODR DENON וחבריהם המדובים

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

שווה לחכות ל -DEX-P99RS זוכה פרס EISA כמוצר היי אנד הטוב ביותר לרכב לשנת 10\09

או ללכת על אודיסון BIT1 גם הוא זוכה פרס EISA כמכשיר האינטגרציה הטוב ביותר לרכב לשנת 10\09

בשילוב עם מכשיר DAC איכותי.

פורסם

שאתה אומר ששווה לחכות-למה מתכוון המשורר? :roll:

בארה'ב הוא כמעט לא נגיש רק דרך סקוט או עוד מישהו בDIY.

מוצר שנמצא בשוק כ8 חודשים(פלוס-מינוס) וקשה לשים עליו יד.

אז מה התועלת בהמתנה ?

• תוכן חדש...